- Reaction score
- 28.523
- Πόντοι
- 1.607
亲爱的,这不是经典

Είπα κ εγώ...τωρα μαλισταΚαλύτερα
시트로엥 ZX
Κάποτε ήταν καθημερινότητα.Απίθανη στιγμή Άλεξ
Φοβερή και υπέροχη σύμπτωση! Επέστρεφα από την εκδήλωση και με την άκρη του ματιού μου βλέπω αυτό το Zastava σε έναν κάθετο δρόμο και στο αντίθετο ρεύμα, με τον καλό μας φίλο Αλέξανδρο να κάθεται δίπλα του με τον επίσης ευγενέστατο φίλο του, κάτοχο του συγκεκριμένου αυτοκινήτου!Απίθανη στιγμή Άλεξ
Και μόλις 5 λεπτά πριν ένας πολύ μεγάλος κύριος δάκρυσε όταν το είδε επειδή θυμήθηκε το παρελθόν του και την γυναίκα του που του το είχε κάνει δώρο. Επίσης, είναι μηχανή παραγωγής χαμογελων. από μικρούς και μεγάλους. Αξία ανεκτίμητη.Φοβερή και υπέροχη σύμπτωση! Επέστρεφα από την εκδήλωση και με την άκρη του ματιού μου βλέπω αυτό το Zastava σε έναν κάθετο δρόμο και στο αντίθετο ρεύμα, με τον καλό μας φίλο Αλέξανδρο να κάθεται δίπλα του με τον επίσης ευγενέστατο φίλο του, κάτοχο του συγκεκριμένου αυτοκινήτου!
Χρήστο που βρίσκεται αυτή? Εάν δεν πρέπει να πεις (έστω και με προσωπικό μήνυμα), καταλαβαίνω! Ρωτάω για τον πολύ απλό λόγο ότι είναι από τις πλέον κορυφαίες Citroen που εμφανίστηκαν ποτέ. Πολύ απλά, Υδροπνευματική συν Ατμοσφαιρικός 6κύλινδρος Κινητήρας = Παράδεισος! Ένα υπέροχο υποκατάστατο (και ασύγκριτα πιο φθηνό) της SM.24βαλβιδη ,'98-'99 μοντέλο παρακαλώ....
View attachment 18933
Nίκο το οδήγησες το αυτοκίνητο;. Είναι αναμφίβολα πολύ βαρύ, φαίνεται λίγο στο ξεκίνημα από στάση, αλλά η ροπή του πολύ υψηλή και μπορεί να γίνει αρκετά, έως πολύ γρήγορο, δεδομένου του χαρακτήρα του! Επειδή αμέσως μετά οδήγησα τη CX, η εμπειρία της υδροπνευματικής αυτών των 2 είναι εντελώς διαφορετική. Με τη CX είσαι διαρκώς σε ένα σύννεφο, σα hovercraft, ενώ με τη C6 όταν διασχίζεις κάθετα τα "αυλάκια" που οριοθετούν δεξιά και αριστερά τους δρόμους, τα νοιώθεις, σε αντίθεση με τη CX που την αφήνουν εντελώς αδιάφορη! Αλλά με τη C6 υπάρχουν και πάλι, ως ένα βαθμό, οι παραδοσιακές αξίες της υδροπνευματικής και βέβαια είναι κορυφαίος ο έλεγχος των κινήσεων του αμαξώματος. Δε θα πω πως είναι σαν ένα Γερμανικό (ΒΜW 5, Mercedes E, κ.λ.π.) με υδροπνευματική, για εμένα είναι κάτι πολύ ανώτερο, ακόμα και σε θέμα ποιότητας. Και την εκτιμάς, πρωτόγνωρο για Citroen, και για την απίστευτη ποιότητά της.
Το αυτοκίνητο δεν το οδήγησα, μόνο ως συνεπιβάτης. Και δε θα μπορούσα να ζητήσω να το οδηγήσω βέβαια εάν απουσιάζει ο ιδιοκτήτης του. Εάν είχα δεμένα τα μάτια ναι (πολύ μεγάλο ναι), θα καταλάβαινα πολύ άνετα και εύκολα ότι είμαι σε αυτοκίνητο με υδροπνευματική. Αισθανόμουν το χαρακτηριστικό υδροπνευματικό "λίκνισμά" της, το οποίο παραμένει πολύ διαφορετικό από άλλα αυτοκίνητα με αεραναρτήσεις, ή άλλου είδους "'άνετες" αναρτήσεις λιμουζίνας. Και να προσθέσω, εκπληκτικά φρένα.Nίκο το οδήγησες το αυτοκίνητο;
Γιατί εμένα με απογοήτευσε η αίσθησή του συνολικά. Μου φάνηκε πάρα πολύ συμβατικό, σαν ένα πολύ καλό μοντέρνο μεγάλο σεντάν.
Και δεν βρήκα τίποτα από αυτά (ούτε τα μειονεκτήματα ούτε τα 'μυθικά' πλεονεκτήματα) που περιγράφουν οι δημοσιογράφοι και οι Σιτροενάκηδες στα φόρουμ
Η ηχομόνωσή του, η συναρμολόγησή του είναι σίγουρα εντυπωσιακές, ειδικά για εμένα που έρχομαι από το ΒΧ και την CX...
όμως το τελευταίο καιρό, έχοντας μπει σε μεγάλες σύγχρονες μπερλίνες κάποιων συναδέλφων (508, Α6, 159), αυτά βρίσκονται σε κάθε συγχρονο μεγάλο αυτοκίνητο.
για την αίσθησή του στο δρόμο, αν είχες δεμένα μάτια, θα καταλάβαινες σε τι βρίσκεσαι; Και πως δεν είσαι σε ένα Α6 ;
ίσως να φταίω εγώ και να μην έχω πολύ καλή αντίληψη του τι οδηγάω, αλλά έχοντας οδηγήσει το ίδιο αυτοκίνητο C5 X7 με υδροπνευματική και με συμβατική ανάρτηση, δεν έχω καταλάβει διαφορά, και αν δεν μου έλεγαν τι έκδοση είναι, δεν θα μπορούσα να τα ξεχωρίσω.
Και οι δύο c5 μου φάνηκαν εξαιρετικά αυτοκίνητα σε όλους τους τομείς.
Τώρα ΄΄ισως αν τα φόρτωνες επιβάτες και αποσκευές, η υδροπνευματική να έδειχνε την κλάση της.
Με το που γυρνάς στο ΒΧ νιώθεις ότι οδηγιεταισαν Σιτροέν! Τα φρένα με την μοναδική αίσθηση κι η ανάρτηση Σιτροέν! όχι μαλακή ή σκληρή, αλλά η ιδιαίτερη Σιτροέν!
Α ηC5 X7 μου φαίνεται ακόμαι πιο ποιοτικά κατασκευασμένη! (αλλά ασύγκριτα πιο μπανάλ σχέδιο, αν και πολύ κομψό)
laura marano net worth