- Reaction score
- 25.205
- Πόντοι
- 1.667
- Περιοχή
- Paris in the sixties
Φωτογραφία από την εποχή της 7ετιας..
Ουτε για αστειο αυτο που εγραψες...η καλυτερη....ο νοων νοειτω σε συγκριση με τα σημερινα....
Θυμίζει πόλη από γουέστερν...Δεν εχει αυτοκινητο..
Αλλα επαθα ενα σοκ....
1924..Αθηνα και Βυρωνας...
![]()
Το μπλε κάμπριο είναι Fiat 500 ειδική έκδοση;;;

Ειναι σχολικο εποχης για τα παιδια του δημοτικου τοτε....Το μπλε κάμπριο είναι Fiat 500 ειδική έκδοση;;;![]()

Α μπράβο αυτό είναι!
Fiat 600 jolly ghia, Τασο.
Χρήστο είσαι καταπληκτικός, την ανεγνώρισες! Ήμουν στο τσακ να γράψω "βρε παιδιά, τι αυτοκίνητο είναι αυτός ο κάγκουρας εκεί πέρα?". Δεν μπορούσα να καταλάβω τι είναι με τίποτα. Πέρα από φουσκωμένα φτερά, χοντρά λάστιχα, κ.λ.π., έχει κάνει επεμβάσεις και στη θέση των φώτων μπροστά! Τα φώτα της Flaminia ήταν οριζόντια (η άνω επιφάνεια των μπροστινών φτερών σε όλο το μήκος τους και όπως καταλήγουν πάνω από τα φώτα, ήταν κεκλιμένη προς το κέντρο του αυτοκινήτου, αλλά τα φώτα ήταν οριζόντια! Αυτή η κεκλιμένη γραμμή των φτερών ήταν σήμα κατατεθέν του TomTjaarda - όπως, π.χ., στην Pantera). Εδώ έχει κάνει ο μάστορας τα φώτα κεκλιμένα ως προς το έδαφος (φαίνεται είχε στο νου του τη θρυλική Silver Cloud MPW "Chinese Eyes"...).Ρε το Μπαμπη τον υδραυλικο πως την ομορφυνε τη flaminia touring coupe.....
χρηστο δεν ειμαι νοσταλγος του παρελθοντος σε καμια περιπτωση...ουτε θελβ να μεταπισω κανεναν...Ουτε για αστειο αυτο που εγραψες...
Ευχαριστω για τις επιπλεον πληροφοριες. Θεουλης, εγκυκλοπαιδεια, οπως παντα!Χρήστο είσαι καταπληκτικός, την ανεγνώρισες! Ήμουν στο τσακ να γράψω "βρε παιδιά, τι αυτοκίνητο είναι αυτός ο κάγκουρας εκεί πέρα?". Δεν μπορούσα να καταλάβω τι είναι με τίποτα. Πέρα από φουσκωμένα φτερά, χοντρά λάστιχα, κ.λ.π., έχει κάνει επεμβάσεις και στη θέση των φώτων μπροστά! Τα φώτα της Flaminia ήταν οριζόντια (η άνω επιφάνεια των μπροστινών φτερών σε όλο το μήκος τους και όπως καταλήγουν πάνω από τα φώτα, ήταν κεκλιμένη προς το κέντρο του αυτοκινήτου, αλλά τα φώτα ήταν οριζόντια! Αυτή η κεκλιμένη γραμμή των φτερών ήταν σήμα κατατεθέν του TomTjaarda - όπως, π.χ., στην Pantera). Εδώ έχει κάνει ο μάστορας τα φώτα κεκλιμένα ως προς το έδαφος (φαίνεται είχε στο νου του τη θρυλική Silver Cloud MPW "Chinese Eyes"...).