Εμείς είμαστε του σαλονιού , έτσι έχουμε μάθει!Αν δε τα είχε από τη μάνα του, εγώ να τα βρασω το υδραυλικό τιμόνι και τα προσκέφαλα... Αντε να κάνουμε λίγο μπράτσα! Μάθαμε με τα υδραυλικά...
Εμείς είμαστε του σαλονιού , έτσι έχουμε μάθει!Αν δε τα είχε από τη μάνα του, εγώ να τα βρασω το υδραυλικό τιμόνι και τα προσκέφαλα... Αντε να κάνουμε λίγο μπράτσα! Μάθαμε με τα υδραυλικά...
Η BX θέλει πολλή δύναμη αν δεν έχει υδραυλικό ή όχι;Εμείς είμαστε του σαλονιού , έτσι έχουμε μάθει!
Το θέμα είναι πως είναι αρκετά Μακριά και είναι δύσκολη στο παρκάρισμα και στις μανούβρες!Η BX θέλει πολλή δύναμη αν δεν έχει υδραυλικό ή όχι;
Χαίρω πολύ, αυτό είναι το κυρίως θέμα με το μηχανικό. Αν και πιστεύω πως δεν είναι απαραίτητο το υδραυλικό, είναι πολύ χρήσιμο, αλλά δε θα το καθιστούσαν απαραίτητο. Τόσα χρόνια τη CX μιά χαρά την οδηγούμε.Το θέμα είναι πως είναι αρκετά Μακριά και είναι δύσκολη στο παρκάρισμα και στις μανούβρες!
Έτσι έτσι θα ανοίγει με το πόδι με υπέρυθρες!Να βάλεις και A/c Υ/Τ ... Πίσω ηλεκτρικά παράθυρα.. ABS ... και μην ξεχνάς την ηλεκτρική πίσω πόρτα.... Γιατί...είναι Bx και είναι καλύτερο από Merc..
Etsi... αγαπητέ μου @GiAnniS ..
Respect...
Keep ..άπειρα ...

Το A/C σίγουρα χρειάζεται!! Το υδραυλικό δεν το πήρα! Να τη σπάσω στον CRONOΓια τα a/c θα συμφωνήσω απόλυτα με την αγορά.. Το υδραυλικό δε θα το έβαζα...

to είπα! Έχει τέτοια αγάπη στις ΒΧ!!! Με τις ζάντες αλουμινίου θα είναι πούπουλο! Δεν χρειάζεται υδραυλικόΣτο ZX που είναι 200 κιλά βαρύτερη από τη Bx δεν επηρεάζει καθόλου!Sta BX i idrabliki ipoboithisi sto timoni ine must have.
Idika an ine Diesel.
Poupoulo to timonaki ke alo amaksi odigis...chlidato...kane ke ena testdrive me tin Millena tou Bertoni.
To A/C sto 1.4 tha sto gonatisi to amaksi, idika epidi ine palio to A/C...thimame stin XM TD pou icha katalabenes amesos otan embene to kompressor...salingaraki ginotane...
Thimame ta palia...otan pigena me to 2CV schina...orees meres...Μια ηλιόλουστη μέρα!!!View attachment 10819 View attachment 10820
Sto Xsara 2.0 VTS pou icha, me oso nane 168 PS, katalabena poli kala tin diavora...molis embene to AC...Στο ZX που είναι 200 κιλά βαρύτερη από τη Bx δεν επηρεάζει καθόλου!