Ανακατασκευή Citroen 2CV By Kostas X

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Καλησπερα σας!!!!
Σημερα ξεκινησα παραλληλα την ανακατσκευη των καθισματων συμφωνα με τα tutorial οπου υπαρχουνε στο φορουμ :D:clap:!!
Ο σκλετος θα τριφθει, θα ασταρωθει και θα βαφτει!Τα λαστιχακια μπορω να τα προμηθευθω απο Ελλαδα; Επισης το καρςβοπανο οπου εχει στο κατω μερος των καθισματων ειναι απλο καραβοπανο;
Καθ1.JPG
Καθ2.JPG
Καθ3.JPG
Καθ4.JPG
Καθ5.JPG

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Καλησπερα σας!!!!
Σημερα ξεκινησα παραλληλα την ανακατσκευη των καθισματων συμφωνα με τα tutorial οπου υπαρχουνε στο φορουμ :D:clap:!!
Ο σκλετος θα τριφθει, θα ασταρωθει και θα βαφτει!Τα λαστιχακια μπορω να τα προμηθευθω απο Ελλαδα; Επισης το καρςβοπανο οπου εχει στο κατω μερος των καθισματων ειναι απλο καραβοπανο;
View attachment 10469 View attachment 10470 View attachment 10471 View attachment 10472 View attachment 10473
Τα λαστιχάκια νομίζω πως ναι, χωρίς να είμαι σίγουρος... Το καραβόπανο είναι τελείως απλό καραβόπανο...

visa chrono

Member
Reaction score
28.756
Πόντοι
1.607
Λαστιχάκια έχει ο Δαραμουσκας στην Ιερά οδό και ο dodis. στον ασπροπυργο
Εάν τα παλιά δεν είναι καμμένα να κάνεις μίξη..
Με το παλιό καράβopano σαν Πατρών φτιάξε καινούργια και αφρολέξ ζητά από ταπετσερη στα πέριξ που είσαι 5mm.
Και μελέτησε το τοπικό του @Flaminio Bertoni
Keep going.. :citroen:

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Λαστιχάκια έχει ο Δαραμουσκας στην Ιερά οδό και ο dodis. στον ασπροπυργο
Εάν τα παλιά δεν είναι καμμένα να κάνεις μίξη..
Με το παλιό καράβopano σαν Πατρών φτιάξε καινούργια και αφρολέξ ζητά από ταπετσερη στα πέριξ που είσαι 5mm.
Και μελέτησε το τοπικό του @Flaminio Bertoni
Keep going.. :citroen:
Σ ευχαριστω παρα πολυ φιλε visa chrono!!
Αυριο θα παρω τηλ στους κυριους για λαστιχακια!!!Τα λαστιχακια δεν ειναι καμμενα και θα βαλω μισα καινουργια μισα παλια.
:citroen::helllo:

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.325
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Αγαπητέ @KostasX μη πεταξεις τιποτα απο τα παλιά τα αφρολεξ θα σε βοηθησουν ως πατρον... νομιζω προσκεφαλα δεν ειχαν μονο τα γερμανικα...οπως κ επισης τα καπιτονέ μονο σε charleston...καλή δουλειά

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Αγαπητέ @KostasX μη πεταξεις τιποτα απο τα παλιά τα αφρολεξ θα σε βοηθησουν ως πατρον... νομιζω προσκεφαλα δεν ειχαν μονο τα γερμανικα...οπως κ επισης τα καπιτονέ μονο σε charleston...καλή δουλειά
Μπατιστα ευχαριστω!!Το ξερω το διαβασα στο tutorial σου και ετσι τα εβγαλα.προσεκτικα τα αφρολεξ ωστε να τα κρατησω για πατρον!Τα προσκεφαλα ειναι εργοστασιακα διοτι ητανε κ αυτα επενδυμενα με καπιτονε και θελω να τα κρατησω.Τωρα οσον αφορα τα καπιτονε στα καθισματα μαλλον το εβαλε καποιος απο τους προηγουμενους ιδιοκτητες....μιας και δεν ειναι τσαρλεστον το μοντελο.μου...

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Μπατιστα ευχαριστω!!Το ξερω το διαβασα στο tutorial σου και ετσι τα εβγαλα.προσεκτικα τα αφρολεξ ωστε να τα κρατησω για πατρον!Τα προσκεφαλα ειναι εργοστασιακα διοτι ητανε κ αυτα επενδυμενα με καπιτονε και θελω να τα κρατησω.Τωρα οσον αφορα τα καπιτονε στα καθισματα μαλλον το εβαλε καποιος απο τους προηγουμενους ιδιοκτητες....μιας και δεν ειναι τσαρλεστον το μοντελο.μου...
Δε νομίζω, ειλικρινά, να έμπαιναν προσκέφαλα στο 2CV εκτός των γερμανικών προδιαγραφών...
Πάντως σε χαίρομαι που έχεις όρεξη! Συνέχισε έτσι! :clap::bow::citroen:

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Δε νομίζω, ειλικρινά, να έμπαιναν προσκέφαλα στο 2CV εκτός των γερμανικών προδιαγραφών...
Πάντως σε χαίρομαι που έχεις όρεξη! Συνέχισε έτσι! :clap::bow::citroen:
Μα απο οτι εχω διαβασει ,αν δεν εχω καταλαβει λαθος ειναι γερμανικων προδιαγραφων.:rolleyes::citroen::citrolove:

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Μα απο οτι εχω διαβασει ,αν δεν εχω καταλαβει λαθος ειναι γερμανικων προδιαγραφων.:rolleyes::citroen::citrolove:
Τι να σου πω, δε ξέρω... Από Γερμανία ήρθε αυτό;;; Το έχεις ψάξει;;;

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Βασικά θα σου πρότεινα να στείλεις ένα γράμμα στο Conservatoir με τα στοιχεία του αυτοκινήτου σου και να σου πουν ότι έχουν γι' αυτό ώστε να είσαι σίγουρος...

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Τι να σου πω, δε ξέρω... Από Γερμανία ήρθε αυτό;;; Το έχεις ψάξει;;;
Απο Γερμανια εχει ερθει το 1992 το γνωριζω γτ η αδεια του γραφει σαν ετος.κατασκευης 1992 ,συνηθηζοτανε να γραφουνε ημνια κατσκευης την ημνια εισαγωγης του οχηματος.Μου το επιβεβαιωσε και η προηγουμενη ιδιοκτητης του.

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Απο Γερμανια εχει ερθει το 1992 το γνωριζω γτ η αδεια του γραφει σαν ετος.κατασκευης 1992 ,συνηθηζοτανε να γραφουνε ημνια κατσκευης την ημνια εισαγωγης του οχηματος.Μου το επιβεβαιωσε και η προηγουμενη ιδιοκτητης του.
ΟΚ! Σαφώς ξέρεις καλύτερα την ιστορία του αυτοκινήτου σου απ οτι εγώ... Οποτε μη βγαλεις τα μαύρα στις γωνίες των προφυλακτήρων και ψάξε να δεις έτος κατασκευής και original χρώμα που φαντάζομαι το έκανες ήδη...

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.212
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Έτος κατασκευής 1992 δύσκολο γιατί η παραγωγή σταμάτησε το 1990

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Έτος κατασκευής 1992 δύσκολο γιατί η παραγωγή σταμάτησε το 1990
Εδώ στην Ελλάδα λέει συνηθίζανε όταν εισαγόταν ένα αυτοκίνητο, να γράφουν ως ημερομηνία κατασκευής την ημερομηνία της εισαγωγής του.

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
@KostasX το χρώμα το έχεις ψάξει γενικά τι ήταν αρχικά και πώς ηταν;;;
Γιατί θυμάμαι όταν το αγοραστές από πίσω στο πορτμπαγκάζ, είχε ταμπελάκι Charleston και τώρα βλέπω τα καπιτονέ του Charleston...
Για ψαξτο... Να το έχουμε σίγουρο ότι είναι μπλε το χρώμα να μη χρειαζεται να το ξαναλλάξεις αν είναι κάτι άλλο...

Last edited:

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
@KostasX το χρώμα το έχεις ψάξει γενικά τι ήταν αρχικά και πώς ηταν;;;
Γιατί θυμάμαι όταν το αγοραστές από πίσω στο πορτμπαγκάζ, είχε ταμπελάκι Charleston και τώρα βλέπω τα καπιτονέ του Charleston...
Για ψαξτο... Να το έχουμε σίγουρο ότι είναι μπλε το χρώμα να μη χρειαζεται να το ξαναλλάξεις αν είναι κάτι άλλο...
Φιλε papatasos ετριψα ολο το αυτοκινητο με τη γυαλοχαρτιερα και σε ολα τα κομματια ετριβα (σε σημεια) μεχρι λαμαρινα για να δω τα αρχικα.τους χρωματα απο περιεργεια ,εκτως απο το καπο και το δεξι φτερο που ητανε πορτοκαλι τα αλλα ολα ητανε μπλε.Το εσωτερικο ητανε μπλε, οι πορτες πισω απο τις ταπετσαριες μπλε, ..τι να πω δεν ξερω αμα ητανε Charleston θα παθω καποιο σοκ και θα παραδεχθω τον μαστορα που το εβαψε διοτι το εγδυσε ολο ,εβγαλε το παλιο χρωμα και το εβαψε μπλε!

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Φιλε papatasos ετριψα ολο το αυτοκινητο με τη γυαλοχαρτιερα και σε ολα τα κομματια ετριβα (σε σημεια) μεχρι λαμαρινα για να δω τα αρχικα.τους χρωματα απο περιεργεια ,εκτως απο το καπο και το δεξι φτερο που ητανε πορτοκαλι τα αλλα ολα ητανε μπλε.Το εσωτερικο ητανε μπλε, οι πορτες πισω απο τις ταπετσαριες μπλε, ..τι να πω δεν ξερω αμα ητανε Charleston θα παθω καποιο σοκ και θα παραδεχθω τον μαστορα που το εβαψε διοτι το εγδυσε ολο ,εβγαλε το παλιο χρωμα και το εβαψε μπλε!
ΟΚ Λέω να είμαστε σίγουροι...:cool::)
Στα καθίσματα ποια επένδυση θα βάλεις;;;

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
ΟΚ Λέω να είμαστε σίγουροι...:cool::)
Στα καθίσματα ποια επένδυση θα βάλεις;;;
Σ ευχαριστω !!Νομιζω αυτα ειναι τα μαμα που θα επρεπε να εχει!
_20171227_115333.JPG

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.325
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Σ ευχαριστω !!Νομιζω αυτα ειναι τα μαμα που θα επρεπε να εχει!
View attachment 10474
Πολυ ωραια κ εγω κατι τετοιο θα εβαζα...με τα προσκεφαλα τι θα κανεις?

Top Bottom