- Reaction score
- 2.214
- Πόντοι
- 697
κατι εχω ναισυγχαρητήρια!! Από περιέργεια, έχεις κλειστό χώρο για όλα αυτά;;
σε ευχαριστω πολυ
κατι εχω ναισυγχαρητήρια!! Από περιέργεια, έχεις κλειστό χώρο για όλα αυτά;;
δωσαμε τα χερια... παω αυριο να πληρωσω και να φορτωσω ;-)Ρε εισαι τρελος ρε χαχαχαχα
Επι τοπου πηγες?
τυχερέ...κατι εχω ναι
σε ευχαριστω πολυ
δωσαμε τα χερια... παω αυριο να πληρωσω και να φορτωσω ;-)
τρελα μονο.κατσε γιατι ο father ακουσε για αλλο αμαξι κα εγινε τριτος παγκοσμιος χαχαχατρελα μονο.
έρχεται και περουσιολόγιο...κατσε γιατι ο father ακουσε για αλλο αμαξι κα εγινε τριτος παγκοσμιος χαχαχα
χαμος εγινε
δεν το κοβω να το παξρνω μαγγες!! υπολογισα χωρις τον ξενοδοχοέρχεται και περουσιολόγιο...

ναι αλλα τα αυτοκινητα ειναι παρκαρισμενα σε δικια τους ιδιοκτησια... και εχω ηδη 9.... εχουν δικιοΑμα εσυ πληρωνεις δε πεφτει λογος σε κανεναν, ουτε father ουτε mother!![]()
ναι, είναι υπερβολή, κακά τα ψέματα. όσο και πάθος να έχω με τα παλιά αυτοκίνητα!ναι αλλα τα αυτοκινητα ειναι παρκαρισμενα σε δικια τους ιδιοκτησια... και εχω ηδη 9.... εχουν δικιο
Συγχαρητήρια ρε σκύλε... Σε λίγα χρόνια θα γίνονται δημοπρασίες στο σπίτι σουμολις ηρθε δευτερη ρενα στην οικογενεια...Χρηστο ευχαριστω για την αγγελια!!

διάβασε Απόστολε και τα επόμενα ποστΣυγχαρητήρια ρε σκύλε... Σε λίγα χρόνια θα γίνονται δημοπρασίες στο σπίτι σου![]()
Διάβασαδιάβασε Απόστολε και τα επόμενα ποστ

θα παω να το φορτωσω το πηρα αποφαση!!Διάβασα
Ε αύριο είναι μια άλλη μέρα...
!!!!Και μία που λέμε για Renault, μία Alpine V6 του '85 σε εξαιρετική, φαινομενικά, κατάσταση:
https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&condition=Καινούριο&condition=Μεταχειρισμένο&offer_type=sale&make=221&model=725
Μόνο που φαίνεται ξαναβαμμενη σε ένα χρώμα που δε νομίζω να είναι αυθεντικό των Alpine...
νομιζω ειναι!!!!
Ομορφούλικο αυτό το 404

Καλοριζικο φιλεμολις ηρθε δευτερη ρενα στην οικογενεια...Χρηστο ευχαριστω για την αγγελια!!