- Reaction score
- 28.790
- Πόντοι
- 1.607
Θα σου κάνω δώρο το τσιμέντο.. και τα τουβλάκια για προέκταση..............στο γνωστό πεζοδρόμιο.....
Αγαπητέ μου........

Αγαπητέ μου........

Δεν είναι μεγαλύτερη από prestige !Κάνω χώρο στο γνωστό πεζοδρόμιο ,ελπίζω να χωρέσει!!!

Κελάηδα εσύ και μια άλλη ψυχή....Θα σου κάνω δώρο το τσιμέντο.. και τα τουβλάκια για προέκταση..............στο γνωστό πεζοδρόμιο.....
Αγαπητέ μου........![]()

Κελάηδα εσύ και μια άλλη ψυχή....![]()

Λατέρνα , Φτωχιά και γαρύφαλλο
...Ακολουθώ το επενδυτικό σας πρόγραμμα....αν και φτωχός.....φτωχούλης...στην Ελλάδα των μνημονίων ........![]()

Λατέρνα , Φτωχιά και γαρύφαλλο![]()
αντε, κάποια φορά Αθήνα, να το επισκεφτώ το πεζοδρόμιο... Αν όλα πάνε καλά, μάλλον με ΧΜ...Δεν είναι μεγαλύτερη από prestige !Κάνω χώρο στο γνωστό πεζοδρόμιο ,ελπίζω να χωρέσει!!!
Να κανεις γρηγορα αγαπητε μου..να προλάβεις....αντε, κάποια φορά Αθήνα, να το επισκεφτώ το πεζοδρόμιο... Αν όλα πάνε καλά, μάλλον με ΧΜ...
Έρχομαι και εγώ με τη CX!αντε, κάποια φορά Αθήνα, να το επισκεφτώ το πεζοδρόμιο... Αν όλα πάνε καλά, μάλλον με ΧΜ...
Σιγα Σιγα παιδιά να χωρέσετε ολοι πανω στο πεζοδρόμιο....Έρχομαι και εγώ με τη CX!
H Lagonda 1ης-3ης γενιάς, με τα αναδιπλώμενα φώτα, είναι και εμένα από τις πλέον αγαπημένες μου λιμουζίνες. Εάν θυμάμαι καλά, υπάρχει μία τέτοια στο μουσείο του Χαραγκιώνη. Και σε μία τελευταίας γενιάς που δεν είχε τα αναδιπλώμενα φώτα δε θα έλεγα όχι, βέβαια!Στα ίδια λεφτά περίπου με το BMW θα προτιμούσα αυτή τη ASTON MARTIN LAGONDAJaguar xjs , Lagonda , SM , CXείναι η top 4άδα για μένα!!!!!!!!!
http://www.ebay.com/itm/272527178237?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
η ΧΜ δεν θα ανέβει στο πεζοδρόμιο. όμορφη, και γοτθική με γωνίες, αλλά έχει αρκετό Πεζό αίμα. Θα καίει και μαζουτ. Και με 4 αερόσακους, δεν την λες κλασικό!Σιγα Σιγα παιδιά να χωρέσετε ολοι πανω στο πεζοδρόμιο....
Μην ξεχνατε τον γατο...την Aston....και τα δικα σας....
Λιγα τουβλακια θα του κανω δωρο............για την προέκταση....
Μόνο πρώτη γενιά!H Lagonda 1ης-3ης γενιάς, με τα αναδιπλώμενα φώτα, είναι και εμένα από τις πλέον αγαπημένες μου λιμουζίνες. Εάν θυμάμαι καλά, υπάρχει μία τέτοια στο μουσείο του Χαραγκιώνη. Και σε μία τελευταίας γενιάς που δεν είχε τα αναδιπλώμενα φώτα δε θα έλεγα όχι, βέβαια!
Πήρες Xm?η ΧΜ δεν θα ανέβει στο πεζοδρόμιο. όμορφη, και γοτθική με γωνίες, αλλά έχει αρκετό Πεζό αίμα. Θα καίει και μαζουτ. Και με 4 αερόσακους, δεν την λες κλασικό!
έχει γίνει μια συμφωνία, αλλά η ΧΜ κάθεται χρόνια, πρέπει να ξυπνήσει!!Πήρες Xm?
Αντε ντε, με το καλό !!!!!Πες λίγα λόγια χρώμα , κατάσταση ..........έχει γίνει μια συμφωνία, αλλά η ΧΜ κάθεται χρόνια, πρέπει να ξυπνήσει!!
να έχει καλό τελος η ιστορία πρώτα!! Μπλε!Αντε ντε, με το καλό !!!!!Πες λίγα λόγια χρώμα , κατάσταση ..........
Αν και είμαι λάτρης των ΑΜ, δεν πρέπει να υπάρχει χειρότερο εσωτερικό σε αυτοκίνητο,με αποκορύφωμα τα χειριστήρια που δείχνουν ένα χάλικαι το εσωτερικό απέχει πολύ από το να το πω κομψο.
το εξωτερικό είναι όμως γοτθικά πανέμορφο!
ΑΜ?Αν και είμαι λάτρης των ΑΜ, δεν πρέπει να υπάρχει χειρότερο εσωτερικό σε αυτοκίνητο,με αποκορύφωμα τα χειριστήρια που δείχνουν ένα χάλι
Aston Martin