Ακριβως !! Ηταν αναπηρικο το είχε στην αρχη ο προπαππους μου ,που ηταν αναπηρος πολεμουSIMCA 1000 αυτοματα κυκλοφορησαν ελαχιστα και απ ο,τι θυμαμαι ηταν ολα αναπηρικα....
![]()
Κανενα τετοιο χιλιαρακι εχει δει κανενας πουθενα;;;

Ακριβως !! Ηταν αναπηρικο το είχε στην αρχη ο προπαππους μου ,που ηταν αναπηρος πολεμουSIMCA 1000 αυτοματα κυκλοφορησαν ελαχιστα και απ ο,τι θυμαμαι ηταν ολα αναπηρικα....
![]()
Κανενα τετοιο χιλιαρακι εχει δει κανενας πουθενα;;;

Υπέροχη η BMW.. Μοντέλο 1971.. Δεν μπορώ βέβαια να μη κάνω το σχετικό συνειρμό μιας και η DS μου είναι του 1971.. Τι αυτοκίνητο το ένα αλλά τι διαστημόπλοιο το άλλο

ρε το κουτοπονηρο... σε λιγο θα μας πει οτι ειναι και baur..! να δειτε που του ξεφυγε και ενα ''1'' μπροστα... οτι να ναι...
κομψότατη...
ε, Χρήστο το είπα κυρίως για να σχολιάσω την κομψότητα των αυτοκινήτων που σχεδιάστηκαν 70-80...Δε μ απασχολει τ ονομα αν δε πλασαρεται ως αναβιωση. Και giulietta εχουμε πλεον και giulia. Και οι 2 βαζουν τα γυαλια στον ανταγωνισμο...

Εχουμε κατι κοινό!ε, Χρήστο το είπα κυρίως για να σχολιάσω την κομψότητα των αυτοκινήτων που σχεδιάστηκαν 70-80...
ίσως απλά έμαθα να αγαπώ αυτά τα σχέδια. Και τα παλαιότερα και τα πιο σύγχρονα δεν με συγκινούν με τον ίδιο τρόπο.
Και σε ενα άλλο θέμα τ έλεγα. Πως οι περισσότεροι λατρεύουν τις Ε-type, και εγώ προτιμώ χωρίς συζήτηση τις XJS!!

Ενα τετοιο ειχε ο πατερας μου πριν γεννηθω κ μετά πηρε το 500σαρακι

Jaguar xjs , Lagonda , SM , CXείναι η top 4άδα για μένα!!!!!!!!!ο φίλος μου που μου παρέδωσε την Prestige, πήρε τότε μια Lagonda. Toν έχει ταλαιπωρήσει απίστευτα, ρουφάει χιλιάρικα για επισκευές συνεχώς κι ας είχε μόλις 45000 χλμ.Στα ίδια λεφτά περίπου με το BMW θα προτιμούσα αυτή τη ASTON MARTIN LAGONDA
http://www.ebay.com/itm/272527178237?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
Δεν θα διαφωνήσω καθόλου αλλά έτσι κάνουν τα ιδιαίτερα ταλαιπωρούν απίστευτα γιαυτό τα λατρεύουμεο φίλος μου που μου παρέδωσε την Prestige, πήρε τότε μια Lagonda. Toν έχει ταλαιπωρήσει απίστευτα, ρουφάει χιλιάρικα για επισκευές συνεχώς κι ας είχε μόλις 45000 χλμ.
και το εσωτερικό απέχει πολύ από το να το πω κομψο.
το εξωτερικό είναι όμως γοτθικά πανέμορφο!

Λίγο μικρή την βρίσκω εγώ ..... tην Aston...Δεν θα διαφωνήσω καθόλου αλλά έτσι κάνουν τα ιδιαίτερα ταλαιπωρούν απίστευτα γιαυτό τα λατρεύουμε![]()

Δεν είναι μεγαλύτερη από prestige !Κάνω χώρο στο γνωστό πεζοδρόμιο ,ελπίζω να χωρέσει!!!Λίγο μικρή την βρίσκω εγώ ..... tην Aston...![]()