- Reaction score
- 24.407
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Last edited:
Στην 1η φωτογραφία είσαι πάνω από το χωριό του πεθερού μου, το Πλατάνι...

Για την ακρίβεια το κτήμα του με τις ελιές όπου πηγαίνουμε είναι όντως πιο κοντά στο Κάτω Καστρίτσι, ακριβώς κάτω από εκεί που είσαι στη φωτογραφία! Όντως, το Πλατάνι είναι ανατολικότερα...Νικηφορε το Πλατανι ειναι ανατολικοτερα αν το λεω καλα.. Ειμαι στο Κατω Καστριτσι στη φωτογραφια!
Κωνσταντινε λιμνη Ιωαννινων βλεπεις στην τελευταια![]()
ασε εχουμε ψωφησει στο κρυο......entiposiako to plano...idietera to chionaki...
Πάνω από όλα σημασία και αξία θαυμασμού έχει το πόσο αρέσει σε εσένα και το προσωπικό σου μεράκι για να το συντηρείς και να το χαίρεσαι! Εμένα πάντως ναι, μου αρέσει!ασε εχουμε ψωφησει στο κρυο...
το αμαξι πως σ φανηκε;
ευχαριστω πολύ Νικηφόρε... μαρεσει παρα πολύ το σκαθαρακι.. πολύ ευχαριστη οδήγηση... απο κατω ειναι καθαρό αλλα καλό θα ηταν να εβαζα πατωματα αλουμινιου να μην σκουριαζουν.. σημερα του ηπια το αιμα.. επιασα 100 και ηταν σαν να παω με 250 χαχαχαΠάνω από όλα σημασία και αξία θαυμασμού έχει το πόσο αρέσει σε εσένα και το προσωπικό σου μεράκι για να το συντηρείς και να το χαίρεσαι! Εμένα πάντως ναι, μου αρέσει!
...ego...agapite mou Tryphonako...den ksero apo Käfer...mono pou emleksa tora me enan trello gallako filo mou pou agorasi opio bri ke me basi ke emena na pigeno na ta blepo...
Ego ime 2cvakias, eki ksero... eki niotho... eki ine i agapi mou...

οταν αγαπας κατι τρυφωνα ,σιγουρα κανεις το καλυτερο παντα! φαινεται ο ανθρωπος που αγαπαει τηναυτοκινηση απο τα αυτοκινητα που εχει και τα συντηρει ! δυστυχως δεν εχω πολλες γνωσεις στο σκαθαρι , τι γκολφ εχεις ?βολτουλα και πλυσίμο σημερα σε βατραχο και σκαραβαιο και golf
ακουω γνωμες για τον σκαραβαίο... μονο τα κρυσταλλακια εμειναν
ΠΡΙΝ ΜΕ ΦΑΤΕ να πω οτι ειναι προσωρινο μεχρι να βαφτει σωστα!!! το εκανα απο περιεργεια και μαρεσει παρα παρα πολυ.. εσας;View attachment 7210
γεια σου φίλε Βασίλη.. ευχαριστω πολύ!! ενα mk1 1800 cabrio 1992 quartet..οταν αγαπας κατι τρυφωνα ,σιγουρα κανεις το καλυτερο παντα! φαινεται ο ανθρωπος που αγαπαει τηναυτοκινηση απο τα αυτοκινητα που εχει και τα συντηρει ! δυστυχως δεν εχω πολλες γνωσεις στο σκαθαρι , τι γκολφ εχεις ?
Κάνε το όπως ήταν..βολτουλα και πλυσίμο σημερα σε βατραχο και σκαραβαιο και golf
ακουω γνωμες για τον σκαραβαίο... μονο τα κρυσταλλακια εμειναν
ΠΡΙΝ ΜΕ ΦΑΤΕ να πω οτι ειναι προσωρινο μεχρι να βαφτει σωστα!!! το εκανα απο περιεργεια και μαρεσει παρα παρα πολυ.. εσας;View attachment 7210
γεια σου φίλε Βασίλη.. ευχαριστω πολύ!! ενα mk1 1800 cabrio 1992 quartet..
παρα πολλα μου φαίνονται....δεν είναι ιστορικό, αλλά στο C2, άλλαξα 4 αμορτισέρ, ένα ημίμπαρο, τα πίσω στοπ της ανάρτησης, και πήγε 530 ευρώ...
Τα λυπήθηκα τα χρήματα