- Reaction score
- 8.327
- Πόντοι
- 947
- Περιοχή
- Zwettl Niederösterreich Austria
- Website
- www.citrobella.com
E...e...etimo!
Εκανα μία μικρή παρατυπία και έβγαλα και σήμερα έξω τη CX, στην εφημερία πάλι. Γιατί αύριο θα έλθει ένας καλός φίλος να τα πούμε και να την δει βεβαια και από κοντά... Έτσι κι αλλιώς, θα κλειδωθεί για αρκετές ημέρες μετά...
View attachment 7180 View attachment 7181
Χάρμα.. Δεν την χορταίνωΕκανα μία μικρή παρατυπία και έβγαλα και σήμερα έξω τη CX, στην εφημερία πάλι. Γιατί αύριο θα έλθει ένας καλός φίλος να τα πούμε και να την δει βεβαια και από κοντά... Έτσι κι αλλιώς, θα κλειδωθεί για αρκετές ημέρες μετά...

Δεν είναι παρατυπία !!!!! Αυτά τα αυτοκίνητα πρέπει να κινούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα λόγο ανάρτησης .........άρα χιλιόμετρα συντήρησης!!!!!!!!!!!!!!!Εκανα μία μικρή παρατυπία και έβγαλα και σήμερα έξω τη CX, στην εφημερία πάλι. Γιατί αύριο θα έλθει ένας καλός φίλος να τα πούμε και να την δει βεβαια και από κοντά... Έτσι κι αλλιώς, θα κλειδωθεί για αρκετές ημέρες μετά...
Τα τάσια αλλά και αυτά δεν της ταιριάζουν της κούκλας!Alaksa ialokatharistira ke kati akoma pou me chalage...
View attachment 7182 View attachment 7183 View attachment 7184
...ala ine pio orea...ta original den tis pigenane apolitos katholou...nomiso...Τα τάσια αλλά και αυτά δεν της ταιριάζουν της κούκλας!
Θα γίνει γαμάτη με τις ζάντες!!!!!!...ala ine pio orea...ta original den tis oigenane apolitos katholou...nomiso...
Basika pao gia tis sandes alou...
Δεν είναι παρατυπία !!!!! Αυτά τα αυτοκίνητα πρέπει να κινούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα λόγο ανάρτησης .........άρα χιλιόμετρα συντήρησης!!!!!!!!!!!!!!!
Και πραγματικά, είναι απίστευτο το πόσο "ξεμουδιάζει" το αυτοκίνητο από όλες τις απόψεις όταν κινείται συχνά... Π.χ. παίρνει μπροστά σε κλάσματα του δευτερολέπτου με αυτόν τον κρύο καιρό (το "σύγχρονο" Skoda με τα χίλια ζόρια να πάρει μπροστά με το κρύο...). Είναι και οικονομικό, όσο απίστευτο και αν ακούγεται (ενδεικτικό όχι μόνο της αξίας του μοντέλου, αλλά και της κατάστασης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου). Φτιαγμένο για να κινείται πάντα, να πραγματοποιεί τα ταξίδια των ανθρώπων, σωματικά και ψυχικά...
την είδα και από κοντά σήμερα!!
Και χάρηκα πάρα πολύ για αυτό! Που τα είπαμε επιτέλους και από κοντά! Με το καλό όλη η παρέα πάλι, σύντομα...την είδα και από κοντά σήμερα!!
Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ, αλλά εγώ ακόμα πάω να σκάσω που δεν πήρα χαμπάρι εδώ και πάνω από 2 μήνες το thread για το νέο υπέροχο απόκτημά σου! Η XJ-S (και μετά την ανανέωση του '91 XJS) είναι μία από τις πιο θαυμαστές περιπτώσεις κλασσικών αυτοκινήτων, διότι αρχικά δεν την εκτιμούσαν, καθώς αντικατέστησε την πανέμορφη E-type με ένα εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας σχέδιο. Τα τελευταία χρόνια, όμως, αρχίζει πλέον να λαμβάνει την αναγνώριση που της αξίζει, διότι είναι πραγματικά ένα υπέροχο αυτοκίνητο μεγάλου τουρισμού... Σαν το παλιό καλό κρασί που ωριμάζει (εγώ προσωπικά την έβρισκα πάντα πανέμορφη).
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά τα τάσια αυτά μου θυμίζουν Dacia ή κάποια generic που πουλάνε τα Πράκτικερ και τελευταίως και τα lidl.Alaksa ialokatharistira ke kati akoma pou me chalage...
View attachment 7182 View attachment 7183 View attachment 7184

Εγώ να δεις πόσο έχω σκάσει που ίσα ίσα πρόλαβα να τη φέρω σπίτι τη Τρίτη και από χθές με αυτό το σκατόκαιρο δεν μπορώ να τη χαρώΓιάννη σε ευχαριστώ πολύ, αλλά εγώ ακόμα πάω να σκάσω που δεν πήρα χαμπάρι εδώ και πάνω από 2 μήνες το thread για το νέο υπέροχο απόκτημά σου! Η XJ-S (και μετά την ανανέωση του '91 XJS) είναι μία από τις πιο θαυμαστές περιπτώσεις κλασσικών αυτοκινήτων, διότι αρχικά δεν την εκτιμούσαν, καθώς αντικατέστησε την πανέμορφη E-type με ένα εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας σχέδιο. Τα τελευταία χρόνια, όμως, αρχίζει πλέον να λαμβάνει την αναγνώριση που της αξίζει, διότι είναι πραγματικά ένα υπέροχο αυτοκίνητο μεγάλου τουρισμού... Σαν το παλιό καλό κρασί που ωριμάζει (εγώ προσωπικά την έβρισκα πάντα πανέμορφη).

Δεν φαντάζεσαι γρουσουζιά.................συμπέθερος !!!!!!!!! Πρόωρη κλιμακτήριοςRe...san ton original Boulanger egines...katzoufis ke idiotropos...agies meres echoume... den mboris na pis mia kali leksi gia kati...as poume ton profilaktira pou me toso kopo, aima ke idrota episkevasa...
Ke ne...ta pedia mou kanane doro ta tassia ta christougena... ego pantos charika poli...
Afta.