- Reaction score
- 24.964
- Πόντοι
- 1.667
- Περιοχή
- Paris in the sixties
Ιδιοκατασκευή ή σπάνιο μοντέλο??? 

Σπάνιο μοντέλο ενός ιδιώτη, του Guy Deslandes. Και εγώ νομίζω ότι είναι χάλια....

Δε πιανεται η αποψη σου εσρνα, εδω δε σ αρεσει το Axel.. Καλα δε λεω Μπατιστα?![]()

Απο την εργοστασιακή cabrio ειναι 100.000 φορές καλύτερη!!! Τουλάχιστον σεβάστηκαν τις γραμμές της απο τη μέση και κάτω!!!!!!!!!
Λάθος, sorry, δεν είναι το Orphee! Τώρα είδα τη γραμμή του πίσω μέρους και την κουκούλα, κάποια εντελώς ιδιωτική κατασκευή είναι...Ξέχασα να αναφέρω, λέγεται Orphee.
Αυτή είναι η τραγική OrpheeΛάθος, sorry, δεν είναι το Orphee! Τώρα είδα τη γραμμή του πίσω μέρους και την κουκούλα, κάποια εντελώς ιδιωτική κατασκευή είναι...

Είναι cx, δεν πειράχτηκαν οι γραμμές της!!!!!! Για μένα πολύ ωραία μετατροπή!!!!η πρωτη κρεμ cx είναι κουκλα...προσεξτε το πισω μερος είναι αρμονικα δεμενο και δειχνει αυτοκινητο πολύ παλιοτερο σχεδιαστικα...
Η ομορφιά είναι υποκειμενική! Εγώ αυτό που λέω απλά είναι ότι ο άνθρωπος σεβάστηκε τις γραμμές της CX σε αντίθεση με την Οrphee που είναιδεν μ αρεσει

Καλά τα λες φίλεΔε πιανεται η αποψη σου εσενα, εδω δε σ αρεσει το Axel.. Καλα δε λεω Μπατιστα?![]()