Blaupunkt κασετόφωνα..

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.298
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Παιδιά και σήμερα μετά την δουλειά, κατάφερα κ το έβαλα...

και στην σωστή του θέση...δουλεύει άψογα

harisman

Member
Reaction score
481
Πόντοι
417
Περιοχή
Αθήνα
Πολύ ωραίο......!!!!
Και το κασετόφωνο ταιριάζει κ με την εποχή της αλλά κ χρωματικά με τα χειριστήρια του εξαερισμού.

Πρέπει να θες ενα λαμπάκι στο ταχύμετρο, πίσω από το 160 - 180 χλμ (εκεί που είναι σκοτεινό....ίσως και ένα στην άνω δεξιά γωνία, φαίνεται σκοτεινό, αλλά το καλυπτει η τιμονάρα της).
Έχεις κ το ωραίο μανουάλι που είχες βρει από τους φίλους Γάλλους .......piece of cake θα είναι......

visa chrono

Member
Reaction score
28.556
Πόντοι
1.607

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.298
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
:chair::whip:Τα περισσοτερα..84- 87... ειχαν αυτο...(εδω στην ελλαδα..)

Το μονο που εχω απο.. το λαθος που εκανα....:chair::whatever
το axel εχει ενα παρομοιο... που ειναι 87'

visa chrono

Member
Reaction score
28.556
Πόντοι
1.607
Αν παρατηρουσες..στο πισω τζαμι σου στο αμαξακι..εχεις και την διαφημιση που εβαζαν...μονο που ειναι καμενο...( εγραφε .... Audiovox...)
Και σου ειχα αναφερει να το ξαναφτιαξουμε...
Aυτα..

billaras

Technical expert
Reaction score
1.109
Πόντοι
577
Περιοχή
Καλλιθέα (Αττικής)-Ρίο (De Patras)
Ελαφρώς μανούρα, μπορώ να πω ότι στο Xantia το βγάζω το σκαλίζω και το βάζω πάλι σε 25 λεπτά.
Στο Megane του πατέρα σε 10 λεπτά το έχεις ξαναβάλει. Πιο εύκολο καντράν πραγματικά δεν ξέρω αν έχω ξαναβρεί.
Στο ΒΧ μου με το παλιό ταμπλό θέλει να ξηλώσεις ότι έχει πάνω από τα πόδια του οδηγού και να ανοίξεις και το καπάκι του από πάνω.
Από τα πλέον δύσκολα καντράν, τα ΖΧ με ντίζα κοντέρ.... Τραγικά....

Στο ΒΧ με νέο καντράν, πρέπει να βρεις 2 πλαϊνές βίδες αριστερά και δεξιά του, βγάζεις και το ρολόι και χώνεις τέρμα μέσα και αριστερά πίσω από το καντράν να βγάλεις μια "πεταλούδα" πλαστική αν θυμάμαι καλά και βγαίνει.

Ναι τώρα που άρχισε να παίρνει μορφή θέλει σίγουρα νέα λαμπάκια. Προσοχή, να μπουν ίδιας ισχύος με τα παλιά. Νομίζω 1,2W όχι παραπάνω, γιατί μετά ζεσταίνεται πολύ και τυφλώνει επίσης... Καλό είναι να μην φορτώνεται πολύ και ο ροοστάτης του με έξτρα ισχύ τώρα πλέον.

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.966
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Ελαφρώς μανούρα, μπορώ να πω ότι στο Xantia το βγάζω το σκαλίζω και το βάζω πάλι σε 25 λεπτά.
Στο Megane του πατέρα σε 10 λεπτά το έχεις ξαναβάλει. Πιο εύκολο καντράν πραγματικά δεν ξέρω αν έχω ξαναβρεί.
Στο ΒΧ μου με το παλιό ταμπλό θέλει να ξηλώσεις ότι έχει πάνω από τα πόδια του οδηγού και να ανοίξεις και το καπάκι του από πάνω.
Από τα πλέον δύσκολα καντράν, τα ΖΧ με ντίζα κοντέρ.... Τραγικά....

Στο ΒΧ με νέο καντράν, πρέπει να βρεις 2 πλαϊνές βίδες αριστερά και δεξιά του, βγάζεις και το ρολόι και χώνεις τέρμα μέσα και αριστερά πίσω από το καντράν να βγάλεις μια "πεταλούδα" πλαστική αν θυμάμαι καλά και βγαίνει.

Ναι τώρα που άρχισε να παίρνει μορφή θέλει σίγουρα νέα λαμπάκια. Προσοχή, να μπουν ίδιας ισχύος με τα παλιά. Νομίζω 1,2W όχι παραπάνω, γιατί μετά ζεσταίνεται πολύ και τυφλώνει επίσης... Καλό είναι να μην φορτώνεται πολύ και ο ροοστάτης του με έξτρα ισχύ τώρα πλέον.
Έτσι :lol:
:respect:

visa chrono

Member
Reaction score
28.556
Πόντοι
1.607
Τα ακους Flaminio....
....Μην κανεις βολτες..σε κινεζικα... και μην μενεις πολυ..μονος....:dance::dance::lol::lol:

Ακου led....
Bale και κατω απο το αμαξι...σε φουξια....:dash::dash:

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.041
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
λοιπον γενιας 87 φοραγαν το αουντιοβοξ που εβαλε ο δημητρης αυτό το μοντελο με την διαφορα ότι το δικο μας στο ατουτ ηταν με μαυρα πλαστικα
τωρα στι θεμα καντραν βγαζεις τα πλαστικα που ειναι στην κολονα του τιμονιού ξεβιδωνειςκατι βιδες που εχε στο κατω μερος του καντραν αυτό το θυμαμε με επιφυλλαξη
100% θα βγαλεις το μεσαιο θηκακι που εινα στο μεσον πανω μερος του ταμπλο εκει που εχει το ρολοι και τον αριστερο αεραγωγο υα χωσεις το χερι σου και θα ξεβιδωσεις 2 υποτιποδεις βιδες και θα παρεις το καντραν στο χερι μαζι με το εξωτερικο καλυμα
λοιπον λαμπες λεντ δεν θα βαλεις διοτι αυτές φωτιζουν τοπικα και θα εχεις σκοταδια εκει που δεν φωτιζουν αν θες λαμπτήρες λεντ θα βαλεις μονο σε σηματοδοτηση πχ στοπ φλας ενδειξη φωτων και θα εισε οκ στα υπολοιπα που φωτιζουν ταχυτητα στροφομετρο το αφηνεις ως εχει

Taskos

Member
Reaction score
3.708
Πόντοι
777
Μιας και η κουβέντα για Blaupunkt θα ήθελα να ζητήσω μία βοήθεια.
Το Blaupunkt της Xantia "κόλησε" στην οθόνη του ραδιοφώνου χωρίς ήχο.

Καμμία σύσταση?

billaras

Technical expert
Reaction score
1.109
Πόντοι
577
Περιοχή
Καλλιθέα (Αττικής)-Ρίο (De Patras)
Βγάλε τον πόλο της μπαταρίας για λίγη ώρα και ελπίζω να έχεις τον κωδικό του για να ξεκλειδώσει....

Taskos

Member
Reaction score
3.708
Πόντοι
777
Αν και μου τα είπες με την αντίστροφη σειρά πράγματι δούλεψε με
2 ώρες ασύνδετη τροφοδοσία.
Ευχαριστώ.:dance:

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.874
Πόντοι
827
τώρα λοιπόν που απεκτησα την bx μου... ειπα να θυμηθώ λιγο τα παλιά τραγουδια σε πολλες κασετες
το πρωτο μου blaupunkt... ηρθε απο Θεσσαλονικη χωρις flap cassete και με καμμενο το display...
και φρακαρισμενο το ασανσερ κασσετας...

ετσι αποφάσισα να το φτιαξω...σιγά σιγά
ωστόσο πήρα κάποια αλλα...
το πανω essen ειναι αυτο που θα μπει στην bx....
To blaupunkt Essen το είχα στο Clio ενώ το pioneer το είχαμε στη bx

Top Bottom