Θέλω στερεοφωνικό διότι ο ήχος με νυστάζει
Το ξέρω προφανώς ότι ο κινητήρας έχει θέματα αλλά θέλω να αποκτήσω γνώσεις ,
είναι πολύ εύκολο από τα τόσα πόνυ που έχω με κινητήρες που δεν έχουν κάνει χλμ να κάνω μια ανταλλαγή έστω προσωρινά μέχρι να βρω λύση.
Αν το πρόβλημα του είναι η συμπίεση που χάνεται από τα ελατήρια-τοιχωματα φαντάζομαι θα το μάθω με τεστ διαρροής σωστά; Το λάδι ξεγελάει την μέτρηση συμπίεσης αν δεν κάνω λάθος.
Τα χιλιόμετρα δεν είναι ΠΟΤΕ ένδειξη φθοράς. Ενας κινητήρας που έμεινε χωρίς λάδι, ή χωρίς ΚΑΛΟ λάδι, ένας κινητήρας που υπερθερμάνθηκε, ένας κινητήρας που ξεκίναγε κρύος με 6.000 στροφές, και με 5-10.000 χιλ, μπορεί να είναι για πέταμα.
Το "τεστ" συμπίεσης, αν γίνει σωστά, σου δείχνει την συμπίεση που αναπτύσει στον κύλινδρο πριν την ανάφλεξη.
Αν δεν είναι το σωστό, σημαίνει ότι ο κινητήρας δεν έχει την αποδοση που πρέπει, και σε αυτόν συγκεκριμένα, που έχει μόνον δύο κυλίνδρους, η ανόμοια συμπίεση, αρα και έργο, καταπονεί και τον στροφαλοφόρο σου με ανόμοιες ροπές.
Επίσης η μη ικανή συμπίεση, δεν βοηθά την σωστή καύση ( κατάλοιπα ), έχεις "μόλυνση" του λαδιού από βενζίνες, και χίλια δυο άλλα.
Η μέτρηση της συμπίεσης, όπως είπε και ο φίλος
@zorbas2 , θεωρητικά έχει βαλβίδες που πατάνε σωστά ( στεγανοποιούν ) και εννοείται καλό χρονισμό.
Ειχα κάποτε ένα γυάλινο μπουζί, ( κάπου στην αποθήκη βόσκει ), που έβλεπες την φλόγα και ρύθμιζες την τροφοδοσία.
Με συμπίεση 8.5 : 1 , με ένα Χ 1,2 ( θεωρία μηχανικής ) περιμένεις να σου δείξει 10,2 bar.Γυρίζεις μίζα μέχρι να τερματίσει ο δείκτης.
Ενα τυπικό είναι 150 psi, που αντιστοιχεί απολύτως.
Διαφορές 10 % μεταξύ κυλίνδρων αποδεκτές, από εκεί και πάνω ................πρόβλημα.
Αν έχεις παραπάνω διαφορές, βάζεις μια κουταλιά λάδι ( 30-άρι ) στον κύλινδρο, τον περιστρέφεις εν κανώ μερικές φορές, αν στεγανοποιήσει, έχεις φθορά κυλίνδρου - ελατηρίων. Αν όχι, βαλβίδες - οδηγοί ειναι κακοί.
Αν είσαι χαμηλότερα, αλλά ομοιόμορφα και στους δύο κυλίνδρους, ή το όργανο δεν δείχνει σωστά, ή είναι ένας ομοιόμορφα φθαρμένος κινητήρας.