Επιλεγμένα βίντεο ιστορικών Citroën

Εδώ θα συγκεντρώνουμε τα όχι απλά ενδιαφέροντα βίντεο με τα αγαπημένα μας ιστορικά, αλλά βίντεο υψηλής καλλιτεχνικής αξίας. Συνεχίζετε να ανεβάζετε τα βίντεο στα υπάρχοντα θέματα όπως κάνατε και στο παρελθόν και αν ο καλλιτεχνικός διευθυντής (εγώ δηλαδή :p) κρίνει ότι πρέπει να μεταφερθούν εδώ θα το κάνει.

Ο σκοπός αυτού του θέματος είναι να υπάρχουν μαζεμένες αυτές οι υπέροχες παραγωγές για να τις απολαμβάνουμε όποτε θέλουμε χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουμε.

Last edited:

Comments

Citroen CX vs the Alps, λέει ο τίτλος.... Έχω ήδη κάνει από πέρυσι 2 φορές Citroen CX vs Velouhi και θα το κάνω σύντομα πάλι...

1. Περιμένουμε βίντεο, καλλιτεχνικό, από εσένα, όπως αυτό!!!!
  2. Στο βαγόνι ήταν η CX με μια Alfa... Και δεν έχει σχολιαστεί, από γνωστό υπερμέλος:D

Διαφημιση που μιλα στο μυαλο πολλων που αγαπουν το αυτοκινητο αυτο ,αλλα και το πραγματικο κλασσικο στην Ελλαδα του σημερα ...

Μέσα στο χειμώνα, αρκετές φορές, η κόρη μου με παρακαλεί να πάμε μία σύντομη βόλτα, λιγάκι να δει κάποιες άλλες παραστάσεις από το κλείσιμο μέσα στην πόλη. Παίρνουμε τη CX και αυτό ακριβώς είναι το δρομολόγιο που ακολουθούμε σε αυτήν την πολύ "σύντομη" (για τη CX) βόλτα των 140χλμ. Ίλιον-Σούνιο-Λαύριο-Κουβαράς-Μεσόγεια-Ίλιον.... Με έχετε δει στην παραλιακή κάποιοι από εσάς! Και αυτό ακριβώς το δρομολόγιο κάναμε με τον αγαπητό μας φίλο dap πριν από 1.5 χρόνο, αμέσως μετά τη συνάντησή μας στο Ζάππειο. Είναι συγκλονιστικό το πόσο ταυτιζόμαστε με τον πρωταγωνιστή και το αυτοκίνητο της διαφήμισης, είναι σα να έχουμε γυρίσει εμείς αυτό το βίντεο. Αυτή η ομορφιά και ουσία πρέπει να διέπει τον κόσμο του κλασσικού αυτοκινήτου, μακριά από "επενδύσεις" και επιδειξιομανίες...

Μέσα στο χειμώνα, αρκετές φορές, η κόρη μου με παρακαλεί να πάμε μία σύντομη βόλτα, λιγάκι να δει κάποιες άλλες παραστάσεις από το κλείσιμο μέσα στην πόλη. Παίρνουμε τη CX και αυτό ακριβώς είναι το δρομολόγιο που ακολουθούμε σε αυτήν την πολύ "σύντομη" (για τη CX) βόλτα των 140χλμ. Ίλιον-Σούνιο-Λαύριο-Κουβαράς-Μεσόγεια-Ίλιον.... Με έχετε δει στην παραλιακή κάποιοι από εσάς! Και αυτό ακριβώς το δρομολόγιο κάναμε με τον αγαπητό μας φίλο dap πριν από 1.5 χρόνο, αμέσως μετά τη συνάντησή μας στο Ζάππειο. Είναι συγκλονιστικό το πόσο ταυτιζόμαστε με τον πρωταγωνιστή και το αυτοκίνητο της διαφήμισης, είναι σα να έχουμε γυρίσει εμείς αυτό το βίντεο. Αυτή η ομορφιά και ουσία πρέπει να διέπει τον κόσμο του κλασσικού αυτοκινήτου, μακριά από "επενδύσεις" και επιδειξιομανίες...
Καλα τα λες Νικολα @Nikephoros

Το να μην χαλαω ποια τα χρημτα μου σε ανουσια κουτια δεν με χαλα ...οπως εμενα με χαλαει το πηρα το αμαξι απο το χωραφι φουσκοσα λαστιχα και εγινα συλλεκτης .. και που να το πλενω τωρα περιμενω και τον λογαριασμο της ΕΥΔΑΠ
Ειναι και αυτο συνηθεια των καιρων

Καλο βραδυ καλο καλοκαιρι αγαπητε φιλε ..
Εισαι κατα καιρους αφορμη να ποσταρω 2 γραμλες .

keep going

Top Bottom