VW T1

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.293
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Ηθελα να μοιραστώ μαζι σας αυτη την ιστορια ενος ιταλου .
το βρηκε ως κοτετσι κτο ανακατασκευασε και ταξιδεψε σε θαλασσινούς προορισμούς ... μετατρεποντας το σε σπιτι...

harisman

Member
Reaction score
481
Πόντοι
417
Περιοχή
Αθήνα
Η φωτογραφία με το κλαρκ να το σηκωνει....όλα τα λεφτά!!!!
Μάλλον θα είχαν κολλήσει τα φρένα από το πολύ φτερό κ κουτσουλιά.....!!!
Ωραίος πάντως........κ σπάνιο αμάξι αν κ νομίζω ότι τα περιζήτητα / συλλεκτικά είναι αυτά με παράθυρα γύρω-γύρω, με αποκορύφωμα το αντίστοιχο 1ης γενιάς, που είχε 11 νομίζω!
Εχουν φτιάξει ένα τέτοιο κ στο Wheeler Dealers.

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Η φωτογραφία με το κλαρκ να το σηκωνει....όλα τα λεφτά!!!!
Μάλλον θα είχαν κολλήσει τα φρένα από το πολύ φτερό κ κουτσουλιά.....!!!
Ωραίος πάντως........κ σπάνιο αμάξι αν κ νομίζω ότι τα περιζήτητα / συλλεκτικά είναι αυτά με παράθυρα γύρω-γύρω, με αποκορύφωμα το αντίστοιχο 1ης γενιάς, που είχε 11 νομίζω!
Εχουν φτιάξει ένα τέτοιο κ στο Wheeler Dealers.
Τα οποία κοστολογούνται πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Πολύ καλή δουλειά έκανε ο μάγκας... Λατρεμένο αμαξάκι...

billaras

Technical expert
Reaction score
1.109
Πόντοι
577
Περιοχή
Καλλιθέα (Αττικής)-Ρίο (De Patras)
Φανταστείτε τι αυγά γεννούσαν οι κότες αυτές μυρίζοντας σούπερ βενζινούλα με μόλυβδο και φουλ λαδάκι 100% ορυκτέλαιο.... :heat::tomato::yahoo:

harisman

Member
Reaction score
481
Πόντοι
417
Περιοχή
Αθήνα
Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έκανε πράξη την φραση που συχνά λέμε: ...."από το να το δώσω για ΧΧΧ€, δεν το κάνω καλύτερα κοτέτσι....."!

Πέρα από την πλάκα, ωραίος ο Ιταλός. Και τα camber-vans / λεωφορειάκια της VW, αγαπημένα για μένα.....Εμένα μου αρέσει ιδιαίτερα και το Τ2 - κ ίσως αυτή την στιγμή να είναι οι πιο λογικές τιμές που ζητούνται για αυτά. Απλά έχουν προβλήματα σκουριάς λόγω των χρόνων ( = ανακατασκευή εαν σώζεται, βλέπε Ιταλός) κ συνήθως βρίσκεις χρέπια σε λογικά λεφτά, ακόμη κ Γερμανία που είχα δει (κ με άπειρα χιλιόμετρα τα Γερμανικά, λόγω του "ταξιδιάρικου" χαρακτήρα...).
Ενδιαφέρον ωστόσο είναι ότι τα Τ2 παράγονταν μέχρι σχετικά πρόσφατα στην Βραζιλία (αν δεν απατώμαι...), οπότε θεωρητικά από εξωτερικό, όπου εισάγωνταν, μπορείς να βρεις σχετικά πιο πρόσφατο κ σε καλή κατάσταση.

billaras

Technical expert
Reaction score
1.109
Πόντοι
577
Περιοχή
Καλλιθέα (Αττικής)-Ρίο (De Patras)
Ναι Χάρη για το θέμα ανταλλακτικών ισχύει, αλλά αν δεις πόση διαφορά έχουν στο βάρος του χάλυβα, η made in Germany σάπια φανοποιεία σε σχέση με την made in Brazil καινούρια θα καταλάβεις... Μια πόρτα βραζιλιάνικη την σηκώνεις μόνος σου, την γερμανική που έχει και μισό αιώνα ηλικία θέλει 2 άτομα....!

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
μονο σαν ιδεα τροχόσπιτου οκ είναι καλο...σαν αμαξι δεν με συγκινει....

Top Bottom