PORSCHE 928

tryphon

Member
Reaction score
2.214
Πόντοι
697
καλησπερα

βρηκα μια 928 που θελει δουλεια διοτι ειναι σε ακινησια μια 5ετια

θελω να πουλησω μερικα αυτοκινητα και σκεφτομαι να διωξω σκαραβαιο, bx , και grand cherokee και να παρω την πορσε.

τη λατρευω την 928 ισως ειναι η αγαπημενη μου πορσε

ακουω γνωμες

Reaction score
18.218
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
δεν ήμουν ποτέ οπαδός της Πόρσε, αλλά την 928 την θεωρώ όμορφο σχέδιο.
σκαραβαίος και Jeep, είναι δυο αυτοκίνητα που δεν θα τα ήθελα ποτέ.

Η γνώμη μου ειναι καλλίτερα να έχεις λιγότερα αυτοκίνητα, αλλά μοντέλα που να τα θες αληθινά, παρά πολλά, αλλά κανένα 'λατρεμένο'. Αρα δώσε τα, και πάρε την 928 (σαν σιτροεναίας θα σου ελεγα κράτα την βχ)

tryphon

Member
Reaction score
2.214
Πόντοι
697
το τζιπ ειναι υπεραμαξαρα και τα 3 τα γουσταρω φουλ αλλα καποια πρεπει να φυγουν για πρακτικους λογους! δεν τα ευχαριστιεμαι και αποφασισα να πουλησω μερικα

δεν ξερω ακομα ποια

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Μεγάλο δίλλημα φίλε.. Πρέπει να ρωτήσεις για να δεις που θα μπλέξεις.. Αν υπάρχουν ανταλλακτικά, πόσο κοστίζουν κλπ..
Επίσης κάτι μου λέει πως τα μαστόρια θα στον πιάσουν κανονικά..
Ωραίο μοντέλο όπως λέει και ο Νίκος..
Τι δουλειές χρειάζεται? Τι μοντέλο είναι?

Nikephoros

Member
Reaction score
15.387
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Μήπως πρόκειται για μία μαύρη 1ης γενιάς, με τον κινητήρα των 4.5 λίτρων και 240 ίππων? Με το αυτόματο κιβώτιο της Mercedes ή χειροκίνητη? Ελπίζω, μόνο, να μην είναι καμία εξ' Αμερικής, διότι όσες φτιάχθηκαν για την Αμερικανική αγορά είχαν πολύ χαμηλότερες ιπποδυνάμεις από τις υπόλοιπες...

H προσωπική μου άποψη αγαπητέ Τρύφωνα, ΝΑΙ, να την πάρεις!!! Η 928 κατά τη γνώμη μου είναι το φοβερότερο μοντέλο που έβγαλε ποτέ η Porsche. Είναι ένα από τα παράδοξα της αυτοκίνησης, βγήκε σχεδόν σαν "αντικαταστάτης" της 911, αλλά η τελευταία συνεχίζει ακάθεκτη εδώ και 54 χρόνια, τη στιγμή που η 928 έχει σταματήσει να παράγεται ήδη εδώ και 22. Ήταν 18 χρόνια, βέβαια στην παραγωγή...

Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για το τι προσέφερε στην αυτοκίνηση αυτό το μοναδικό GT... Transaxle με άξονα Weissach και 50:50 κατανομή βάρους που της έδιναν απίστευτο ζύγισμα και συμπεριφορά στο δρόμο... Από όλες τις εκδόσεις της που ήταν διαθέσιμες για το ευρύ κοινό, 928, 928S/S2, 928S4, 928GT & 928GTS θα προτιμούσα εγώ προσωπικά την 1η, διότι προσφέρει την πιο ανόθευτη αίσθηση στην οδήγηση και αισθητικά είναι η πιο απλή, ανεπιτήδευτη και όμορφη κι ας είναι η πιο αδύναμη...

Last edited:

GiAnniS

Member
Reaction score
7.910
Πόντοι
957
Περιοχή
Lion France
Αραχνες στο κατοφλι και ......... μες την αυλή!!!! Αν εκανες αμαν για βρεις ενα συνεργειο της προκοπης για citroen , για αυτο δεν θα βρεις ποτε!!!! Και αν βρεις θα σε ξεπετσιασουν . Πολύ προσοχη !!!

tryphon

Member
Reaction score
2.214
Πόντοι
697
Αραχνες στο κατοφλι και ......... μες την αυλή!!!! Αν εκανες αμαν για βρεις ενα συνεργειο της προκοπης για citroen , για αυτο δεν θα βρεις ποτε!!!! Και αν βρεις θα σε ξεπετσιασουν . Πολύ προσοχη !!!
με ανχωσες ρε

ιδιο με τζαγκ να υποθεσω

GiAnniS

Member
Reaction score
7.910
Πόντοι
957
Περιοχή
Lion France
με ανχωσες ρε

ιδιο με τζαγκ να υποθεσω
Ακριβως , αλλα υπαρχει μια διαφορα. Εγω τα jaguar τα γνωριζω ξερω που πονάνε και ετσι αποφευγω τις κακοτοπιες ( οσο μπορω). Επισης κανω τις περισσοτερες επισκευες μονος μου και έτσι το κοστος συντηρισης ειναι πολυ μικροτερο!:rolleyes:

GiAnniS

Member
Reaction score
7.910
Πόντοι
957
Περιοχή
Lion France
Σε ανχώνω τωρα για να μην ανχωθεις μετα και ειναι αργά!!! Εαν ξερεις καποιον που γνωριζει απο 928 και σου δωσει το πρασινο φως βουρ!!!! Διαφορετικα ...

tryphon

Member
Reaction score
2.214
Πόντοι
697
Σε ανχώνω τωρα για να μην ανχωθεις μετα και ειναι αργά!!! Εαν ξερεις καποιον που γνωριζει απο 928 και σου δωσει το πρασινο φως βουρ!!!! Διαφορετικα ...
αμα ειναι αυτοματο με 3αρι σασμαν την βαψαμε...

ελπιζω να ειναι χειροκινητο

το μονο που ξερω ειναι πως ηρθε απο Αγγλια ειναι γερμανικων προδιαγραφων και καθοταν σε εξωτερικο γκαραζ για 6-7 χρονια

επισης λειπει ενα φτερο, δεν ξερω ποιο

τιμη πολυ καλη

Top Bottom