οχι ρε πουστη μου και βιζα αποελλαδα .......α ρε παλικαρε γεια σου...ενημερωθηκε ο ανθρωπος για φορουμ κλπκλπ? ΥΑΑ 6535 ΤΟ ΔΙΚΟΜΟΥηταν
Όταν το είδα σε θυμήθηκα και γι αυτό το ανέβασα!!! Έπαθα σοκ!!! Δεν βρήκα τον ιδιοκτήτη του, πιθανόν οι άνθρωποι της λέσχης να γνωρίζουν κάτι...οχι ρε πουστη μου και βιζα αποελλαδα .......α ρε παλικαρε γεια σου...ενημερωθηκε ο ανθρωπος για φορουμ κλπκλπ? ΥΑΑ 6535 ΤΟ ΔΙΚΟΜΟΥηταν
drive.google.com
βαλτω στο φβ....Ένα βίντεο Just for fun απο τη Δεύτερη Καταιγίδα στο Samobor...
![]()
2η Καταιγίδα Κροατια.mp4
drive.google.com
Το έβαλα!!! Έχω και άλλο βίντεο από την πρώτη βραδιά με τους κεραυνούς!!!Να το βρω και θα το ανεβάσω και αυτό!!βαλτω στο φβ....
Ασε μας Ρε παππού με το φάτσομπουκι σου..βαλτω στο φβ....
Σου έβαλε νερά?Ένα βίντεο Just for fun απο τη Δεύτερη Καταιγίδα στο Samobor...
![]()
2η Καταιγίδα Κροατια.mp4
drive.google.com
Όχι!! Από ανθρώπινη αμέλεια μ έβαλε μια φορά που ξέχασα το παράθυρο ανοιχτό...Σου έβαλε νερά?

Φίλε τα είχα αλλάξει όλα τα λάστιχα πριν την παγκόσμια διότι φοβόμουν και εγώ την βροχή και την πιθανότητα να γίνει μπανιέραΕκεί που δένει η κουκούλα, πάνω από το παρπρίζ έχει ένα νίκελ με μια τσιμούχα στα Club την οποία δεν είχα τοποθετήσει και πηγαίνοντας στην Σκοτίνα το 1999 στην Παγκόσμια λίγο πριν φτάσω άνοιξαν οι ουρανοί. Χωρίς να υπερβάλω, κόντεψα να πνιγώ μέσα στο αυτοκίνητό μου
Από τότε έχω μια ευαισθησία στις βροχές![]()
.. Και πραγματικά δεν έβαλα καθόλου νερά όχι μόνο στο camping αλλά και στον δρόμο που φάγαμε αρκετές βροχές... Το μόνο που δεν άλλαξα είναι το λάστιχο του κλαπε το οποίο θα το αλλάξω όταν μαζευτούνε πράγματα για παραγγελία..Ζόρικη δουλεία μια και πρέπει να ξεβιδώσεις τις 12 (νομίζω τόσες είναι) βιδούλες που δένουν στο εξωτερικό νίκελ την τσιμούχα πάνω στο κλαπέ.Φίλε τα είχα αλλάξει όλα τα λάστιχα πριν την παγκόσμια διότι φοβόμουν και εγώ την βροχή και την πιθανότητα να γίνει μπανιέρα.. Και πραγματικά δεν έβαλα καθόλου νερά όχι μόνο στο camping αλλά και στον δρόμο που φάγαμε αρκετές βροχές... Το μόνο που δεν άλλαξα είναι το λάστιχο του κλαπε το οποίο θα το αλλάξω όταν μαζευτούνε πράγματα για παραγγελία..