Ήρθε το τέλος για τη BX 1.4i kat μου?

Powerfull

Member
Reaction score
45
Πόντοι
282
Μετά από 3 χρόνια εγκατάληψης αφού δεν βρέθηκε κάτι να μπορεί να γίνει τοπικά για τα mounts της ανάρτησης της 1.4i Kat μου η οποία σκουριάζει παρατημένη εδώ και 3 χρόνια έξω από το σπίτι (και πλέον δεν παίρνει μπροστά), πρέπει να πάρω μια απόφαση τι να την κάνω πριν φύγω πάλι εξωτερικό.

Έχει βρεθεί κάποια λύση τοπικά για επισκευή των mounts? Δεν πρόκειται να μπλέξω με ανακατασκευή λιθουανία ενώ δεν μένω ποια Ελλάδα για να αναλάβω τη διαδικασία ακόμα και αν αποφάσιζα να δεχτώ το κόστος.

Αν όχι, υπάρχει τίποτα άλλο να την κάνω πέρα από το να τη στείλω για ανακύκλωση; Πονάει η καρδιά μου να πετάξω στα σκουπίδια το αμάξι μου που περάσαμε τόσα πολλά μαζί, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αποδεχτούμε το τελος...
38315
38316
38317
38318
38319

RSC

Member
Reaction score
71
Πόντοι
252

nonos

Member
Reaction score
23.824
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Καλησπερα,
δε μπορω να αντιληφθω ακριβως το υφος της δημοσιευσης, με συγχωρεις.
Λυση δε προκρινεις καμια, μαλλον επιβεβαιωση της αποφασης σου ζητας(?)

Απλα πραγματα.
Αν θελεις να το φτιαξεις, το φτιαχνεις. Αν θελεις να το πεταξεις το πετας. Αν θελεις να το πουλησεις, το πουλας. Αν θελεις να το χαρισεις για να συνεχισει να υπαρχει ,το χαριζεις.

Αλλα εν πασει περιπτωσει τα top mounts ειναι οριακα κομμενα? Πολυκαιρισμενα? Εχουν υπερβολικα χιλιομετρα? Ο Λιθουανος ειναι λυση.

Υ.Γ. Εξωτερικο ημουν και ερχομουν ανα 2-3 μηνες για λιγο επι 3,5 χρονια. Τη xantia του πατερα μου εβαλα πλατη και κοπο να μη χαθει. Ενω ο ιδιος ειπε σε καποια φαση "ας τη στειλουμε..." να μην ασχολιομαστε.
Το αυτοκινητο εχει + 70.000km απο τοτε και το εχει ευχαριστηθει μια οικογενεια.

Ελπιζω να με "αντιπαθησες" ή και αντιπαθησες και απο αντιδραση να σε πεισμωσα.. :) Ψηφιζω να μη χαθει οπως καταλαβαινεις.

Last edited:

nonos

Member
Reaction score
23.824
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Να πω και κατι ακομα μη γινει προξενιό?

Ο Stargazer ονειρο την εχει μια τετοια περιπτωση BX ...

:grin:

Reaction score
18.218
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Μετά από 3 χρόνια εγκατάληψης αφού δεν βρέθηκε κάτι να μπορεί να γίνει τοπικά για τα mounts της ανάρτησης της 1.4i Kat μου η οποία σκουριάζει παρατημένη εδώ και 3 χρόνια έξω από το σπίτι (και πλέον δεν παίρνει μπροστά), πρέπει να πάρω μια απόφαση τι να την κάνω πριν φύγω πάλι εξωτερικό.

Έχει βρεθεί κάποια λύση τοπικά για επισκευή των mounts? Δεν πρόκειται να μπλέξω με ανακατασκευή λιθουανία ενώ δεν μένω ποια Ελλάδα για να αναλάβω τη διαδικασία ακόμα και αν αποφάσιζα να δεχτώ το κόστος.

Αν όχι, υπάρχει τίποτα άλλο να την κάνω πέρα από το να τη στείλω για ανακύκλωση; Πονάει η καρδιά μου να πετάξω στα σκουπίδια το αμάξι μου που περάσαμε τόσα πολλά μαζί, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αποδεχτούμε το τελος...View attachment 38315View attachment 38316View attachment 38317View attachment 38318View attachment 38319
agorazeis ta anakataskevasmena apo chevronics.

allios sou stelon metaxeirismena apo Gallia, alla den einai kai poli ftinotera

ti simainei lisi topika?

maxtsif

Member
Reaction score
4.610
Πόντοι
777
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Αν την θελεις θα πρέπει να θυσιασεις κοπο-χρονο-χρηματα. Το εκανα, και ακομη το κανω για τη δικια μου ΒΧ. Αν δε τα εχεις, η δε θελεις να τα θυσιασεις, χαρισε την καπου, δεδομενου οτι στην κατασταση που ειναι δεν εχει χρηματικη αξια.

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Μόνο εσύ γνωρίζεις την συναισθηματική αξία του αυτοκινήτου και μόνο μόνο εσύ μπορείς να αξιολογήσεις αν αξίζει το κόστος συντήρησης. Σίγουρα εκτός των mounts χρειάζονται και άλλα μαζέματα αλλά και μέρος φύλαξης για να μην καταστραφεί τελείως.

Stargazer

Member
Reaction score
2.190
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά
Εγώ προτείνω μια κουκούλα για αρχή, μετά παραγγελία ή από Αγγλία ή από Λιθουανία στην χώρα που ζείτε. Όταν έρθετε εδώ ένα καλό service και να την πάρετε στη χώρα που ζείτε. Θέλει προετοιμασία και έναν προϋπολογισμό.
Ας πάρει και δύο χρόνια.
Υπάρχει λόγος βιασύνης; Εμποδίζει;

Top Bottom