Ποιος γνωρίζει από παλιά mini?

tryphon

Member
Reaction score
2.214
Πόντοι
697
Eksartate para poli apo to etos kataskevis...merika ine poli poli skouriasmnena...
1978 πρωτο χερι αγορασμενο καινούργιο απο γιατρό στο Λονδίνο.

εχει κανει τα άπειρα χμ και οταν το εβαλε μπροστα εβγαλε τρελο ντουμανι..

επίσης το σασμαν είναι περιέργο....

1700 ευρώπουλα

tryphon

Member
Reaction score
2.214
Πόντοι
697
Makria tas chiras...
I 500.-€!
επίσης έχει πρόβλημα με τον κατανεμιτή των φρένων και επίσης θελει καποια μαζεμματακια

nonos

Member
Reaction score
23.809
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Γιατι δε ριχνεις λεφτα σ αυτα που ηδη εχεις και ψαχνεις και καινουργιο προτζεκτ? Συνηθως μετα ξεφευγει το πραγμα και δε φτιαχνεται κανενα σωστα και ολικα. Εχεις προτζεκτ ν ασχοληθεις!

tryphon

Member
Reaction score
2.214
Πόντοι
697
Γιατι δε ριχνεις λεφτα σ αυτα που ηδη εχεις και ψαχνεις και καινουργιο προτζεκτ? Συνηθως μετα ξεφευγει το πραγμα και δε φτιαχνεται κανενα σωστα και ολικα. Εχεις προτζεκτ ν ασχοληθεις!
συμφωνώ αλλά δεν μπορω να το αφήσω στην τύχη του, αυτός δεν έχει παιδιά και είναι 80

θα παει σκραπ

1000Pistes

Member
Reaction score
2.104
Πόντοι
697
συμφωνώ αλλά δεν μπορω να το αφήσω στην τύχη του, αυτός δεν έχει παιδιά και είναι 80

θα παει σκραπ
εννοειται οτι στο ΣΚΡΑΠ δεν παιρνει μια....

Reaction score
18.218
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
δεν το παίρνω θα φτιαξω το 5
καλλίτερα!!
Είναι εύκολο να παρασυρθείς και να πας σε κάτι που δεν αντέχεις...

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Πολύ σωστός..

visa chrono

Member
Reaction score
28.522
Πόντοι
1.607
αξίζει να ασχοληθώ με ενα clubman 1275 gt σε μετρια κατάσταση?
Εαν εχει καλα πατωματα..και δεν εχει κατα την περιοδο ζωης του βανδαλιστει...αξιζει κατα εμε..
Προσεχε ομως τρυφωνακο...πως εαν εχεις στο μυαλο σου ανακατασκευη concours τα χρηματα ξεφευγουν..
Το καλο ειναι πως ακομα υπαρχουν καλοι μάστορες που τα φτιάχνουν...
Εμενα μου αρεσει....( εχω μεγαλωσει μεχρι τα 15 με cooper..)

tryphon

Member
Reaction score
2.214
Πόντοι
697
Εαν εχει καλα πατωματα..και δεν εχει κατα την περιοδο ζωης του βανδαλιστει...αξιζει κατα εμε..
Προσεχε ομως τρυφωνακο...πως εαν εχεις στο μυαλο σου ανακατασκευη concours τα χρηματα ξεφευγουν..
Το καλο ειναι πως ακομα υπαρχουν καλοι μάστορες που τα φτιάχνουν...
Εμενα μου αρεσει....( εχω μεγαλωσει μεχρι τα 15 με cooper..)
και εμένα μου άρεσε Δημήτρη πάρα πολύ.. αλλα αυτό σκέφτομαι.. οτι θα ξεφύγει το κοστος.... και έχω και το 5αρι και το bx και το kaefer.. οπότε όπως καταλαβαίνεις το ταμείον είναι μείων...

nonos

Member
Reaction score
23.809
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Επισης καναν τα απιστευτα κανιβαλισματα-μετατροπες στα mini ,οπως και στα autobianchi
Για να μη πω σε οτιδηποτε στην Ελλαδα :lol: Με αποκορυφωμα συγκεκριμενα τις cx , τα bmw 02 και τις alfa romeo ΟΛΕΣ rant2
Γι αυτο διαβασμα πολυ, να παρεις γνησιο αμαξι και να μπορεις να το διακρινεις, αν ποτε παιξει καποιο αλλο σεναριο.

visa chrono

Member
Reaction score
28.522
Πόντοι
1.607
Θα εφτιαχνα το 5
Θελει λιγα χρηματα ( ενταξει το λιγο ειναι σχετικο,,σημερα)
Πρωτα ενα καθαρισμα γυαλισμα (μονος μου θα το εκανα να δω και που και εαν πασχει πραγματικα)
Ενα καλο service...( analosima φτηνά)
Ζαντες 4 κανουν και απο κατρελ

Μετα το σκαθαρι...( γυάλισμα προφυλακτηρες..και ενα detailing.. τα αλλα τα εχεις κανει..απο οτι καταλαβαινω...)

Για το κουτακι που εχεις και εσυ θα μου επιτρεψεις να μην πω κουβεντα...( το μονο εαν παρω γραμμη απο ενος φιλου...παρολο τα φτηνα αναλώσιμα και οτι αλλο μπορει να σου στοιχίσει απειρα παραπανω απο την αξια..του...αλλα εκει εχει να κανει και με τα γουστα του καθενος..)
Θα το αποθηκευα...και μαζι θα μαζευα καποια πραγματα. για τα βαθια γεράματα...
Αυτα...χαιρετισμούς..

θεωρω δεδομενο το βατραχακι... παιζει μονο του πρωτο σε αλλη κατηγορια

tryphon

Member
Reaction score
2.214
Πόντοι
697
Θα εφτιαχνα το 5
Θελει λιγα χρηματα ( ενταξει το λιγο ειναι σχετικο,,σημερα)
Πρωτα ενα καθαρισμα γυαλισμα (μονος μου θα το εκανα να δω και που και εαν πασχει πραγματικα)
Ενα καλο service...( analosima φτηνά)
Ζαντες 4 κανουν και απο κατρελ

Μετα το σκαθαρι...( γυάλισμα προφυλακτηρες..και ενα detailing.. τα αλλα τα εχεις κανει..απο οτι καταλαβαινω...)

Για το κουτακι που εχεις και εσυ θα μου επιτρεψεις να μην πω κουβεντα...( το μονο εαν παρω γραμμη απο ενος φιλου...παρολο τα φτηνα αναλώσιμα και οτι αλλο μπορει να σου στοιχίσει απειρα παραπανω απο την αξια..του...αλλα εκει εχει να κανει και με τα γουστα του καθενος..)
Θα το αποθηκευα...και μαζι θα μαζευα καποια πραγματα. για τα βαθια γεράματα...
Αυτα...χαιρετισμούς..

θεωρω δεδομενο το βατραχακι... παιζει μονο του πρωτο σε αλλη κατηγορια
καλημέρα, το renault είναι συνεργείο ήδη.. είχα μια δυσκολία στο να βρω ελαστικά σε αυτές τις διαστάσεις αλλά τελικά βρήκα εχθές.. πήρα τρόμπα βενζίνης και θα γίνει και ένα καλό service. Μόλις πάει σπίτι θα γυαλιστεί με τον αλοιφαδόρο..

ο σκαραβαίος είναι στον στριγγαρη γιατί παρουσίασε πρόβλημα στα ρεύματα.. δυστυχώς οι προφυλακτήρες δε νομίζω να επαναφέρονται.. είναι αρκετά σκουριασμένοι..

το bx θα φτιαχτεί μόλις επιστρεψει ο μπιλ δεν βιάζομαι καθόλου... τώρα είναι παροπλισμένο...

ακριβως όπως τα είπες δηλαδή!!

mikevespa

Member
Reaction score
222
Πόντοι
397
καλησπερα σε ολους επειτα απο αρκετο καιρο.....
φιλε τρυφωνα το mini ειναι αγαπημενο και σε εμενα και μαλλον καποια στιγμη θα αποκτησω ενα.....
δυο πραγματα απο μενα:το πιο σπανιο ειναι το innocenti οποτε αν ριξεις χρηματα,καλο θα ηταν να βρεις εναν τετοιο....πωλειται ενα στο car σε τιμια τιμη (3000)
εγω το καλοκαιρι δεν πηρα απο φιλο και γειτονα ενα 1275 gt που το εδινε 800 και ηταν σε καλη κατασταση
λιγο το μετανιωσα λογω τιμης που το εδινε,αλλα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να ξαναβρεις
αυτα ειχαν θεματα με τα πατωματα και τους θολους....οποτε αυτα κοιτα σε ενα mini....
απο ανταλλακατικα βρισκεις τα παντα και υπαρχει τυπος που κανει ολικη ανακατασκευη με 2000-2500.....αυτα....καλη συνεχεια

Top Bottom