1978 πρωτο χερι αγορασμενο καινούργιο απο γιατρό στο Λονδίνο.Eksartate para poli apo to etos kataskevis...merika ine poli poli skouriasmnena...
επίσης έχει πρόβλημα με τον κατανεμιτή των φρένων και επίσης θελει καποια μαζεμματακιαMakria tas chiras...
I 500.-€!
Max 200.-€επίσης έχει πρόβλημα με τον κατανεμιτή των φρένων και επίσης θελει καποια μαζεμματακια
δεν κατεβαίνει φράγκο ο παπ΄ουςMax 200.-€
συμφωνώ αλλά δεν μπορω να το αφήσω στην τύχη του, αυτός δεν έχει παιδιά και είναι 80Γιατι δε ριχνεις λεφτα σ αυτα που ηδη εχεις και ψαχνεις και καινουργιο προτζεκτ? Συνηθως μετα ξεφευγει το πραγμα και δε φτιαχνεται κανενα σωστα και ολικα. Εχεις προτζεκτ ν ασχοληθεις!

εννοειται οτι στο ΣΚΡΑΠ δεν παιρνει μια....συμφωνώ αλλά δεν μπορω να το αφήσω στην τύχη του, αυτός δεν έχει παιδιά και είναι 80
θα παει σκραπ
καλλίτερα!!δεν το παίρνω θα φτιαξω το 5
Πολύ σωστός..Γιατι δε ριχνεις λεφτα σ αυτα που ηδη εχεις και ψαχνεις και καινουργιο προτζεκτ? Συνηθως μετα ξεφευγει το πραγμα και δε φτιαχνεται κανενα σωστα και ολικα. Εχεις προτζεκτ ν ασχοληθεις!
Εαν εχει καλα πατωματα..και δεν εχει κατα την περιοδο ζωης του βανδαλιστει...αξιζει κατα εμε..αξίζει να ασχοληθώ με ενα clubman 1275 gt σε μετρια κατάσταση?
και εμένα μου άρεσε Δημήτρη πάρα πολύ.. αλλα αυτό σκέφτομαι.. οτι θα ξεφύγει το κοστος.... και έχω και το 5αρι και το bx και το kaefer.. οπότε όπως καταλαβαίνεις το ταμείον είναι μείων...Εαν εχει καλα πατωματα..και δεν εχει κατα την περιοδο ζωης του βανδαλιστει...αξιζει κατα εμε..
Προσεχε ομως τρυφωνακο...πως εαν εχεις στο μυαλο σου ανακατασκευη concours τα χρηματα ξεφευγουν..
Το καλο ειναι πως ακομα υπαρχουν καλοι μάστορες που τα φτιάχνουν...
Εμενα μου αρεσει....( εχω μεγαλωσει μεχρι τα 15 με cooper..)
Με αποκορυφωμα συγκεκριμενα τις cx , τα bmw 02 και τις alfa romeo ΟΛΕΣ 
καλημέρα, το renault είναι συνεργείο ήδη.. είχα μια δυσκολία στο να βρω ελαστικά σε αυτές τις διαστάσεις αλλά τελικά βρήκα εχθές.. πήρα τρόμπα βενζίνης και θα γίνει και ένα καλό service. Μόλις πάει σπίτι θα γυαλιστεί με τον αλοιφαδόρο..Θα εφτιαχνα το 5
Θελει λιγα χρηματα ( ενταξει το λιγο ειναι σχετικο,,σημερα)
Πρωτα ενα καθαρισμα γυαλισμα (μονος μου θα το εκανα να δω και που και εαν πασχει πραγματικα)
Ενα καλο service...( analosima φτηνά)
Ζαντες 4 κανουν και απο κατρελ
Μετα το σκαθαρι...( γυάλισμα προφυλακτηρες..και ενα detailing.. τα αλλα τα εχεις κανει..απο οτι καταλαβαινω...)
Για το κουτακι που εχεις και εσυ θα μου επιτρεψεις να μην πω κουβεντα...( το μονο εαν παρω γραμμη απο ενος φιλου...παρολο τα φτηνα αναλώσιμα και οτι αλλο μπορει να σου στοιχίσει απειρα παραπανω απο την αξια..του...αλλα εκει εχει να κανει και με τα γουστα του καθενος..)
Θα το αποθηκευα...και μαζι θα μαζευα καποια πραγματα. για τα βαθια γεράματα...
Αυτα...χαιρετισμούς..
θεωρω δεδομενο το βατραχακι... παιζει μονο του πρωτο σε αλλη κατηγορια