Thanmoss

Thanmoss

Member
Reaction score
28
Πόντοι
262
Περιοχή
Δράμα
Χαίρετε! Είμαι ο Θανάσης, δεν έχω Citroen, ποτέ δεν είχα, για την ακρίβεια αυτόν τον καιρό δεν έχω αυτοκίνητο (το οικογενειακό είναι της γυναίκας μου...). Θέλω όμως να αποκτήσω μια Xantia... Έτσι διαβάζω και ενημερώνομαι...
Πάντα αγαπούσα τις Citroen. ο αδερφός της γιαγιάς μου είχε μια DS 2.3 ie, πρώτο χέρι φυσικά, είμαι τόσο μεγάλος... Την θυμάμαι σαν τώρα!
Λατρεύω τις SM (φυσικα), έχω δει από κοντά στη Θεσσαλονίκη 1-2 φορές (είπαμε, είμαι τόσο μεγάλος...).
Αυτά! Ελπίζω να μάθω όσα θέλω και με το καλό να γίνω ενεργό μέλος!

nonos

Member
Reaction score
18.160
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Θανο καλησπερα και απο εδω. Ελπιζω να σε καλυψα στον αλλο χωρο που συνομιλησαμε. Με το καλο να βρεις αυτο που ψαχνεις.

Thanmoss

Member
Reaction score
28
Πόντοι
262
Περιοχή
Δράμα
Γεια σας παιδιά, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

Προς το παρόν απολαμβάνω το ταξίδι και τη συμμετοχή μου στα φόρουμ (fora)...

Ο λόγος που γράφτηκα είναι πρωτίστως η αγάπη μου για τα Citroen οπότε το γλεντάω!

Reaction score
16.108
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Région parisienne
"θα το 'θελες μανούλα μου να είχα πάει φαντάρος. Να είχα τα πτυχία μου na ήμουν εργολάβος. Να 'χα και για σύζυγο, μια με σουτιέν. Να 'χα και για αυτοκίνητο, μια Σιτροέν!"

Last edited:

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
3.842
Πόντοι
777
"θα το 'θελες μανούλα μου να είχα πάει φαντάρος. Να είχα τα πτυχία μου na ήμουν εργολάβος. Να 'χα και για σύζυγο, μια με σουτιέν. Να 'χα και για αυτοκίνητο, μια Σιτροέν!"
Νικόλας Άσιμος. Δεν θυμάμαι το τραγούδι πιο είναι hmmm

Reaction score
16.108
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Région parisienne

Stargazer

Member
Reaction score
1.059
Πόντοι
437
Περιοχή
Καλαμαριά
Καλός ήρθες στην παρέα μας , πάρε Xantia και μην φοβάσαι είναι άρμα ,τα top mount είναι από παπάκι αλλά μικρό (300€) το κακό :lol:

SM αν είδες εν κινήσει είναι του Φλόριαν αν είδες σε πάρκινγκ να παρακμάζει είναι σε εργοστάσιο στην Θέρμη.

Θα κανονίσουμε συνάντηση οι Θεσσαλονικείς να βρεθούμε και να κάνουμε και βολτες

Thanmoss

Member
Reaction score
28
Πόντοι
262
Περιοχή
Δράμα
Έχω δει αστοχία top mount σε Xantia να συμβαίνει μπροστά στα μάτια μου (και δεν με απέτρεψε από το να θέλω να την πάρω)...
Αυτό τα λέει όλα νομίζω... Το διαβάζω, το ψάχνω, το σχεδιάζω...

SΜ στη Θεσσαλονίκη είδα 25-30 χρόνια πριν, την άσπρη, σε κίνηση εννοείται....

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, να είσαι καλά!

dap

Member
Reaction score
545
Πόντοι
337
Thanmoss, εσύ δικός μου είσαι. Κι εγώ χωρίς Σιτροέν, αλλά μου την έχει βιδώσει να πάρω ένα υδροπνευματικό (το Ξαρά που είχα δεν μετράει..). Ο γείτονας σου στην Δράμα την πούλησε την ΧΜ.... Επίσης περιμένω το καναρίνι του Δημήτρη και το κόκκινο του Θωμά να βγούν βόλτα στην Λεωφ. Νίκης και να κάνω κερκίδα...
Υ.Γ.: Μην λες ότι είσαι μεγάλος, γιατί είμαι μεγαλύτερος και με κάνεις να νιώθω γέρος.....

nonos

Member
Reaction score
18.160
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Τα αξεσουάρ της εν λόγω xm πωλούνται σε αγγελία ενώ υπάρχει και αγγελία του αυτοκινήτου στα ανταλλακτικά. Την έχω συμπεριλάβει και στο ανάλογο θέμα που έχει ανοιχθεί για όλες τις ελληνικές xm. Είναι η νο. 27

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
23.486
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
είπαμε, είμαι τόσο μεγάλος...
Στα 50 μεγάλος; Υπερβολές. Νεότατος :lol:
Καλώς όρισες και από εδώ

Top Bottom