Ωραιο φαινεται..Ειναι με την tu μηχανη,η με την douvrin;
Απο τα γραφομενα καταλαβαινω οτι ο δημος ειχε προσπαθησει να βρει τον ιδιοκτητη,χωρις επιτυχια(ισως πλεον να μην υπαρχει και ιδιοκτητης..)
Χωρις να το εχω εφαρμοσει ποτε,και χωρις να ξερω αν εχει επιτυχια,θα εκανα το εξης:
Θα επαιρνα τηλεφωνο στο δημο,προσποιουμενος οτι ειμαι συγγενης του ιδιοκτητη,και θα ρωτουσα τι χρειαζεται για να το παρω πισω.Ετσι ισως κερδιζα λιγο χρονο,αλλα κυριως θα μαθαινα το μερος(συνηθως καποιο συμβεβλημενο ανακυκλωτηριο) οπου κατεληξε.
Στη διαρκεια του χρονικου διαστηματος που μπορει να επιστραφει,θα εψαχνα με καποιο τροπο τον ιδιοκτητη.Εαν δεν τον εβρισκα/δεν υπηρχε πια/δεν ηθελε να ασχοληθει κλπ,θα πηγαινα να το αγορασω απο το ανακυκλωτηριο,αν το εδινε ολοκληρο(χωρις χαρτια βεβαια,αλλα τι να κανουμε..)
Δεν ξερω αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος..
Ειρησθω εν παροδω,εχω διασταυρωσει οτι ορισμενα αυτοκινητα που σηκωθηκαν απο το δημο με πινακιδες,δεν διαγραφηκαν ποτε,και εξακολουθουν ακομα και σημερα να χρωστουν τελη κανονικα..

Οποτε οσοι εχετε τετοιες περιπτωσεις,δεν ειναι κακο να κανετε εναν ελεγχο,μπαινοντας στην αντιστοιχη εφαρμογη..