Keraboss Super K

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.622
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties

visa chrono

Member
Reaction score
28.007
Πόντοι
1.607
Eιναι η εταιρεια που εφτιαχνε τα fiorino και τα skoda κ.α se cabrio telos 80

Last edited:

Taskos

Member
Reaction score
3.451
Πόντοι
777
Άργησαν 30 χρόνια.
Τώρα η φαντασίωση δεν είναι "τζίπ" αλλά SUV.

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.622
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Άργησαν 30 χρόνια.
Τώρα η φαντασίωση δεν είναι "τζίπ" αλλά SUV.
Ισχύει αλλά αυτά προορίζονται για ειδική χρήση (νησιά, τουριστικές περιοχές)
Είναι μια καλή αρχή τουλάχιστον

Nikephoros

Member
Reaction score
14.330
Πόντοι
1.137
Περιοχή
Αθήνα
Με συγχωρείτε, αλλά αυτό το κατασκεύασμα δεν μπορώ να το καταλάβω. Ούτε έχω δει κάτι ποιο άσχημο σε όλη μου τη ζώη, ξεπερνάει με διαφορά και το Pontiac Aztek:

27413

Τη στιγμή που υπάρχουν μηχανικοί σαν τον Ηλία Γαγανέλη με τις εξαιρετικής ποιότητας Porsche Speedster, τις οποίες πουλάει από το εργστάσιό του στην Κατερίνη στο εξωτερικό, νομίζω ότι αυτό το "δημιούργημα" αδικεί όποιους Έλληνες μηχανικούς έχουν κάποιο όραμα, έστω και σε ένα περιβάλλον που πάντα καταδίκαζε τέτοιου είδους προσπάθειες.

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
δεν εχω εκφερει γνωμη αλλα πιο μλκια απο αυτο δεν υπαρχει ακομα και τα ανατολικης προελευσης ειναι πιο κομψα ...και το πονυ που βγηκε εδω και 40 χρονια πιο αποδεκτο σχεδιο ειχε.......αμα σκεφτονται να προχωρησουν ετσι στην ελληνικη αυτοκινητοβιομηχανια καηκαμε

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.597
Πόντοι
827
Αυτό που μπορώ να παρατηρήσω είναι ότι έχω την αίσθηση ότι υπάρχει μια δυσαρμονία μεταξύ της διάστασης των τροχών και του αμαξώματος και συγκεκριμένα των θόλων των τροχών. Σαν να έχουν βάλει μικρότερα σε ακτίνα λάστιχα, από αυτά που πρέπει.
Αυτή η εικόνα, επιτρέψτε μου να πω, "γκαγκουρίζει", σαν μερικούς που βάζουν στα αγροτικά κάτι μικροσκοπικούς τροχούς σε ακτίνα

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.451
Πόντοι
747
Αυτό που μπορώ να παρατηρήσω είναι ότι έχω την αίσθηση ότι υπάρχει μια δυσαρμονία μεταξύ της διάστασης των τροχών και του αμαξώματος και συγκεκριμένα των θόλων των τροχών. Σαν να έχουν βάλει μικρότερα σε ακτίνα λάστιχα, από αυτά που πρέπει.
Αυτή η εικόνα, επιτρέψτε μου να πω, "γκαγκουρίζει", σαν μερικούς που βάζουν στα αγροτικά κάτι μικροσκοπικούς τροχούς σε ακτίνα
Σωστός.

Με αυτά τα ζαντολάστιχα, δεν μπορεί να πηγαίνει για ειδική χρήση (νησιά, τουριστικές περιοχές).

Προφανώς, θα βάλουν και πιο μεγάλα ελαστικά υψηλότερου προφίλ, και ζάντες.

Αλλά το σχήμα και η όλη εικόνα δεόχνει τσαπατσοδουλειά, και εννοεόται δεν βλέπεται.

Λαμβάνουμε υπ' όψιν ότι τα βασικά στοιχεία φτιάχνονται με στρατζόπρεσα, οπότε έχουν τεράστιους περιορισμούς, αλλά μια εναλλακτική, με ξυλοκάλουπα και fiber - glass, θα μπορούσε να δώσει καμπύλες και πιο απαλές γραμμές, συν την αντοχή σε συνθήκες νησιών / αγροτικών περιοχών.

Και δεν μας λέει κάτι για το πλαίσιο. Σε τι βασίζεται άραγε ?

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
αμα ηθελαν να φιαξουν κατι σωστο θα το εφτιαχαν μη λεμε οτι ναναι τωρα

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.622
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Πολύ πολύ σωστό αυτό που γράφει ο Γιώργος. Κατά τα λοιπά είπαμε ότι είναι "αυτοκίνητο" για ειδική χρήση σε πρώτη φάση.
Προσωπικά μένω στην αξιαίπαινη προσπάθεια ελπίζοντας να υπάρξει συνέχεια με ομορφότερα σχέδια αλλά και χρήσεις

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
19.824
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Wannabe , Hummer από τα Lidl! Οι μετεζεδες από τις πόρτες αν σου χαλάσουν τους αγοράζεις από το χρωματοπολειο τις γειτονιάς σου...άνετα

Top Bottom