Nikephoros για πες και σε μας τους αδαείς τιιιιι ακριβώς βλέπουμε; (άμα αυτό είναι κίτρινο στο κέντρο και αυτό που υπάρχει μέσα στο κίτρινο είναι αλογάκι προφανώς είναι Ferrari, αλλά τα ματάκια μου δεν βοηθούν)
Δημήτρη πρόκειται για μία Ferrari 612 Scaglietti, η οποία παρήχθη το 2ο μισό της 1ης δεκαετίας. Είναι ο διάδοχος της 456 GT/GTM (1993-2003, εάν θυμάμαι καλά), η οποία με τη σειρά της ήταν η διάδοχος της 365 GT4/400-400i. Πρόκειται για 4θέσιες Ferrari, ας ήταν 2θυρες. Η 612 που φαίνεται στη φωτογραφία, θεωρείται, μάλλον, η πιο άσχημη από όλες τις 4θέσιες Ferrari που βγήκαν και η τελευταία 4θέσια Ferrari που προσφερόταν και με χειροκίνητο κιβώτιο (νομίζω η τελευταία Ferrarri γενικά που είχε και χειροκίνητο κιβώτιο ήταν η 599).
Κινητήρας 5.7 λίτρων, 540 άλογα. Τη διαδέχθηκε η 4κίνητη FF και μετά η επίσης 4κίνητη 365 GTC4, με κινητήρες άνω των 6 λίτρων και ιπποδυνάμεις πλέον κοντά στα 700 άλογα. Για εμένα, ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα που βγήκαν ποτέ είναι μία από αυτές τις 4θέσεις Ferrari, η 456 GTM (το Μ για το "Modificata", που σήμανε το facelift του 1997).