Οδηγούσε πολύ προκλητικά και επικίνδυνα.... Δε σεβόταν καθόλου τους υπόλοιπους οδηγούς.
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά αυτό το πράγμα μου θυμίζει τα κοτόπουλα που ήταν τίγκα στις ορμόνες.View attachment 32789
Οδηγούσε πολύ προκλητικά και επικίνδυνα.... Δε σεβόταν καθόλου τους υπόλοιπους οδηγούς.
den thelo na griniazo , alla an dei kapoioz ta porsche tis dekaetias tou 70 kai tou 80... apogoitefsiΣυγνώμη ρε παιδιά αλλά αυτό το πράγμα μου θυμίζει τα κοτόπουλα που ήταν τίγκα στις ορμόνες.
Τώρα που το βλέπω καταλαβαίνω ότι η νέα σειρά C της Citroën είναι κομψότατη
View attachment 32789
Ιδιοκατασκευή ?
οχι nομιζω ειναι chevrolet ssrΙδιοκατασκευή ?
Σωστός. Δεν το ήξερα. Το μπέρδεψα με Chrysler PT Cruiserοχι nομιζω ειναι chevrolet ssr
Αυτή η ίδια ακριβώς 992 Targa ξαναχτύπησε και σήμερα, οδηγώντας ακόμα πιο προκλητικά και επικίνδυνα από ΛΕΑ, σλάλομ απίστευτα επικίνδυνα ανάμεσα από αυτοκίνητα που ήταν μποτιλιαρισμένα στον Κηφισό. Και πέρασε ακριβώς δίπλα από το αριστούργημα της παρακάτω εικόνας, του οποίου ο οδηγός οδηγούσε σαν πραγματικός τζεντλεμαν.... Δεν είναι τυχαίο, ένα σύμβολο επίδειξης "αμά λάχει να 'ούμε...", που έλεγε και ο αείμνηστος Χάρρυ Κλυνν, μπροστά στην επιτομή της φινέτσας και της αριστοκρατικότητας (και του μηχανολογικού ταπεραμέντου!) στην εικόνα που ακολουθεί:View attachment 32789
Είχα στο μυαλό μου το cambiocorsa, αλλά αυτή ήταν η τελευταία Maserati που έβγαινε και με χειροκίνητο κιβώτιο. Ενώ η 911 συνεχίζει να προσφέρει και χειροκίνητα, για να είμαστε και δίκαιοι!Σε ό,τι αφορά στη συγκεκριμένη Μaserati θα επικροτήσω μόνο το "μηχανολογικού ταπεραμέντου" και αυτό θεωρώντας το ως ευφημισμό.
Δυστυχώς, κλεισμένος από παντού, δεν είχα περιθώριο να πάω πουθενά αλλού.Μακριααααά....
Και κακώς, κάκιστα βρίσκεσαι ΕΣΥ εκεί!