Greek Youngtimers και νεώτερα supercars

Nikephoros

Member
Reaction score
14.039
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα
32789

Οδηγούσε πολύ προκλητικά και επικίνδυνα.... Δε σεβόταν καθόλου τους υπόλοιπους οδηγούς.

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.528
Πόντοι
777
View attachment 32789
Οδηγούσε πολύ προκλητικά και επικίνδυνα.... Δε σεβόταν καθόλου τους υπόλοιπους οδηγούς.
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά αυτό το πράγμα μου θυμίζει τα κοτόπουλα που ήταν τίγκα στις ορμόνες.
Τώρα που το βλέπω καταλαβαίνω ότι η νέα σειρά C της Citroën είναι κομψότατη

Reaction score
17.577
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Région parisienne
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά αυτό το πράγμα μου θυμίζει τα κοτόπουλα που ήταν τίγκα στις ορμόνες.
Τώρα που το βλέπω καταλαβαίνω ότι η νέα σειρά C της Citroën είναι κομψότατη
den thelo na griniazo , alla an dei kapoioz ta porsche tis dekaetias tou 70 kai tou 80... apogoitefsi

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.227
Πόντοι
747
View attachment 32789

....του ευχόμαστε να συμπέσει με κάποιον που δεν θα έχει αντίληψη του δρόμου όπως εσύ, και σε κάποια από τις σφήνες / ταρζανιές, να του σιδερώσουν το αυτοκίνητάκι του.

Και εξηγούμαι, για να μην θεωρηθώ ζηλιάρης ή κομπλεξικός ( ....όχι ότι δεν είμαι :cool:)

Ο δρόμος ειναι δημόσιος, και διέπεται από συγκεκριμένους κανόνες, προκειμένου να κινειται ο οιοσδήποτε με ασφάλεια τηρώντας τους. Οταν κάποιος τους παραβαίνει, και κάποιος άλλος κινούμενος σύμφωνα με τους κανόνες δεν μπορεί να αντιληφθεί πχ λόγω έλλειψης εμπειρίας, ούτε την πρόθεση της σφήνας, ούτε την υπερβολική ταχύτητα που κινείται κάποιος άλλος στην κινηση, ή την δύσκολη θέση που σε φέρνει το φρενάρισμα κεραμικών φρένων όταν ο πχ ανωτέρω φρενάρει απότομα μπροστά σου, δημιουργεί συνθήκες ατυχήματος.

Πολλές φορές το έχω βιώσει, κι έχω αισθανθεί αγανάκτηση, όταν αυτοί οι απρεπείς μας φέρνουν σε δύσκολη θέση.

Το ότι κάποιος έχει πιο "καλό" αυτοκίνητο από το δικό μας, δεν δικαιολογεί την παράβαση του ΚΟΚ. Το ότι οδηγούμε "μετρημένα" δεν σημαίνει ότι δεν ξέρουμεε και εμείς τις "ταρζανιές". Απλώς, είμαστε ώριμοι πολίτες, και ξέρουμε ότι στο σπίτι μας περιμενει η οικογένεια.

nonos

Member
Reaction score
21.373
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Το μονο που θα πω με κατι τετοια και παρομοια, ασχετως αυτοκινητου, ειναι οτι δε ξερανε που μπλεξανε σ επιπεδο τρελας με τη παρτη μου...τ υπολοιπα τ αφηνω στη φαντασια σας...:lol: :hunter:Και ευτυχως οσο μεγαλωνω ηρεμω :lol: Το πιο ωραιο καψονι καποτε παντως ηταν να βαζω το μισο στη ΛΕΑ στο Κηφισο ή Κυριακη βραδυ στο υψος της Κινετας και να πηγαινω οσο οι υπολοιποι σ ολες τις αλλες λωριδες.. Θελει στομαχι...:lol:

Nikephoros

Member
Reaction score
14.039
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα
Πριν ανεβάσω την παρακάτω φωτογραφία, να διευκρινίσω ότι για εμένα, οι 964 είναι από τα πιο άσχημα αυτοκίνητα που έχω δει ποτέ:

32809

Nikephoros

Member
Reaction score
14.039
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα
View attachment 32789
Αυτή η ίδια ακριβώς 992 Targa ξαναχτύπησε και σήμερα, οδηγώντας ακόμα πιο προκλητικά και επικίνδυνα από ΛΕΑ, σλάλομ απίστευτα επικίνδυνα ανάμεσα από αυτοκίνητα που ήταν μποτιλιαρισμένα στον Κηφισό. Και πέρασε ακριβώς δίπλα από το αριστούργημα της παρακάτω εικόνας, του οποίου ο οδηγός οδηγούσε σαν πραγματικός τζεντλεμαν.... Δεν είναι τυχαίο, ένα σύμβολο επίδειξης "αμά λάχει να 'ούμε...", που έλεγε και ο αείμνηστος Χάρρυ Κλυνν, μπροστά στην επιτομή της φινέτσας και της αριστοκρατικότητας (και του μηχανολογικού ταπεραμέντου!) στην εικόνα που ακολουθεί:

32829
32830

Last edited:

Taskos

Member
Reaction score
3.360
Πόντοι
777
Σε ό,τι αφορά στη συγκεκριμένη Μaserati θα επικροτήσω μόνο το "μηχανολογικού ταπεραμέντου" και αυτό θεωρώντας το ως ευφημισμό. cool5

Nikephoros

Member
Reaction score
14.039
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα
Σε ό,τι αφορά στη συγκεκριμένη Μaserati θα επικροτήσω μόνο το "μηχανολογικού ταπεραμέντου" και αυτό θεωρώντας το ως ευφημισμό. cool5
Είχα στο μυαλό μου το cambiocorsa, αλλά αυτή ήταν η τελευταία Maserati που έβγαινε και με χειροκίνητο κιβώτιο. Ενώ η 911 συνεχίζει να προσφέρει και χειροκίνητα, για να είμαστε και δίκαιοι!

Nikephoros

Member
Reaction score
14.039
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα
Η ίδια 992 Targa πάλι στον Κηφισό, πάλι να οδηγεί επικίνδυνα και προκλητικά, όπως φαίνεται και από την εικόνα....

Και το ακόμα πιο επικινδυνο, στο C2 ακριβώς δίπλα και μπροστά από εμένα εκτυλίχθηκε εν κινήσει ξυλοδαρμός μεταξύ του ζευγαριού (αμφίδρομος), με τη γυναίκα συνοδηγό να πάει επανειλημμένως να ανοίξει εν κινήσει την πόρτα και να βγει έξω... Και ταυτόχρονα το C2 έκανε επικίνδυνους ελιγμούς εν μέσω του διαπληκτισμου, πηγαίνοντας να χτυπήσει πολλά αυτοκίνητα στην πορεία...

32969

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.227
Πόντοι
747
Παναϊαν μου. Μετά, έχουμε τροχαία, και η Τροχαία ψάχνει να βρεί τα αίτια.

Φυσικά, ΟΤΑΝ υπάρχει Τροχαία, γιατι σε περιστατικά φίλων, ουδέποτε εμφανίστηκαν. :cry:

Taskos

Member
Reaction score
3.360
Πόντοι
777
Μακριααααά....
Και κακώς, κάκιστα βρίσκεσαι ΕΣΥ εκεί!

Nikephoros

Member
Reaction score
14.039
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα
Μακριααααά....
Και κακώς, κάκιστα βρίσκεσαι ΕΣΥ εκεί!
Δυστυχώς, κλεισμένος από παντού, δεν είχα περιθώριο να πάω πουθενά αλλού.

Top Bottom