- Reaction score
- 16.566
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Ευχαριστώ για τις e34 αλλά έπαθα πλάκα με το 405 το συγκεκριμένο!!
Ποτέ δεν κατανόησα τι διαφορά είχαν το Μι 16 από το Τ16. Και ήμουν και κάτοχος 405....Ευχαριστώ για τις e34 αλλά έπαθα πλάκα με το 405 το συγκεκριμένο!!
Στο μυαλό...Ανάπηρος την είχε??
Στο μυαλό...
Πάντως, σε κλινική που πήγαινα καποια χρόνια πριν, στο ιδιωτικό πάρκινγκ δίπλα, πάντα υπήρχε η κατακόκκινη Φερράρι ενός γιατρού. Και έκανα πλάκα στον παρκαδόρο, να μου το δώσει, αφού και το δικό μου από F ήταν ( Fiat Seicento ).Το άσχημο είναι ότι ακριβώς σε αυτό το σημείο υπάρχει άνθρωπος της ασφάλειας ο οποίος, ενώ κάνει παρατήρηση στους υπόλοιπους οδηγούς για να μην παρκάρουν στις θέσεις αναπήρων, οι οποίες είναι μπλοκαρισμένες με κορύνες και μόνο ο σεκιουριτάς βγάζει τις κορύνες, εδώ καθόταν και θαύμαζε τη Φερράρι. Υποπτεύομαι ότι πρόκειται για κάποιον VIP ο οποίος, φυσικά εδώ στην Ελλάδα, κινείται ανενόχλητος παντού...
Πάντως, σε κλινική που πήγαινα καποια χρόνια πριν, στο ιδιωτικό πάρκινγκ δίπλα, πάντα υπήρχε η κατακόκκινη Φερράρι ενός γιατρού.
Πολύ ωραία. Μιλάμε για το Αττικό που είναι δημόσιο νοσοκομείο.
Τώρα είμαι κακός αν ρωτήσω πως το νόμιμο (χωρίς το εισόδημα από τον άμεσο ή έμμεσο διαρκή υπολανθανοντα εκβιασμό) εισόδημα του συναδέλφου στην Ελλάδα που είναι το ένα τρίτο των αποδοχών που έχουμε εδώ αρκει για την απόκτηση και την συντήρηση Φεράρι??
Κατακόκκινη από το αίμα των ασθενών μάλλον ήταν η Φεράρι
Νομίζα ότι μιλούσαμε για το Αττικό.
Χωρίς αυτό να σημαίνει πολλά όμως.
Κάντε ό,τιδηποτε επιθυμείτε με την δημοσίευση, αν κάποιος νομίζει ότι είναι προσβλητική, ας την σβήσει
Περιστοιχίζομαι από συναδέλφους σου στο άμεσο οικογενειακό και φιλικό μου περιβάλλον, και γνωρίζω πολύ καλά την κατάσταση στο χώρο στην Ελλάδα. Δικαιολογημένος μεν ο θυμός σου, αλλά ας μην βιαζόμαστε να κρίνουμε. Υπάρχουν και άνθρωποι, σε οποιοδήποτε κλάδο οι οποίοι έχουν περιουσία ασχέτως του επαγγέλματός τους, και μπορούν να υποστηρίξουν και Φεράρι και άλλα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τί και πως για κάθε παρκαρισμένο αυτοκίνητο που βλέπουμε.Πολύ ωραία. Μιλάμε για το Αττικό που είναι δημόσιο νοσοκομείο.
Τώρα είμαι κακός αν ρωτήσω πως το νόμιμο (χωρίς το εισόδημα από τον άμεσο ή έμμεσο διαρκή υπολανθανοντα εκβιασμό) εισόδημα του συναδέλφου στην Ελλάδα που είναι το ένα τρίτο των αποδοχών που έχουμε εδώ αρκει για την απόκτηση και την συντήρηση Φεράρι??
Κατακόκκινη από το αίμα των ασθενών μάλλον ήταν η Φεράρι