Ένα από τα ωραιότερα αυτοκίνητα που έχω δει στη ζωή μου, το ωραιότερο, κατά τη γνώμη μου, της συνεργασίας Peugeot - Pininfarina. Το απεκάλεσαν η Ferrari 456 του φτωχού αν και, νομίζω, ότι το 406 κουπέ είναι ακόμα ωραιότερο από την υπέροχη 4θέσια Ferrari. Κατακρίθηκε, λίγο, για το ότι έχει το ίδιο ταμπλώ με τη σεντάν έκδοση (όπως ήταν πάντα η μόδα, οι κουπέ εκδόσεις να έχουν σχεδόν το ίδιο ταμπλώ με τις σεντάν εκδόσεις - εδώ έχουμε φτάσει στο σημείο όλα τα μοντέλα μίας εταιρείας να έχουν το ίδιο ταμπλώ - βλέπε κάτι πανάκριβες Γερμανικές φίρμες...). Νομίζω, όμως, ότι και το εσωτερικό του είναι πολύ ωραίο και παρατηρώντας το από κοντά, η θέση οδήγησης είναι όντως αρκετά σπορ, με τον οδηγό να κάθεται αρκετά χαμηλά.Θα με ενδιέφερε το σχόλιό σου Nikephoros.
Αυτός που το έχει μάλλον δεν είναι και τόσο ερωτευμένος μαζί του. Αν κρίνουμε απο κουτσουλιές και ότι άλλο παράσημο φέρει το αμαξι.Ένα από τα ωραιότερα αυτοκίνητα που έχω δει στη ζωή μου, το ωραιότερο, κατά τη γνώμη μου, της συνεργασίας Peugeot - Pininfarina. Το απεκάλεσαν η Ferrari 456 του φτωχού αν και, νομίζω, ότι το 406 κουπέ είναι ακόμα ωραιότερο από την υπέροχη 4θέσια Ferrari. Κατακρίθηκε, λίγο, για το ότι έχει το ίδιο ταμπλώ με τη σεντάν έκδοση (όπως ήταν πάντα η μόδα, οι κουπέ εκδόσεις να έχουν σχεδόν το ίδιο ταμπλώ με τις σεντάν εκδόσεις - εδώ έχουμε φτάσει στο σημείο όλα τα μοντέλα μίας εταιρείας να έχουν το ίδιο ταμπλώ - βλέπε κάτι πανάκριβες Γερμανικές φίρμες...). Νομίζω, όμως, ότι και το εσωτερικό του είναι πολύ ωραίο και παρατηρώντας το από κοντά, η θέση οδήγησης είναι όντως αρκετά σπορ, με τον οδηγό να κάθεται αρκετά χαμηλά.
Το συγκεκριμένο, από ό,τι πρόσεξα από το τιμόνι και το ταμπλώ γενικά, είναι μοντέλο μετά την ανανέωση και ίσως, ένα από τα τελευταία, κρίνοντας από τις πανέμορφες ζάντες του, ζάντες που είχαν συνήθως οι τελευταίες, ειδικές εκδόσεις του 406 κουπέ. Και το συγκεκριμένο έχει και πανέμορφο χρώμα!
Πραγματικά το ερωτεύθηκα!
Μπορεί, ύστερα από τόσα πολλά! Ο "κορωναϊός" μου έχει επηρεάσει την αυτοκινητιστική μου μνήμη... Αλέξανδρε ξέρεις, περιμένω συντεταγμένες...Υπάρχει μια περίπτωση να είναι repost, ίσως κυριως από τον Nikephoros καθώς είναι της γειτονιάς.
Όπως και να έχει μια κατ εμέ, υπέροχη Porsche.
View attachment 21948
1ης γενιάς Aston Martin DB9. Η προκάτοχός της, η DB7 Vantage, αποτελεί ένα μεγάλο όνειρό μου, δεδομένης και της πιο προσιτής τιμής της (και θα παραμείνει έτσι).Εντυπωσιακό
Ίσως επαναλαμβάνομαι, αλλά οι αυτοκινητιστικες σου γνώσεις είναι σε απίστευτο επίπεδο! Εύγε!Μπορεί, ύστερα από τόσα πολλά! Ο "κορωναϊός" μου έχει επηρεάσει την αυτοκινητιστική μου μνήμη... Αλέξανδρε ξέρεις, περιμένω συντεταγμένες...
Το "προτζεκτ" 924-944 στην πιο εξελιγμένη και ώριμη εκδοχή του. Και ένα πραγματικά ωραίο αυτοκίνητο, με μία ασυνήθιστη διάταξη: 3λιτρος, 4κύλινδρος κινητήρας!
Οι συντεταγμένες είναι μια συνάντηση μακρυά!Μπορεί, ύστερα από τόσα πολλά! Ο "κορωναϊός" μου έχει επηρεάσει την αυτοκινητιστική μου μνήμη... Αλέξανδρε ξέρεις, περιμένω συντεταγμένες...
Το "προτζεκτ" 924-944 στην πιο εξελιγμένη και ώριμη εκδοχή του. Και ένα πραγματικά ωραίο αυτοκίνητο, με μία ασυνήθιστη διάταξη: 3λιτρος, 4κύλινδρος κινητήρας!
Σε ευχαριστώ πολύ Χρήστο, απλώς διαβάζω, ενίοτε, ποιοτικά περιοδικά αυτοκινήτου, κυρίως Βρετανικά και θυμάμαι τις πληροφορίες που παρέχουν. Πίστεψέ με , απλώς αυτό, τίποτε άλλο. Θέλω πραγματικά, εάν υπήρχε η ευκαιρία, να συναντιόμασταν πιο συχνά και είμαι σίγουρος ότι θα μάθαινα πολύ περισσότερα και ουσιαστικότερα από απλές θεωρητικές γνώσεις.Ίσως επαναλαμβάνομαι, αλλά οι αυτοκινητιστικες σου γνώσεις είναι σε απίστευτο επίπεδο! Εύγε!
...apo ta pio omorfa Peugeot...
Σε ευχαριστώ πολύ Χρήστο! Με πρόλαβες.Done Αποστολή
Οπότε το δεις τα μεταφέρεις εδώ τα τελευταία και συνεχίζουμε από εδώ![]()