Citroen CX Prestige - Η κούκλα μου

Reaction score
18.076
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Η πιο υπεροχη ιδέα στη σειρά ΙΙ ήταν η ασφαλειοθηκη χωμμενη κάτω απο σωλήνες που κατέληγαν στο δοχείο LHM...:lol:
ki oxi to radiokasetofono aftoktonias??

kai ta dipla fanaria ton plousion ekdoseon ta opoia telika einai xeirotera se apodosi stin megali skala...

Last edited:

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.406
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Η πιο υπεροχη ιδέα στη σειρά ΙΙ ήταν η ασφαλειοθηκη χωμμενη κάτω απο σωλήνες που κατέληγαν στο δοχείο LHM...:lol:
Υδροπνευματική ασφαλειοθήκη :lol::lol::lol:

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.634
Πόντοι
827
Τα "πάντα" εν "σοφία" εποίησεν... η Citroen
:wise:
Η αλήθεια είναι ότι τέτοιες "κατασκευαστικές απόψεις" είναι, μεταξύ άλλων που εκθιάζουμε, το σήμα κατατεθέν της αγαπημένης μας φίρμας.
Διαφορετικά θα ήταν... γιαπωνέζικα

nonos

Member
Reaction score
22.270
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Η κριτικη είναι καλο παντως. Κι εγω ως μηχανολόγος καμια φορα αναπόφευκτα αναρωτιέμαι με αυτά που βλεπω. Καποια πραγματα ναι ηταν απλα διαφορετικα και δε δεχομαι ότι ηταν αντιεργονομικα ή επικινδυνα. Ζητημα προσαρμογης ηταν μονο. Καποια αλλα πραγματα όμως θα μπορουσαν να εχουν επιτευχθει πιο αποδοτικα. Κανενα αυτοκινητο δεν είναι τελειο. Ουτε και το πιο αγαπημενο μου, η cx!

Reaction score
18.076
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Η κριτικη είναι καλο παντως. Κι εγω ως μηχανολόγος καμια φορα αναπόφευκτα αναρωτιέμαι με αυτά που βλεπω. Καποια πραγματα ναι ηταν απλα διαφορετικα και δε δεχομαι ότι ηταν αντιεργονομικα ή επικινδυνα. Ζητημα προσαρμογης ηταν μονο. Καποια αλλα πραγματα όμως θα μπορουσαν να εχουν επιτευχθει πιο αποδοτικα. Κανενα αυτοκινητο δεν είναι τελειο. Ουτε και το πιο αγαπημενο μου, η cx!
tote den itan mono ta Citroen pantos pou ekanan perierges epiloges...

minas

Member
Reaction score
2.971
Πόντοι
667
Μόνο η Σιτροέν μπορεί να τα κάνει αυτά.... Εγώ για να βγάλω το ραδιόφωνο πρέπει να λύσω όλη την κεντρική κονσόλα...
Καλλιστα παντως,αντιστοιχες παραξενιες μπορει να συναντησει κανεις και σε ακριβα γερμανικα αυτοκινητα.Βεβαια για καποιο λογο,εκει ολοι σφυριζουν αδιαφορα.
Θα αναφερω απλα,την περιπτωση της δισκοπλακας η οποια δεν ειναι βιδωμενη στο μουαγιε...και καθιστα αδυνατη την αλλαγη ελαστικου για καποιον σχετικως αδαη..rant2

Τουλαχιστον σε γαλλικα,η ακομα και σε ιταλικα αυτοκινητα,τετοιες ιδιορρυθμιες φανταζουν ως μερος του χαρακτηρα ενος οχηματος.Κατα καποιο τροπο τις δικαιολογεις κιολας δηλαδη..

nonos

Member
Reaction score
22.270
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Έχεις απόλυτο δίκιο για τον τρόπο που κάποια πράγματα τα έχει αντιμετωπίσει ο τύπος ιδίως. Πράγματα που στα γαλλικά ήταν "φάουλ" και " αντιεργονομικα" και στα γερμανικά κουβέντα... Ο κόρνα στο μοχλοδιακοπτη ας πούμε που την είχαμε δει πολύ παλιότερα σε γερμανικά αλλά στη zx είχε καθίσει στο λαιμο.. που εντωμεταξυ είναι ΟΤΙ πιο βολικό και την προτιμώ εύκολα εκεί αντί για τον αερόσακο.

Reaction score
18.076
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Έχεις απόλυτο δίκιο για τον τρόπο που κάποια πράγματα τα έχει αντιμετωπίσει ο τύπος ιδίως. Πράγματα που στα γαλλικά ήταν "φάουλ" και " αντιεργονομικα" και στα γερμανικά κουβέντα... Ο κόρνα στο μοχλοδιακοπτη ας πούμε που την είχαμε δει πολύ παλιότερα σε γερμανικά αλλά στη zx είχε καθίσει στο λαιμο.. που εντωμεταξυ είναι ΟΤΙ πιο βολικό και την προτιμώ εύκολα εκεί αντί για τον αερόσακο.
Kai Sto Ax ekei Iran i κόρνα. Βέβαια στο δορυφόρο ακόμα καλύτερα...

Nikephoros

Member
Reaction score
14.405
Πόντοι
1.137
Περιοχή
Αθήνα
H παραπάνω κουβέντα μου θύμισε την κόρνα στη GS. Ήταν ο αριστερός μοχλός, αντιδιαμετρικός με εκείνον των υαλοκαθαριστήρων και τον πατούσες προς τα εσένα από πίσω, σα να πιτσιλάς το παρμπρίζ με τον αντίστοιχο μοχλό των υαλοκαθαριστήρων! Μου άρεσε κιόλας ότι η πίσω πλευρά του διακόπτη ήταν και εργονομική, ακολουθούσε ακριβώς το σχήμα του δακτύλου!

maxtsif

Member
Reaction score
4.347
Πόντοι
777
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
H παραπάνω κουβέντα μου θύμισε την κόρνα στη GS. Ήταν ο αριστερός μοχλός, αντιδιαμετρικός με εκείνον των υαλοκαθαριστήρων και τον πατούσες προς τα εσένα από πίσω, σα να πιτσιλάς το παρμπρίζ με τον αντίστοιχο μοχλό των υαλοκαθαριστήρων! Μου άρεσε κιόλας ότι η πίσω πλευρά του διακόπτη ήταν και εργονομική, ακολουθούσε ακριβώς το σχήμα του δακτύλου!
Ακριβώς ετσι ήταν, τη θυμάμαι. Μάλιστα είχε και μια -παράξενα- ωραία αίσθηση.

Reaction score
18.076
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Όταν τη σουλατσαρεις η Gendanmerie χαιρετάει?:lol::respect:perfect10
23905

kamia fora tous akoloutho gia na kanoume πομπη...

Reaction score
18.076
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Καθαρισα τις επαφές σε δύο ηλεκτρικά παράθυρα που δεν δούλευαν ... Η μάχη κόντρα στην ηλικία του ασθενούς αυτοκινήτου γίνεται εβδομαδιαία υπόθεση...

Top Bottom