Μιλαμε παιδια στο περιπτερο σταματησαμε και βγηκαν μερικοι 50αρηδες και την κοιταγανε απο εδω την κοιταγανε απο εκει ,μας ρωταγανε
, στο βενζιναδικο σταματησαμε (δε θελετε να ξερετε τι καιει, το υπολογιζω γυρω στα 4 2cv μαζι...
) ηρθε και μας ρωταγε ενα παλικαρι αν ειναι sm ,δε πιστευε στα ματια του..
Φωτογραφιες εχω δεσμευτει στο κατοχο να μην ανεβασω καθως δε το επιθυμει.., μια χρυσαφι ειναι του '73...
Δεν την οδηγησα (ακομα..) και αλλωστε δεν εχω οδηγησει και βατραχο για να κανω συγκριση.. Αυτο το οποιο με σιγουρια μπορω να πω οτι εισεπραξα ως συνεπιβατης ειναι η απιστευτη ποιοτητα κυλισης συγκρινομενη με αυτοκινητα μεγαλων κατηγοριων 30 χρονων νεοτερα..απιστευτο το οτι αυτο το αμαξι ειναι 40 χρονων ακριβως..Αν κλεισεις τα ματια σου και δε σου πουν σε τι εισαι μεσα πραγματικα πιστευεις οτι εισαι σε αμαξι αντε 10ετιας και μεγαλης κατηγοριας.. Επισης ΠΑΝΤΕΛΗΣ απουσια τριγμων απο συναρμογες-πλαστικα-επενδυσεις πορτων κτλπ..!! Γενικα πολυ προσεγμενη ποιοτητα εσωτερικου.. Το ντουλαπακι στο ταμπλω π.χ. ειναι βαρυ, υπερβολικα στερεο με ενα αργο-σιγουρο ανοιγοκλεισμο.. αλλο παραδειγμα ο μηχανισμος που ανοιγει τις πορτες εσωτερικα κτλπ.. Γενικα "μασιφ" αισθηση του εσωτερικου πολυ περισσοτερο απο ds-cx, καλα για gs σε τελειως αλλο επιπεδο.. Απιθανη θεση οδηγησης επισης και καθισματα εμπρος (πισω δεν εκατσα)
Κλου οι ζωνες που μαζευουν στο κατω μερος και οχι στο πανω! Θεοβαρες πορτες με πολυ μεταλλικο-φορτηγισιο κλεισιμο, μου εκανε εντυπωση..πολυ αδυναμα φωτα επισης και ΔΥΝΑΜΗ-ΡΟΠΗ παιδια..Πολυ πολυ γραμμικο μοτερ με βελουδινη λειτουργια και ενα αποκοσμο ουρλιαχτο μετα τις 4-5000 στροφες και συνεχεια να κολλας στο καθισμα.. Την ανοιξαμε 3 φορες 1η -2α- 3η ολες οι αλλαγες στις 7000..δεν υπαρχει αυτο το πραγμα... μεχρι τις 2 το βραδυ ειχα ακομα υπερενταση..εψαχνα στο mobile.de ποσα μου λειπουν..
Δεικτης κεφαλογυρισματος -> το ανελυσε ο Μαριος..
Μου εκανε και εντυπωση η παντελης αδιαφορια ορισμενων.. Δεν υπαρχει ενδιαμεση κατασταση.. ή απορεις-αποχαζευεις-κολλαει το βλεμμα-θες να μαθεις κι αλλα ή δε γυρνας καν να κοιταξεις (σιγα μωρε παλιο αμαξι)..
Γαλλικo σχεδιο , αναρτηση και στησιμο με ιταλικα μηχανικα σε συνταγη supercar της εποχης.. Ενα gt για αμετρητα non stop χιλιομετρα..