- Reaction score
- 15.605
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Région parisienne
Πετύχαμε μια λίγο έξω από την Στουτγκάρδη στον αυτοκινητόδρομο. άρχισε να μας κορνάρει (λόγω CX)...Τελευταια φορα ειδα μια εξω απο το Αιγιο την Κυριακη του δημοψηφισματος που γυρναγα Αθηνα να ψηφισω! 18 κομματια πουληθηκαν Ελλαδα μεσω επισημου δικτυου!
'θύμιζε' έγραψα...Το τελευταίο Σιτροέν που θύμιζε Σιτροέν... θα συμφωνησω μονο ως προς τον σχεδιασμο...σαν αναρτηση το εχω ξαναπει τελευταιο γνησιο σιτροεν μονο το ξανθια...
Diafono gia anartisi..100%Το τελευταίο Σιτροέν που θύμιζε Σιτροέν... θα συμφωνησω μονο ως προς τον σχεδιασμο...σαν αναρτηση το εχω ξαναπει τελευταιο γνησιο σιτροεν μονο το ξανθια...
δεν έχεις μία c6?Diafono gia anartisi..100%
Στην C6 κυρίως ε απογοητεύουν τα καθίσματα. παραείναι 'γερμανικά' για τα γούστα μου. Α, και στο πίσω κάθισμα περίμενα αχανείς πίσω χώρους, αλλά τελικά είναι ίσως πιο στενά απ' ότι σε μια ΧΜDiafono gia anartisi..100%
επιβάτης έχω κάτσει... αλλά κάτι ελαστικά με 45 προφίλ ίσως χαλάνε την σούπα...Η c6 απο Ελληνες που την οδηγησαν με διαβεβαιωσαν οτι θυμιζει παλιο υδροπνευματικο.
και που να την βαλουμε?μετα θα εχουμε ενα διαμαντι απλα να το κοιταμε και οχι να το οδηγαμε?στο μελλον λογω του μικρου ογκου πωλησεων θα ειναι δυσκολα πολλα ανταλακτικα....ισως δεν ειναι καλη επενδυση....View attachment 6735
Mήπως να αρχίζουμε να τις μαζεύουμε τώρα που είναι φτηνές;;
μια ταπεινή 2.2. γιατί να έχει πιο μεγάλο κόστος χρήσης από μια C5?