ήρθε ή ώρα μετά από καιρό να πω και εγώ δύο λόγια για το καινούργιο απόκτημα της οικογένειας my2cv,grπρόκειται για την κόκκινη bx16trsτου Γιάννη.
σωστη διάστασηεδώ θέλω την γνώμη σας επηδεί έιναι αυτόματο τα λάστιχα που φορά από την μάνα του 155/R14
τώρα φορα την πιο κοντινή διάσταση 165/70/14 (ειναι λίγο μικρότερα και παει λάθος το κοντέρ)
η ερώτηση είναι nankag κινέζικα στη σωστη διάσταση 155/14
ή επώνυμα σε 165/70/14
Και από εμένα να τη χαίρεσαι και καλές βόλτες!Οι υπόλοιπες εργασίες εν καιρό και αναλυτικά τώρα λίγες Φώτο για καληνύχτα από το κοπιαστικό αποτέλεσμα
εκανα βιολογικό καθαρισμό μόνος μου το αποτέλεσμα είναι φανταστικό το προτίνω σε όλους
View attachment 4887 View attachment 4888 View attachment 4889 View attachment 4890 View attachment 4891 View attachment 4892 View attachment 4893 View attachment 4894 View attachment 4895 View attachment 4896
Εγώ θα του έβαζα ακόμα και 175/65 ή 185/60 αν και θα βαρύνει το τιμόνι ελαφρά και ίσως τσιμπήσει κατανάλωση. Η ποιότητα κύλισης όμως και το φρενάρισμα είναι πολύ ανώτερο.σωστη διάσταση
Καταρχήν Αγαπητέ Γιώργο good job σε ήδη ένα πολύ καλό αυτοκίνητο...εδώ θέλω την γνώμη σας επηδεί έιναι αυτόματο τα λάστιχα που φορά από την μάνα του 155/R14
τώρα φορα την πιο κοντινή διάσταση 165/70/14 (ειναι λίγο μικρότερα και παει λάθος το κοντέρ)
η ερώτηση είναι nankag κινέζικα στη σωστή διάσταση 155/14
ή επώνυμα σε 165/70/14
αγαπητεΚαταρχήν Αγαπητέ Γιώργο good job σε ήδη ένα πολύ καλό αυτοκίνητο...
Μπράβο αγαπητέ.. μου....
Τώρα για τα λάστιχα...νομίζω κάτι τέτοιο επώνυμο κάνει...
http://www.elastika-online.gr/product/Michelin/65/14/R-105345?gclid=CKmp7_WOrcwCFdQaGwodLuMMMg''
...Αν και νομίζω πως ακόμα δεν θα πας σε αγώνες regularity...που θες κοντέρ..χωρίς όσο δυνατόν αποκλείσει.....άρα και η διάσταση που φορά μια χαρά νομίζω είναι...
Να την χαρείς..την κυρία...(αν και τώρα ...με όλη αυτή την φρενίτιδα..που έχετε πάθει όλη με τα Bx ανησυχώ για την υγεία μου...
)
![]()
billarasΜπουζοκαλώδια βάλε τα σε πρόγραμμα και καπάκι/ράουλο ντιστριμπιτέρ. Θα δεις διαφορά αρκετή, και το κόστος τους συνολικά δεν περνά το 50άρικο για όλα αυτά. Είναι όλα plug-and-play και πολύ εύκολα αρκεί να κρατήσεις την σειρά τους.
Έλεγξε τις πιέσεις στις σφαίρες του. Πρέπει να θέλουν αναγόμωση.
Επίσης άλλαξε την τάπα του ψυγείου, είναι εντελώς λάθος. Αν έχει το μωβ θαυμαστικό μέσα στο τρίγωνο, είναι για 1,4 bar πίεση και μετά να ανοίξει για να βγει το νερό ή να σπάσει. Αυτά θέλανε νομίζω 1,1, την κλασσική μεταλλική. Με αυτήν δεν ξέρω καν αν σφραγίζει και σωστά.
Εγώ να τα κάνουμε τον Νοέμβριο, αλλά τι είναι τότε;billaras...αφου δουλεύει σωστά θα τα αφήσω λίγο για να το χαρώ έχοντας στο μυαλό μου μήπως απο το νοέμβρη τα κάνουμε παρέα αυτα και μερικά άλλα αν και εσύ είσαι OK
τότε είναι για μένα πιο χαλαρά....Μανώλη, ναι μεν αλλά, ΟΚ εργοστασιακή διάσταση ναι, αλλά πραγματικά έπαθα πλάκα με τα 185 σε 14άρι. ΟΚ είναι πιο βαρύ το μηχανικό του τιμόνι, αλλά πραγματικά το αμάξι δεν γέρνει τόσο όσο με τα στενά και από κρατήματα-φρένα τα σπάει. Βέβαια περί ορέξεως....
Εγώ να τα κάνουμε τον Νοέμβριο, αλλά τι είναι τότε;
Επίσης ίσως δεν είμαι εδώ μέχρι τότες...
Από προσωπική και όχι μόνο εμπειρία, ρωτάς @Flaminio Bertoni και @JoGly για την δική τους με τα νέα μπουζοκαλώδια.
Εγώ θα προσθέσω σε αυτές την δική μου με το Megane, και η πλάκα είναι σήμερα πέρασα στο ΒΧ μου καινούρια μπουζί στα δικά του χαρακτηριστικά και καινούρια μπουζοκαλώδια. Βόλτα δεν το έκανα.....ακόμα.