βρήκα κάτι και το πήρα!!!Αλλα επειδή ξέρω οτι κάποιος το γουστάρει πολύ μπορεί να κάνω και πίσω!!!
Last edited:
καλορίζικο ρε Γιάννηβρήκα κάτι και το πήρα!!!Αλλα επειδή ξέρω οτι κάποιος το γουστάρει πολύ μπορεί να κάνω και πίσω!!!View attachment 7021 View attachment 7022
Γιάννη μπράβο, υπέροχο! Καλοτάξιδο! 16βάλβιδη ΒΧ, φοβερή! Πρέπει να είναι από τις τελευταίες που βγήκαν, μετά το ελαφρύ "facelift" του '90, αν κρίνω από την αεροτομή, τις "σκούρες" ζάντες αλουμινίου και επίσης "φυμέ" φώτα, έτσι δεν είναι? Αυτές που αποκαλούν στην Αγγλία "στυλ Marcello Gandini", διότι ο Gandini εμφανίζεται με μία τέτοια ακριβώς στη διαφήμιση...βρήκα κάτι και το πήρα!!!Αλλα επειδή ξέρω οτι κάποιος το γουστάρει πολύ μπορεί να κάνω και πίσω!!!View attachment 7021 View attachment 7022
Γιάννη μπράβο, υπέροχο! Καλοτάξιδο! 16βάλβιδη ΒΧ, φοβερή! Πρέπει να είναι από τις τελευταίες που βγήκαν, μετά το ελαφρύ "facelift" του '90, αν κρίνω από την αεροτομή, τις "σκούρες" ζάντες αλουμινίου και επίσης "φυμέ" φώτα, έτσι δεν είναι? Αυτές που αποκαλούν στην Αγγλία "στυλ Marcello Gandini", διότι ο Gandini εμφανίζεται με μία τέτοια ακριβώς στη διαφήμιση...
Να πω και κάτι τελευταίο: Η ΒΧ 16v ήταν πιο γρήγορη από το 405 Μi 16 του οποίου είχε τον κινητήρα, είτε στην ευθεία, ή σε πίστα, σύμφωνα με τα τεστ τις εποχής... (απόδειξη, κατά τη γνώμη μου, ότι μία απλή υδροπνευματική μπορεί να έχει ουσιαστική "σπορ" αποτελεσματικότητα...)
σε κυνηγούν οι κόκκινες bxβρήκα κάτι και το πήρα!!!Αλλα επειδή ξέρω οτι κάποιος το γουστάρει πολύ μπορεί να κάνω και πίσω!!!View attachment 7021 View attachment 7022
me tin paralabi!!!Orea...more pics please...
ΜΠΡΑΒΟ ! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!βρήκα κάτι και το πήρα!!!Αλλα επειδή ξέρω οτι κάποιος το γουστάρει πολύ μπορεί να κάνω και πίσω!!!View attachment 7021 View attachment 7022
βρήκα κάτι και το πήρα!!!Αλλα επειδή ξέρω οτι κάποιος το γουστάρει πολύ μπορεί να κάνω και πίσω!!!View attachment 7021 View attachment 7022
Eγω τα τρίποδα θέλω ειναι οτι πρεπει για την μετακόμιση που θα κάνω μέσα στα Χριστούγεννα. ...σε παρακαλώ αγαπητέ μου...βρήκα κάτι και το πήρα!!!Αλλα επειδή ξέρω οτι κάποιος το γουστάρει πολύ μπορεί να κάνω και πίσω!!!View attachment 7021 View attachment 7022
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην την ξέρεις και αυτήν, αγαπητέ Χρήστο!Ειχα ακουσει γι αυτην.. Την ειχε πετυχει φιλος καποτε στο δρομο.. Εκτος κι αν υπαρχει και αλλη κοκκινη 16v.
Μπραβο Γιαννη! Τολμω να πω οτι εισαι μεγαλος σωτηρας χωρις πλακα. Αυτα τ αμαξια θα κατεληγαν στη πρεσσα!
Για απάντα τώρα στον φίλο μας @Pierre Boulanger αγαπητέ μου @GiAnniS ...και να ξέρεις ο φίλος μας διψά.. για λεπτομέρειες...Το άνοιξα μόνος μου.. Ακούω λεπτομέρειες. Τι, πως, που, γιατί..
Πόσα άλογα έχει?
Νομίζω αγαπητέ Νίκο .πως υπάρχουν αυτοκίνητα που δεν γίνετε να τα ξέρουμε....Δεν υπάρχει περίπτωση να μην την ξέρεις και αυτήν, αγαπητέ Χρήστο!![]()
Ακριβώς, εκεί είναι η όλη ομορφιά!Νομίζω αγαπητέ Νίκο .πως υπάρχουν αυτοκίνητα που δεν γίνετε να τα ξέρουμε....
Ε..και έχει το Ωραίο του....
Πως θα αρρωστήσουμε μετά...![]()
+ooΝομίζω αγαπητέ Νίκο .πως υπάρχουν αυτοκίνητα που δεν γίνετε να τα ξέρουμε....
Ε..και έχει το Ωραίο του....
Πως θα αρρωστήσουμε μετά...![]()