9η Συνάντηση Ιστορικών Citroen - Ζάππειο

Comments

Αγαπητά μέλη και φίλοι,
Η Ελληνική Λέσχη φίλων 2CV & Citroen οργανώνει την 9η συνάντηση ιστορικών Citroen στην Ελλάδα με την υποστήριξη της CITROEN ΕΛΛΑΣ του ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ γιορτάζοντας τα 90 χρόνια ζωής του μοντέλου Traction Avant , και 50 χρόνια ζωής του CX..

Η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 24/11/2024 στο Ζάππειο στην είσοδο από την Λ. Αμαλίας, και καλεσμένα είναι όλα τα ιστορικά αυτοκίνητα – αριστουργήματα της Γαλλικής εταιρείας.

Ευπρόσδεκτα είναι και όποια young timers (νεότερα μοντέλα) θέλουν να γιορτάσουν μαζί μας καθώς και όλοι οι φίλοι του ιστορικού αυτοκινήτου.

Στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του Ζαππείου θα γίνει ιστορική αναδρομή στα 90 χρόνια ζωής του μοντέλου Traction Avant , και 50 χρόνια ζωής του CX τα οποία συμβόλισαν μία ολόκληρη εποχή με την παρουσία τους.

Δεν υπάρχει καμία οικονομική υποχρέωση για τους συμμετέχοντες, εκτός από προαιρετική αγορά αναμνηστικών ειδών από το περίπτερο της λέσχης.

Η ώρα προσέλευσης είναι 10.30 το πρωί και θα κρατήσει μέχρι τις 13.00.

Επίσης, για τα αυτοκίνητα με ιστορικές πινακίδες, η λέσχη θα μεριμνήσει μέσω της ΕΟ ΦΙΛΠΑ για την σχετική άδεια από τα κεντρικά γραφεία της τροχαίας, και θα διανεμηθεί σε όλους τους ενδιαφερόμενους για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση μέσω email.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να στείλετε email στο info@2cvclub.gr ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 6944585633.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

– 10:30 – 11:30 Προσέλευση και υποδοχή συμμετεχόντων
.
– 11:30 – 11:45 Χαιρετισμός και ομιλία από τον πρόεδρο της ΕΛΦ 2CV& Citroen , εκπροσώπου της CITROEN και της ΕΟΦΙΛΠΑ.

– 11:45 – 12:15 Παρουσίαση της ιστορίας του Traction Avant, και CX.

– 13:00 Λήξη της συνάντησης.

35632

Γιώργο, η περυσινή προσφορά μου ισχύει και φέτος! Και για οποιονδήποτε άλλο, η CX χωράει άλλα 4 άτομα!
Και η φετινή σου προσφορά, απορρίπτεται ! Με ΤΕΡΑΣΤΙΟ σεβασμό στην φιλία σου και την καλή σου την καρδιά, :respect: δεν θα αποδεχθώ την πρότασή σου. Αλλά, παραμένω ΥΠΟΧΡΕΟΣ.

Και για τους φίλους που διαβάζουν, και θα πούν "...τι αχάριστος, αγνώμων και ακοινώνητος είναι αυτός ο μπάρμπας", θα εξηγήσω ότι αν αποδεχθώ την πρότασή σου, θα υποχρεωθείς να πάς από Κόρινθο στην Αθήνα, μέσω .........Θήβας. ( Σε κλίμακα μεν, αλλά ισχύει ). Και θεωρώ ότι ΔΕΝ αξίζει να μπαίνεις σε τόσο κόπο, και σπατάλη χρόνου - αφαίρεση από την ξεκούρασή σου / χρόνο σου με οικογένεια + τα έξοδα. Ακόμα, ευτυχώς μπορώ και περπατάω.. :thumbs:

Αντίθετα, με το μετρό, είναι υπόθεση 30-35 λεπτών, Αμυνα-Σύνταγμα + λίγο περπάτημα. Οσο ακόμα μπορώ, θα έρχομαι ή με το μετρό, ή εύχομαι και με το 2CV μου. Και όταν πια ΔΕΝ θα μπορώ, θα κάνουμε την Συνάντηση Ιστορικών CITROEN, .........στο σπίτι μου ! :new:

Nikephoros, άστον αυτόν είναι ακατάδεχτος.... :shifty: Μιας και προσφέρεσαι, μπορείς να πεταχτείς Θεσσαλονίκη, να πάρεις εμένα και να με ξαναγυρίσεις, με την CX....:D Σου υπόσχομαι να οδηγήσω εγώ για να ξεκουραστείς στον δρόμο.....Για να δεις τι χουβαρδάς είμαι κερνάω μπουγάτσα και καφέ όταν φτάσεις:clap:

Φέτος ελπίζουμε να παρευρεθούμε και τα Γιάννενα για πρώτη φόρα στο Ζάππειο με τον @PapatasosCX77
Τις ημέρες του Πάσχα ήμουν στα Ιωάννινα και ένα απόγευμα περνά μπροστά μου, απαστράπτουσα, η CX με τον Papatasos... Έμεινα άφωνος... Να έρθετε παιδιά να σας δούμε από κοντά... Και εσάς από Θεσσαλονίκη σας περιμένουμε, όχι απαραίτητα με τα καμάρια σας... Ελάτε, εσείς αντέχεται και το κρύο :lol:

Τις ημέρες του Πάσχα ήμουν στα Ιωάννινα και ένα απόγευμα περνά μπροστά μου, απαστράπτουσα, η CX με τον Papatasos... Έμεινα άφωνος... Να έρθετε παιδιά να σας δούμε από κοντά... Και εσάς από Θεσσαλονίκη σας περιμένουμε, όχι απαραίτητα με τα καμάρια σας... Ελάτε, εσείς αντέχεται και το κρύο :lol:
Εάν όλα πάνε καλά θα είμαστε εκεί να σας γνωρίσουμε επιτέλους και απο κοντά :D !!
Γνωρίζει κανείς αν πρέπει να δηλώσουμε συμμετοχή ή κάτι τέτοιο ;;; :D

Top Bottom