7η Συνάντηση Ιστορικών Citroen. Zappeion

KostasX

Member
Reaction score
5.048
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Πράγματι πολύ ωραία συνάντηση με εντυπωσιακή συμμετοχή και πολλά αυτοκίνητα που δεν είχα ξαναδεί.
Πολλά και αγαπημένα πρόσωπα που είχα την χαρά να δω μετά από πολύ καιρό όπως και νέα.
Τον @Giorgos_81 αλλά και τον @dap που ήρθε από Θεσσαλονίκη.
Ελπίζω κάποια στιγμή να δούμε και τον @KostasX
Φίλε μόυ ενώ κανόνισα να έρθω μόυ έτυχε κάτι απρόοπτο... Μακάρι να κανονιστεί συντομότερα ξανά κάτι ανάλογο!!

nonos

Member
Reaction score
21.378
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Πολύ ωραία αυτοκίνητα, πολύ ωραίοι άνθρωποι. Θα ήθελα να είμαι και εγώ εκεί. Ίσως στην επόμενη...
Βαλτε τη bx-αρα 4 ατομα απο το παρεακι της Θεσσαλονικης να μοιραστουν τα εξοδα και σας περιμενουμε :love:

Nikephoros

Member
Reaction score
14.042
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.370
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Out of topic λίγο εάν ενοχλεί τους διαχειριστές να σβηστεί...
Διαχειριστής είσαι κα εσύ βρε :lol:
Ωραίο το Αξελ μου έλειψε :withstupid::p

nonos

Member
Reaction score
21.378
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Εκείνος ο καραφλός κύριος με το κόκκινο μπλουζάκι ποιος είναι???!!! (:grin: - και τότε με κοντομάνικο είχα πάει?)
Ησουν ακομα στο χαζεμα απ οτι βλεπω για να ψηθεις για αγορα..:lol:
Ανησυχω τωρα γιατι παραχαζευες SM προχθες.. :lol::ninja::shifty::tease:

Nikephoros

Member
Reaction score
14.042
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα
Ησουν ακομα στο χαζεμα απ οτι βλεπω για να ψηθεις για αγορα..:lol:
Ανησυχω τωρα γιατι παραχαζευες SM προχθες.. :lol::ninja::shifty::tease:
Μην του βάζεις ιδέες :lol:
:lol:Τότε ήταν που μόλις είχαμε γνωριστεί από κοντά και είχα καταφτάσει με εκείνο το ανεκδιήγητο Skoda Octavia. Χρήστο θυμάσαι πάρα πολύ καλά και είχα κολλήσει με τη CX του Γιάννη και κυρίως, τη φοβερή GTI του '78 εκείνου του παιδιού, του Γιώργου (ένα πολύ καλό παιδί, Ελληνο - Ολλανδός, έχουμε καιρό να τον δούμε). Αυτήν φαίνεται να κοιτάζω στη φωτογραφία και σε αυτήν κάθισα μέσα (η σύμπτωση είναι φοβερή, τώρα κάθισα μέσα σε SM, λέτε???). Δεν πίστευα ότι ποτέ θα μπορούσα να αποκτήσω μία CX και για αυτό αρχικά κοιτούσα ΧΜ. Δίσταζα για οτιδήποτε, αλλά χάρη στον Κώστα κατάφερα και να αποκτήσω και να είναι και CX.

H SM, κακά τα ψέματα, είναι το όνειρο των περισσοτέρων. Είναι το αυτοκίνητο που μόλις το βλέπουν αυτοί που δεν τη ξέρουν, ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους για να πιστέψουν εάν είναι ξύπνιοι ή βλέπουν όνειρο... Και είναι καλό, κατά τη γνώμη μου, το γεγονός ότι η αξία της διεθνώς έφτασε ένα ανώτατο επίπεδο, γύρω στα 50000 ευρώ, δεν πάει παραπάνω, όντας πολύ ανώτερη από κλασσικά πολλών εκατοντάδων, ή και εκατομμυρίων ευρώ. Οι λάτρεις φοβούνται τη συντήρησή της , κάτι που ρίχνει την τιμή της και εάν στο εξωτερικό τη φοβούνται μία, εμείς εδώ θα τη φοβόμασταν χίλιες! Ήδη ανησυχούμε για αυτά που έχουμε ήδη.

Όμως, εδώ κυκλοφορώ με ένα χιλιοσαραβαλιασμένο αυτοκίνητο το οποίο αδυνατώ οικονομικά να συμμαζέψω, πόσο μάλλον να πάρω μία SM. Στα όνειρά μου ναι!

nonos

Member
Reaction score
21.378
Πόντοι
1.387
Περιοχή
κυρίως, τη φοβερή GTI του '78 εκείνου του παιδιού, του Γιώργου (ένα πολύ καλό παιδί, Ελληνο - Ολλανδός, έχουμε καιρό να τον δούμε). !
Δυστυχως ο Γιωργος εφυγε αιφνιδιως απο τη ζωη πριν 1-2 χρονια:(

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
19.734
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
:lol:Τότε ήταν που μόλις είχαμε γνωριστεί από κοντά και είχα καταφτάσει με εκείνο το ανεκδιήγητο Skoda Octavia. Χρήστο θυμάσαι πάρα πολύ καλά και είχα κολλήσει με τη CX του Γιάννη και κυρίως, τη φοβερή GTI του '78 εκείνου του παιδιού, του Γιώργου (ένα πολύ καλό παιδί, Ελληνο - Ολλανδός, έχουμε καιρό να τον δούμε). Αυτήν φαίνεται να κοιτάζω στη φωτογραφία και σε αυτήν κάθισα μέσα (η σύμπτωση είναι φοβερή, τώρα κάθισα μέσα σε SM, λέτε???). Δεν πίστευα ότι ποτέ θα μπορούσα να αποκτήσω μία CX και για αυτό αρχικά κοιτούσα ΧΜ. Δίσταζα για οτιδήποτε, αλλά χάρη στον Κώστα κατάφερα και να αποκτήσω και να είναι και CX.

H SM, κακά τα ψέματα, είναι το όνειρο των περισσοτέρων. Είναι το αυτοκίνητο που μόλις το βλέπουν αυτοί που δεν τη ξέρουν, ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους για να πιστέψουν εάν είναι ξύπνιοι ή βλέπουν όνειρο... Και είναι καλό, κατά τη γνώμη μου, το γεγονός ότι η αξία της διεθνώς έφτασε ένα ανώτατο επίπεδο, γύρω στα 50000 ευρώ, δεν πάει παραπάνω, όντας πολύ ανώτερη από κλασσικά πολλών εκατοντάδων, ή και εκατομμυρίων ευρώ. Οι λάτρεις φοβούνται τη συντήρησή της , κάτι που ρίχνει την τιμή της και εάν στο εξωτερικό τη φοβούνται μία, εμείς εδώ θα τη φοβόμασταν χίλιες! Ήδη ανησυχούμε για αυτά που έχουμε ήδη.

Όμως, εδώ κυκλοφορώ με ένα χιλιοσαραβαλιασμένο αυτοκίνητο το οποίο αδυνατώ οικονομικά να συμμαζέψω, πόσο μάλλον να πάρω μία SM. Στα όνειρά μου ναι!
δυστυχώς Νίκο, δεν είναι πια εν ζωή ο Γιώργος, λίγο πριν έφυγε η cx από πλημμύρα κ μετά κ ο ίδιος...τώρα μόνο είδα ότι είναι στη φώτο, στεναχωριέμαι πολύ...

nonos

Member
Reaction score
21.378
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Μπατιστα το αυτοκινητο σωθηκε λιγο καιρο μετα την πλημμυρα!! Υπαρχει και ειναι ακμαιο και λειτουργικο μετα απο πολυ προσωπικο κοπο του νεου μερακλη ιδιοκτητη. Μαλιστα φοραει πλεον και μια απο τις μιζες που ειχα αγγελια.
Το συγκεκριμενο αυτοκινητο το θυμαμαι απ οταν βγηκε αγγελια πολυ παλια, πριν καταληξει στην Ευβοια απο ΒΑ αττικη που ηταν και χωρις να το εχω δει ποτε στο δρομο. Ειναι μια πολυ μοναδικη cx η συγκεκριμενη καθοτι σπανια 2400 GTI πρωτης γενιας.

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
19.734
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Μπατιστα το αυτοκινητο σωθηκε λιγο καιρο μετα την πλημμυρα!! Υπαρχει και ειναι ακμαιο και λειτουργικο μετα απο πολυ προσωπικο κοπο του νεου μερακλη ιδιοκτητη. Μαλιστα φοραει πλεον και μια απο τις μιζες που ειχα αγγελια.
Το συγκεκριμενο αυτοκινητο το θυμαμαι απ οταν βγηκε αγγελια πολυ παλια, πριν καταληξει στην Ευβοια απο ΒΑ αττικη που ηταν και χωρις να το εχω δει ποτε στο δρομο. Ειναι μια πολυ μοναδικη cx η συγκεκριμενη καθοτι σπανια 2400 GTI πρωτης γενιας.
χαίρομαι που σώθηκε, διότι είχε πλημμυρίσει νερά ...

Nikephoros

Member
Reaction score
14.042
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα
Τώρα στεναχωρήθηκα πάρα μα πάρα πολύ.... Δεν το πιστεύω... Μιλούσαμε κάθε φορά και είχαμε ανταλλάξει και τηλέφωνα με αυτόν τον ευγενέστατο άνθρωπο και ξαφνικά, είδα ότι δεν εμφανιζόταν πουθενά. Είχα αλλάξει συσκευή και έχασα το τηλέφωνό του πριν από μερικά χρόνια. Τον βλέπω πάλι σε αυτήν τη φωτογραφία. Εκείνος αφιέρωσε πολλή ώρα για να μου δείξει τη CX του και να την αγαπήσω ακόμα περισσότερο. Ας αναπαύσει ο Θεός την ψυχή του.

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.229
Πόντοι
747
75 συμμετοχές, μόλις ήρθε το mail από την Λέσχη.
.....μιλάμε για οχήματα προφανώς. Αλλά, είμασταν και εμείς οι .......πεζοί. :cool:

Επειδή έχω ζήσει και μερικές παλαιότερες, ΙΜΟ, ήταν μια ακρως επιτυχημένη συνάντηση. :respect:

Top Bottom