6η Συνάντηση Ιστορικών Citroen.

traffic

Member
Reaction score
5.966
Πόντοι
847
Περιοχή
Σαχάρα
Μα αγαπητε μου χορτασα ηλιο το Σκ..
Με ποδηλατο ..καλαμι -πετονια ... ψαρευα ..ολοι μερα ...
Ωραιο...
εσυ χορτασες ο κακομοιρης ο παππους μεσα ομως!!

visa chrono

Member
Reaction score
26.438
Πόντοι
1.487
εσυ χορτασες ο κακομοιρης ο παππους μεσα ομως!!
25749

Εγω νομιζω @traffic βρηκα πως το καλοκαιρι θα κανουμε θαλασσιο σκι ..... πρεπει να αντεχει... @Flaminio Bertoni

ciao ....

Σας αφηνω στην Γαληνη των χρωματων σας απο την κυριακη ..

love you @traffic @Flaminio Bertoni

nonos

Member
Reaction score
18.163
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Unofficially απ οτι εχω ρωτησει για να οργανωθω μη λειπω :lol: 27/11.

Giorgos_81

Member
Reaction score
3.217
Πόντοι
697
Unofficially απ οτι εχω ρωτησει για να οργανωθω μη λειπω :lol: 27/11.
Που θα είναι ? Γνωρίζουμε ? Πάλι Ζάππειο ?

Θα τα πούμε εκεί. Εστω και χωρίς το δικό μου 2CV :dance:

nonos

Member
Reaction score
18.163
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Σιγουρα Ζαππειο. Ο χωρος ειναι καλος, η εποχη κακη κατα τη γνωμη μου. Επρεπε να γινεται το πολυ μεσα Οκτωβρη.

nonos

Member
Reaction score
18.163
Πόντοι
1.387
Περιοχή

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
18.460
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Σιγουρα Ζαππειο. Ο χωρος ειναι καλος, η εποχη κακη κατα τη γνωμη μου. Επρεπε να γινεται το πολυ μεσα Οκτωβρη.
Συμφωνώ απόλυτα ειδικά για την εποχή!

nonos

Member
Reaction score
18.163
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Δε πειραζει, θα παμε γιατι θα ερθει και ο Αποστολης :P

Nikephoros

Member
Reaction score
12.380
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα
Πραγματικά ανυπομονώ να συναντηθούμε όσο το δυνατό περισσότεροι! Εάν έλθουν και οι καλοί μας διαδικτυακοί φίλοι από τον Βορρά να τους δούμε και από κοντά! (Σημ.: Γιατί να γίνεται όλο στην Αθήνα, δε θα μπορούσε να γίνει και σε καμιά Θεσσαλονίκη, ή κάποιο άλλο μέρος της Ελλάδας? Όπως καταλαβαίνετε, πετάει η σκούφια μου για ταξίδι με τη CX!)

dap

Member
Reaction score
548
Πόντοι
337
Δηλαδή Νικηφόρε, αν έρθω από Θεσσαλονίκη, θα με βάλεις να δω την CX από μέσα;

Nikephoros

Member
Reaction score
12.380
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα
Δηλαδή Νικηφόρε, αν έρθω από Θεσσαλονίκη, θα με βάλεις να δω την CX από μέσα;
Σε όσες συναντήσεις έχει τύχει να πάω, αφήνω τη CX επίτηδες ανοικτή και παροτρύνω όσους σταματάνε να τη χαζέψουν να μπουν και μέσα. Σαν αντίδραση κιόλας σε μερικούς που αφήνουν ταμπέλες πάνω στα αυτοκίνητά τους που γράφουν "μην αγγίζετε"... Διότι απέκτησα τη CX για 3 λόγους: ο πρώτος είναι η μαγεία της την οποία θέλω να ζω όσο πιο συχνά γίνεται, ο 2ος είναι η νοσταλγία των παιδικών μου χρόνων, καθώς μεγάλωσα με μία GS (από 5 έως 20 ετών) και ο 3ος, διότι θέλω να τη δείχνω παντού, να τη γνωρίσουν όλοι, όπως πρέπει να γνωρίζει κατά τη γνώμη μου ο κόσμος ένα στοιχείο πολιτισμού, το όραμα κάποιων ανθρώπων του παρελθόντος για την αυτοκίνηση και την αξία της για τον άνθρωπο. Να φαίνεται η CX, όχι ο ιδιοκτήτης της...

Πριν από μερικά χρόνια, ένας Άγγλος, απλός άνθρωπος, όχι κανένας διάσημος, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα κάνοντας οικονομίες για πολλά χρόνια και απέκτησε μία Countach Quattrovalvole. Έβλεπε τα παιδιά με τους γονείς τους να σταματάνε για να τη χαζέψουν και ο ίδιος άνοιγε το αυτοκίνητο και τους έβαζε όλους μέσα. Σε μία φάση, όπως διηγήθηκε, καθυστέρησε να πάει σπίτι του για να πάει ένα 10χρονο αγόρι που είχε ενθουσιαστεί στη θέα του αυτοκινήτου μία μικρή βόλτα, με τη συναίνεση των γονιών του πάντα. Τέτοιου είδους ιστορίες αποτελούν παράδειγμα για εμένα!

nonos

Member
Reaction score
18.163
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ποσο δικιο εχεις Νικο!:D:grin:
Καποτε ενας πιτσιρικας εξω απο το πατρικο, δε θα ηταν 3, του εκανε για καποιο λογο εντυπωση η xantia με την αναρτηση μαλιστα να ειναι σε νορμαλ θεση. Ποτε δε καταλαβα τι του εκανε τοσο εντυπωση, το θεμα ειναι οτι δε ξεκολλαγε και ο πατερας του αποδειχθηκε οτι ηξερε για την αναρτηση και αρχισε να του λεει οτι παει πανω κατω :lol: Ο μικρος εκστασιαστηκε, οποτε μια ''παρουσιαση'' του την αφιερωσα.. Εχει τυχει και αλλη φορα παντως τη στιγμη που την ανεβαζα στη πανω σκαλα να περναει πιτσιρικι και πραγματικα δεν ξερα οτι ενας παιδικος σβερκος μπορει να γυρισει τοσο για να δει κατι.. :lol:

Nikephoros

Member
Reaction score
12.380
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα
Ποσο δικιο εχεις Νικο!:D:grin:
Καποτε ενας πιτσιρικας εξω απο το πατρικο, δε θα ηταν 3, του εκανε για καποιο λογο εντυπωση η xantia με την αναρτηση μαλιστα να ειναι σε νορμαλ θεση. Ποτε δε καταλαβα τι του εκανε τοσο εντυπωση, το θεμα ειναι οτι δε ξεκολλαγε και ο πατερας του αποδειχθηκε οτι ηξερε για την αναρτηση και αρχισε να του λεει οτι παει πανω κατω :lol: Ο μικρος εκστασιαστηκε, οποτε μια ''παρουσιαση'' του την αφιερωσα.. Εχει τυχει και αλλη φορα παντως τη στιγμη που την ανεβαζα στη πανω σκαλα να περναει πιτσιρικι και πραγματικα δεν ξερα οτι ενας παιδικος σβερκος μπορει να γυρισει τοσο για να δει κατι.. :lol:
Να δεις Χρήστο πολύ νεαρό υπάλληλο βενζινάδικου να τρομοκρατείται στην κυριολεξία καθώς την ανέβαζα στην τελευταία σκάλα για να ελέγξω τις πιέσεις στα ελαστικά! Έπαθε σοκ!

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
23.496
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Σε όσες συναντήσεις έχει τύχει να πάω, αφήνω τη CX επίτηδες ανοικτή και παροτρύνω όσους σταματάνε να τη χαζέψουν να μπουν και μέσα. Σαν αντίδραση κιόλας σε μερικούς που αφήνουν ταμπέλες πάνω στα αυτοκίνητά τους που γράφουν "μην αγγίζετε"... Διότι απέκτησα τη CX για 3 λόγους: ο πρώτος είναι η μαγεία της την οποία θέλω να ζω όσο πιο συχνά γίνεται, ο 2ος είναι η νοσταλγία των παιδικών μου χρόνων, καθώς μεγάλωσα με μία GS (από 5 έως 20 ετών) και ο 3ος, διότι θέλω να τη δείχνω παντού, να τη γνωρίσουν όλοι, όπως πρέπει να γνωρίζει κατά τη γνώμη μου ο κόσμος ένα στοιχείο πολιτισμού, το όραμα κάποιων ανθρώπων του παρελθόντος για την αυτοκίνηση και την αξία της για τον άνθρωπο. Να φαίνεται η CX, όχι ο ιδιοκτήτης της...
Respect Νίκο.
Και εγώ τα ίδια έκανα και κάπως έτσι γνώρισα καλύτερα και από κοντά την υπέροχη οικογένεια του Γιώργου ( @ami8_gs_ds_bx ) που έκαναν οικογενειακή κατάληψη στην DS :lol::love:

Giorgos_81

Member
Reaction score
3.217
Πόντοι
697
....μόνον ότι μπορείς να χαρίσεις είναι δικό σου.

Το να μοιράζεσαι, δίνει μεγαλύτερη χαρά ΙΜΟ.

Εχω 2 περιστατικά.

Γύρω στο 2005, πιτσιρίκι τότε, γειτονόπουλο, επισκέπτεται το σπίτι μας με την γιαγιά του, φίλη της μάνας μου. Εγώ στην δουλειά.

Με το που μπήκε ο πιτσιρικάς, το μάτι του έπιασε την Rolls Royce Cornice, που κατοικοέδρευε πάνω το πιάνο.

-Ος οις, είπε το ..............( που είσαι Ηρώδη ), η μάνα μου συγκινήθηκε, και του την χάρισε. Επειδή λέει, της θύμισε εμένα, που από πολύ μικρός, ήξερα όλες τις μάρκες. Κλάμα εγώ.

Πρόσφατα, αλλο πιτσιρίκι, περνώντας από τον δρόμο επιστρέφοντας από την παιδική χαρά, ξεροστάλιαζε στην πόρτα του γκαράζ, για να βλέπει το 2CV. Οταν το κατάλαβα, η μάνα του μου είπε ότι το αναγνωρίζει, και κάθε φορά που γυρίζουν κάνει στάση εκεί.

Οταν ξεκίνησα την αποκατάσταση, του υποσχέθηκα ότι θα τον πάω βόλτα μόλις τελειώσω. Λόγω εκτάκτου περιστατικού, η αποκατάσταση σταμάτησε προσωρινά, αλλά, θα επανέλθω.

Top Bottom