εσυ χορτασες ο κακομοιρης ο παππους μεσα ομως!!Μα αγαπητε μου χορτασα ηλιο το Σκ..
Με ποδηλατο ..καλαμι -πετονια ... ψαρευα ..ολοι μερα ...
Ωραιο...
εσυ χορτασες ο κακομοιρης ο παππους μεσα ομως!!Μα αγαπητε μου χορτασα ηλιο το Σκ..
Με ποδηλατο ..καλαμι -πετονια ... ψαρευα ..ολοι μερα ...
Ωραιο...
εσυ χορτασες ο κακομοιρης ο παππους μεσα ομως!!
Που θα είναι ? Γνωρίζουμε ? Πάλι Ζάππειο ?Unofficially απ οτι εχω ρωτησει για να οργανωθω μη λειπω27/11.
Ευχομαι με αυτοκινητο!Θα είμαι![]()
Ναι ρε αλλά μάλλον με 2cvΕυχομαι με αυτοκινητο!
Συμφωνώ απόλυτα ειδικά για την εποχή!Σιγουρα Ζαππειο. Ο χωρος ειναι καλος, η εποχη κακη κατα τη γνωμη μου. Επρεπε να γινεται το πολυ μεσα Οκτωβρη.
Σε όσες συναντήσεις έχει τύχει να πάω, αφήνω τη CX επίτηδες ανοικτή και παροτρύνω όσους σταματάνε να τη χαζέψουν να μπουν και μέσα. Σαν αντίδραση κιόλας σε μερικούς που αφήνουν ταμπέλες πάνω στα αυτοκίνητά τους που γράφουν "μην αγγίζετε"... Διότι απέκτησα τη CX για 3 λόγους: ο πρώτος είναι η μαγεία της την οποία θέλω να ζω όσο πιο συχνά γίνεται, ο 2ος είναι η νοσταλγία των παιδικών μου χρόνων, καθώς μεγάλωσα με μία GS (από 5 έως 20 ετών) και ο 3ος, διότι θέλω να τη δείχνω παντού, να τη γνωρίσουν όλοι, όπως πρέπει να γνωρίζει κατά τη γνώμη μου ο κόσμος ένα στοιχείο πολιτισμού, το όραμα κάποιων ανθρώπων του παρελθόντος για την αυτοκίνηση και την αξία της για τον άνθρωπο. Να φαίνεται η CX, όχι ο ιδιοκτήτης της...Δηλαδή Νικηφόρε, αν έρθω από Θεσσαλονίκη, θα με βάλεις να δω την CX από μέσα;
Να δεις Χρήστο πολύ νεαρό υπάλληλο βενζινάδικου να τρομοκρατείται στην κυριολεξία καθώς την ανέβαζα στην τελευταία σκάλα για να ελέγξω τις πιέσεις στα ελαστικά! Έπαθε σοκ!Ποσο δικιο εχεις Νικο!
Καποτε ενας πιτσιρικας εξω απο το πατρικο, δε θα ηταν 3, του εκανε για καποιο λογο εντυπωση η xantia με την αναρτηση μαλιστα να ειναι σε νορμαλ θεση. Ποτε δε καταλαβα τι του εκανε τοσο εντυπωση, το θεμα ειναι οτι δε ξεκολλαγε και ο πατερας του αποδειχθηκε οτι ηξερε για την αναρτηση και αρχισε να του λεει οτι παει πανω κατωΟ μικρος εκστασιαστηκε, οποτε μια ''παρουσιαση'' του την αφιερωσα.. Εχει τυχει και αλλη φορα παντως τη στιγμη που την ανεβαζα στη πανω σκαλα να περναει πιτσιρικι και πραγματικα δεν ξερα οτι ενας παιδικος σβερκος μπορει να γυρισει τοσο για να δει κατι..
![]()
Respect Νίκο.Σε όσες συναντήσεις έχει τύχει να πάω, αφήνω τη CX επίτηδες ανοικτή και παροτρύνω όσους σταματάνε να τη χαζέψουν να μπουν και μέσα. Σαν αντίδραση κιόλας σε μερικούς που αφήνουν ταμπέλες πάνω στα αυτοκίνητά τους που γράφουν "μην αγγίζετε"... Διότι απέκτησα τη CX για 3 λόγους: ο πρώτος είναι η μαγεία της την οποία θέλω να ζω όσο πιο συχνά γίνεται, ο 2ος είναι η νοσταλγία των παιδικών μου χρόνων, καθώς μεγάλωσα με μία GS (από 5 έως 20 ετών) και ο 3ος, διότι θέλω να τη δείχνω παντού, να τη γνωρίσουν όλοι, όπως πρέπει να γνωρίζει κατά τη γνώμη μου ο κόσμος ένα στοιχείο πολιτισμού, το όραμα κάποιων ανθρώπων του παρελθόντος για την αυτοκίνηση και την αξία της για τον άνθρωπο. Να φαίνεται η CX, όχι ο ιδιοκτήτης της...