- Reaction score
- 18.460
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Italy Milan
Χρονιά?4 τροχοί test..
![]()
Χρονιά?4 τροχοί test..
![]()
εγω δεν ειχα γεννηθει ακομη...ειμαι του 96To θυμάμαι αυτό το τεύχος. Πρέπει να είναι στο 2ο μισό της δεκαετίας του '80 και συγκεκριμένα προς τα τέλη. Νομίζω '88... Έτσι δεν είναι?
σε τεστ που το εχω ανασκοπησητου 1989 ο δημοσιογραφος αναφερε ανεφικτη η ταχυτητα των 120 χλμτρων και οτι κατα τη διαρκεια του τεστ εριξε χαλαζι σε μεγεθος καρυδιου και δε φοβηθηκαμε (σχεδον) καθολου..τυπογραφικα επειδη μου εκανε εντυπωση μου εχει μεινει...4 τροχοί test..
![]()
Θυμάμαι και την κόκκινη 1.6 GTI... Πρέπει να ήταν τεύχος Μαρτίου-Απριλίου? Και το κοντέρ της ΒΧ θυμάμαι που ήταν "απαισιόδοξο", δηλαδή έδειχνε λιγότερα από την πραγματική της ταχύτητα! (αυτό είναι μετριοφροσύνη! Ή μάλλον, σοβαρότητα... Και της ΧΜ το ταχύμετρο ήταν ακριβές με ακρίβεια χιλιομέτρου! Σε κανένα άλλο αυτοκίνητο δεν έχω δει εγώ προσωπικά απαισιοδόξο, ή ακριβές ταχύμετρο... Συγνώμη για το off topic!)1989 sto idio τεύχος είχε τεστ και το Bx 1.6 gti..
Έχω το τεύχος..άθικτο... χρονιa μετά κάπου στο 97...το είχα ζητήσει από τα γραφεία των τότε 4τ και ευγενικά μου το είχαν δώσει...
...Φοβερή αίσθηση στο σήμερα..να το διαβάζεις....(Το αμάξι που για χρόνια κοσμούσε την κεντρική αντιπροσωπεια της citroen)
![]()
ήταν έτσι γιατί της είχαν αλλάξει διάσταση στα ελαστικά. Είχε αλλάξει όλη η διάσταση του τροχού και δεν είχαν προσαρμώσει το ταχύμετροΘυμάμαι και την κόκκινη 1.6 GTI... Πρέπει να ήταν τεύχος Μαρτίου-Απριλίου? Και το κοντέρ της ΒΧ θυμάμαι που ήταν "απαισιόδοξο", δηλαδή έδειχνε λιγότερα από την πραγματική της ταχύτητα! (αυτό είναι μετριοφροσύνη! Ή μάλλον, σοβαρότητα... Και της ΧΜ το ταχύμετρο ήταν ακριβές με ακρίβεια χιλιομέτρου! Σε κανένα άλλο αυτοκίνητο δεν έχω δει εγώ προσωπικά απαισιοδόξο, ή ακριβές ταχύμετρο... Συγνώμη για το off topic!)
Πώς χάθηκε;Χαθηκε ασχημα το τελευταιο, δυστυχως..![]()
Γιατί να είναι κάποιος τόσο βάνδαλος, να κλέψει ένα αυτοκίνητο, ένα 2CV που δεν του έφταιξε σε τίποτα και αντί να το γυρίσει, να το κάψει!
Γιατι ο κοσμος ειναι κακος...απλα πραγματα...Γιατί να είναι κάποιος τόσο βάνδαλος, να κλέψει ένα αυτοκίνητο, ένα 2CV που δεν του έφταιξε σε τίποτα και αντί να το γυρίσει, να το κάψει!
Υπάρχει μόνο μία παραδειγματική τιμωρία για τον κλέφτη...![]()
... Δίκο έχεις...Γιατι ο κοσμος ειναι κακος...απλα πραγματα...