Σωστός ! Αλλά, το περισσότερα αυτοκίνητα εκεί, τα έζησα σαν καινούργια όταν ήμουν μικρός
Και τα "μην αγγίζετε", "μην πλησιάζετε", και κάτι υφάκια, δεν τα γουστάρω πλέον.
Προτιμώ μια αληθινή και φιλική συνάντηση, παρά κάποια ..........θεατρική παράσταση.
Δεν θέλω να είμαι αρνητικός, λατρεύω τα οχήματα και τα μηχανήματα, έχω την γνώση και τις ικανότητες, λύνω / δένω από μικρή ηλικία, και προφανώς ΔΕΝ συμμετέχω με πρόθεση να καταστρέψω τα οχήματα που εκτίθενται. Οταν το καταλάβουν αυτό κάποιοι ιδιοκτήτες / εκθέτες, θα είναι ιδανικές οι συνθήκες.
Με αυτοκίνητα μελών του φόρουμ, λές είμαι ο τάδε, έχεις διεύθυνση / ταυτότητα, και δεν θεωρείσαι ......καταστροφέας ή ύποπτος. Ούτε "λιγούρης" που πρώτη φορά στην ζωή μου, κατεβαίνοντας από το βοσκοτόπι στο βουνό, είδα αυτοκίνητο. Ενώ αυτοί είναι ...λόρδοι και εγώ ....μίασμα.
Ακούγομαι αυστηρός, και είμαι, γιατί έχω βιώσει καταστάσεις που δεν ήταν και οι καλύτερες.
Ελπίζω τα πράγματα να μην είναι όπως τα περιγράφω, να έχουν βελτιωθεί, και απλώς να θεωρηθώ ..........ξινισμένος γεροντοκόρος.