25η Συναντηση Αθηνας 2023

Giorgos_81

Member
Reaction score
3.226
Πόντοι
697
...συμμετέχουν μέλη μας με τα αυτοκίνητά τους ?

Να το βάλω στο πρόγραμμα ?

nonos

Member
Reaction score
18.198
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Ειχα σκοπο να κατεβασω το κορεατικο αλλα εκατσε να ειμαι stand by σε υπηρεσια το πσκ οποτε αντε να περασω σκαστος για βολτα ωστε να μπορω να φυγω αμεσα.

dap

Member
Reaction score
563
Πόντοι
337
Εγώ πάλι, τι να πω; Ότι θα προσπαθήσω; Δύσκολο να ξανακατέβω...... Όσοι πάτε να περάσετε καλά και να μάθετε καμμιά inside info που λένε στο χωριό μου για τις λεπτομέρειες εφαρμογής του νόμου.

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους.

Giorgos_81

Member
Reaction score
3.226
Πόντοι
697
....αρα, κατεβαίνουμε. Δηλαδή εγώ, και αμα με αναγνωρίσει κανείς στο πλήθος, ας με χαιρετήσει. :dance:

Giorgos_81

Member
Reaction score
3.226
Πόντοι
697
....καλησπέρα σε όλους.

Λόγω εορτής του μεγάλου μου γιού ( Γιάννης ), αύριο θα έρθει το σόϊ για τραπεζι το μεσημέρι. ( Ευχαριστώ για τις ευχές :D)

Ερώτηση.

Θα είναι αύριο κάποιος από τους δικούς μας στην συνάντηση, οπότε να αξίζει να κατέβω και εγώ, ή θα είναι όλοι "ξένοι", οπότε μένω σπίτι για την υποδοχή του σογιού ? Για το τραπέζωμα, θα επιστρέψω εγκαίρως. :dance:

visa chrono

Member
Reaction score
26.444
Πόντοι
1.487
Μα αγαπητε σε αυτην την εκδηλωση πατε πρωτα για να δειτε ωραια αυτοκινητα .
Καποια βγαινουν μονο για αυτην την εκδηλωση και μετα για γνωστους και φιλους ..
Πατε το πρωι εως 12 και μετα βουρ στο τραπεζι σας .
Εγω ετσι θα εκανα
Καλη συνεχεια .
Παντως αυριο θα εχει πολυ αυτοκινητο.:ninja:

Giorgos_81

Member
Reaction score
3.226
Πόντοι
697
Σωστός ! Αλλά, το περισσότερα αυτοκίνητα εκεί, τα έζησα σαν καινούργια όταν ήμουν μικρός :baby:

Και τα "μην αγγίζετε", "μην πλησιάζετε", και κάτι υφάκια, δεν τα γουστάρω πλέον. :(

Προτιμώ μια αληθινή και φιλική συνάντηση, παρά κάποια ..........θεατρική παράσταση.

Δεν θέλω να είμαι αρνητικός, λατρεύω τα οχήματα και τα μηχανήματα, έχω την γνώση και τις ικανότητες, λύνω / δένω από μικρή ηλικία, και προφανώς ΔΕΝ συμμετέχω με πρόθεση να καταστρέψω τα οχήματα που εκτίθενται. Οταν το καταλάβουν αυτό κάποιοι ιδιοκτήτες / εκθέτες, θα είναι ιδανικές οι συνθήκες.

Με αυτοκίνητα μελών του φόρουμ, λές είμαι ο τάδε, έχεις διεύθυνση / ταυτότητα, και δεν θεωρείσαι ......καταστροφέας ή ύποπτος. Ούτε "λιγούρης" που πρώτη φορά στην ζωή μου, κατεβαίνοντας από το βοσκοτόπι στο βουνό, είδα αυτοκίνητο. Ενώ αυτοί είναι ...λόρδοι και εγώ ....μίασμα.

Ακούγομαι αυστηρός, και είμαι, γιατί έχω βιώσει καταστάσεις που δεν ήταν και οι καλύτερες.

Ελπίζω τα πράγματα να μην είναι όπως τα περιγράφω, να έχουν βελτιωθεί, και απλώς να θεωρηθώ ..........ξινισμένος γεροντοκόρος. :D

Giorgos_81

Member
Reaction score
3.226
Πόντοι
697
....και για να μην παρεξηγηθώ πολύ, εκτιμώ και σέβομαι ΑΠΟΛΥΤΑ όλους αυτούς που αναπαλαιώνουν - συντηρούν - εκθέτουν τα οχήματα, αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι ξοδεύουν αξιόλογα ποσά για να επιτύχουν την κατάσταση που έχουν σήμερα, και μας "χαρίζουν" και χρόνο τους, προκειμένου να τα δούμε και εμείς.

Και εκεί, μαθαίνεις και πληροφορίες για ειδικούς / αναπαλαιωτές / ανταλλακτικάδες / κλπ. Οπότε, οι εκδηλώσεις αυτές, είναι απολύτως χρήσιμες, και χάρμα οφθαλμών. Και είμαι υπέρ.

Nikephoros

Member
Reaction score
12.403
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα
Το μπορντό Χόντα τι μοντέλο είναι;
Accord coupe
Δημήτρη συγνώμη, είναι Honda Prelude. Σχεδόν μαζί με τις Citroen, το αγαπημένο αυτοκίνητο του LJK Setright, ιδίως στις εκδόσεις με την ενεργητική τετραδιεύθυνση. Τώρα που το ξαναείδα από κοντά, τολμώ να πω ότι μου αρέσει περισσότερο από το αγαπημένο μου 406 oupe.

Τα αυτοκίνητα που εγώ προσωπικά ξεχώρισα εκτός των Citroen (για ευνόητους λόγους δεν συμπεριέλαβα φωτογραφίες των Citroen, τις ξέρουμε πλέον, θα ήταν σικέ το παιχνίδι!) είναι η Exige, η 850, το RS200 και το Prelude! Πραγματικά "αρρώστησα" με το Prelude, ίσως γιατί έχω αναμνήσεις από αυτό΄ όταν βγήκε ξεκινούσα το πανεπιστήμιο και το θυμάμαι από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε.

Reaction score
16.136
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Région parisienne
Είναι αυτό με την τετραδιευθυνση;;

Πώς μεταμορφώθηκε η Χόντα σε 15 έτη ... 1999-2005.
Από τότε πιο ενδιαφέροντες κατασκευαστές έγινε από τους πλέον αδιάφορους...

Nikephoros

Member
Reaction score
12.403
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα
Είναι αυτό με την τετραδιευθυνση;;

Πώς μεταμορφώθηκε η Χόντα σε 15 έτη ... 1999-2005.
Από τότε πιο ενδιαφέροντες κατασκευαστές έγινε από τους πλέον αδιάφορους...
Οι Ιάπωνες, ιδίως εκείνη την εποχή, τους άρεσε να βάζουν πλήρεις περιγραφές των συστημάτων που έχουν τα αυτοκίνητά τους. κυρίως στο πλάι θυμάμαι. Ήταν πολύ γραφικοί! Στα Prelude νομίζω ότι υπήρχε η επιγραφή 4WS, στο συγκεκριμένο δεν υπήρχε. Στις πιο ακριβές εκδόσεις με τους πιο δυνατούς κινητήρες νομίζω ότι υπήρχε το σύστημα.

Top Bottom