Αμερικάνα η κύρια...
Να τη χαίρεσαι!!!
Να τη χαίρεσαι!!!
Γιατί, δεν τα είχε αρχικά;Σήμερα έγινε η αρχή! Βγήκαν τα χρώμια των φτερών (και δεν θα ξαναμπούν)!!
Ηταν αξεσουάρ εποχής!!Γιατί, δεν τα είχε αρχικά;
Δεν υπάρχουν κακίες μεταξύ μας !!!! ΓράφτοXaxa...ithela na grapso mia kakia...epidi mou thiksate tis BX GT...
Ala chalali...
Xaxaxaxa
Εδώ είμαστε όλοι μια παρέα και καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου !!!! Είναι ευπρόσδεκτη και καλοδεχούμενη !!!!Είναι που είναι φορτωμένη νομίζω οτί αυτά την έκαναν λιγο λατέρνα.....Δεν θα πειράξω τίποτα άλλοειπα και στο προηγουμενο ποστ με ολο το θαρρος δεν θα το πειραζα καθολου......ας ηταν και αξεσουαρ εποχης ειναι γνησιο? αν ναι δεν θα το εβγαζα αν οχι θα το ξηλωνα κατευθειαν...γιαννη με το ιντερνετικο θαρρος λεω την γνωμη μου....
Νομίζω ότι σε πρόλαβαXaxa...ithela na grapso mia kakia...epidi mou thiksate tis BX GT...
Ala chalali...
Xaxaxaxa
[] [.. περιμένοντας πως και πως εκείνο το ταξίδι στην δική μας Ριβιέρα..
Παραγματικα thanks..
Αν και νομίζω πως ο κύριος με τα 2 τασάκια. Έχει το κάτι διαφορετικό..
Keep going my friend.. Both of You...
Πως λέμε δεν ξέρω τι έχω....κάπως έτσιΑγαπητέ μου Star Guest.... τιμή μας για την παρουσία σας ... και ιδιαίτερη τιμή μου που σε έκανα να ποσταρεις ....
Και έτσι να το μεταφράσεις... to tasak.... βάζεις και ένα παντελονάκι ..από 70...ς ... ξέρεις εκείνα που τονίζουν τα tasak... ένα πακέτο milde sorte... ακουμπισμένα ανάμεσα στα real τασάκια ..του άσπρου...γάτου..... και είσαι έτοιμος για Grande εμφάνιση ... τις απόκριες ...
Τι λες...?
Πέραν τις πλάκας.. σήμερα στο υπόγειο... πήγα σε άλλο διάστημα το μυαλό μου...με τα δυο αμαξάκια ...πραγματικά...και όχι μόνο... αφού και ο γείτοναςσας άπλωνε κουκούλες...
Ε ψιτ... νιάου.... γιατρουλη... έχει 2 εκεί χαμηλά στην εμπρός κονσόλα....![]()
Καλά...Πας σε άλλο επίπεδο...Πως λέμε δεν ξέρω τι έχω....κάπως έτσι![]()
Τι θέλει να πει ο καλλιτέχνης?
Για τασάκια η tasak κατά τον φίλο Guest ομιλεί.. Αγαπητέ Απόστολε..Τι θέλει να πει ο καλλιτέχνης?![]()
Ne more...ke na sou po...stin foto ondos ine san laterna...xaxaxaxa...Νομίζω ότι σε πρόλαβα
Ξέρεις ότι μου αρέσουν οι GT και μην ξεχνάς πως είχα ενδιαφερθεί κιόλας![]()
Μάλλον κατάλαβαΓια τασάκια η tasak κατά τον φίλο Guest ομιλεί.. Αγαπητέ Απόστολε..