Χαμένες φωτογραφίες στο φόρουμ (προσοχή)

Καλημέρα παιδιά,

Παρατηρώ μετά λύπης μου ότι έχουν χαθεί άπειρες φωτογραφίες από το φόρουμ. Προφανώς χρησιμοποιείται online galleries ή file sharing sites τα οποία στην αρχή δίνουν χώρο δωρεάν και μετά ζητούν χρήματα για να συνεχίσουν να προσφέρουν υπηρεσίες με αποτέλεσμα να τις διαγράφουν αν δεν πληρώνετε ή να μην εμφανίζονται.

Παρακαλώ θερμά ή βρείτε κάποια λύση όπως το Flicker και άλλα ή ανεβάζεται τις φωτογραφίες μέσω του φόρουμ κατευθείαν μέσω της επιλογής Attach files που βρίσκεται από κάτω:

Capture.JPG

Είναι πραγματικά κρίμα τόση πολύ δουλειά από όλους μας να πάει χαμένη.

Ένα από τα καλύτερα θέματα του @Flaminio Bertoni χάθηκε κάτι το οποίο με σταναχώρησε πάρα πολύ :sorry:
Επίσης συνίσταται να αποφεύγεται να τραβάτε φωτογραφίες με δεξί κλικ και link από άλλα site γιατί και αυτές θα χαθούν αργά ή γρήγορα.

Όποιος έχει απορίες παρακαλώ να ρωτήσει.
attention-303861_960_720.png

Last edited:

Comments

Καλημέρα παιδιά,

Παρατηρώ μετά λύπης μου ότι έχουν χαθεί άπειρες φωτογραφίες από το φόρουμ. Προφανώς χρησιμοποιείται online galleries ή file sharing sites τα οποία στην αρχή δίνουν χώρο δωρεάν και μετά ζητούν χρήματα για να συνεχίσουν να προσφέρουν υπηρεσίες με αποτέλεσμα να τις διαγράφουν αν δεν πληρώνετε ή να μην εμφανίζονται.

Παρακαλώ θερμά ή βρείτε κάποια λύση όπως το Flicker και άλλα ή ανεβάζεται τις φωτογραφίες μέσω του φόρουμ κατευθείαν μέσω της επιλογής Attach files που βρίσκεται από κάτω:

View attachment 12073

Ένα από τα καλύτερα θέματα του @Flaminio Bertoni χάθηκε κάτι το οποίο με σταναχώρησε πάρα πολύ :sorry:
Επίσης συνίσταται να αποφεύγεται να τραβάτε φωτογραφίες με δεξί κλικ και link από άλλα site γιατί και αυτές θα χαθούν αργά ή γρήγορα.

View attachment 12075
Οντως κι εμένα χάθηκαν πολλές από το Subaru. Βασικά χρησιμοποιούσαν online galleries επειδή δεν τις 3παιρνε λόγω μεγέθους. Επειδή είδα ότι τώρα μπαίνουν πιο εύκολα οι φωτογραφίες, άλλαξε κάτι σε αυτό;;;

Το μέγιστο μέγεθος φωτογραφιών που έχει ρυθμιστεί στο σύστημα να δέχεται το forum είναι 2MB. Ό λόγος είναι προφανής. Μεγαλύτερα αρχεία δεν θα άνοιγαν εύκολα και θα γινόταν η όλη εμπειρία χρήσης δύσκολη.

Υπάρχουν πολλά, εύκολα στη χρήση software, που μικραίνουν τις φωτογραφίες που έχουμε τραβήξει με φωτογραφική μηχανή ή κινητό. Σας επισυνάπτω ένα το οποίο εγκαθιστάτε στο pc σας.

Ξαναλέω είναι κρίμα να χάνονται όμορφα θέματα και posts..

Όταν θέλουμε να ανεβάσουμε φωτογραφία από το Internet πρώτα την σώζουμε στο PC και μετά ή την ανεβάζουμε στο αξιόπιστο online gallery μας και από εκεί με link εδώ ή την ανεβάζουμε απλά όπως περιγράφω στο πρώτο ποστ.

Δυστυχώς ποστ θέματα τα οποία παραπέμπουν σε φωτογραφίες που έχουν χαθεί θα απομακρύνονται..

Attachments

Καλημέρα παιδιά,

View attachment 12073

View attachment 12075
Οι δικες μου θα αναρτηθουν σύντομα σε save μορφή

Αγαπητοί μου,

Να υπενθυμίσω οι φωτογραφίες που ανεβάζετε να μην είναι direct link από άλλα sites γιατί μετά από λιγο καιρό χάνονται. Ή θα τις ανεβάζεται αφού τις έχετε σώσει πρώτα στο pc σας ή σε δικό σας χώρο και με link από εκεί.

Δυστυχώς αναγκάζομαι να σβήνω αρκετά παλιά ποστς τα οποία είναι πλέον κενά με αποτέλεσμα ωραίες συζητήσεις και σπουδαία θέματα να έχουν χαθεί

Top Bottom