- Reaction score
- 4.229
- Πόντοι
- 747
Δεν είχε κίνηση καθόλου φυσικά πέρασα από περιφερειακό Θεσσαλονίκης, εσωτερική περιφερειακή αλλά μόλις πέρασα τα Διαβατά είδα ελάχιστα αυτοκίνητα μετά την στροφή για Πόζαρ ήμουν μόνος. Καμιά σχέση με το πώς ήταν πριν 25 χρόνια που τα αυτοκίνητα έκαναν ουρές και η διαδρομή ήταν αβάστακτη και βρωμερή. Μάλλον δεν θα ξαναπατήσω Εγνατία. Πιστεύω για την μαμουνιά θα ήταν καλύτερη η διαδρομή της καστανιάς από τον παλιό αλλά δεν έχω σκοπό να το ρισκάρω. Δεν έχει και πόρτες .
Στον δρόμο ΔΕΝ ρισκάρουμε. ΤΕΛΕΙΑ.
Ενα τυχαίο περιστατικό, 1/ 1.000.000, από βλακεία - τυχαιότητα - ζημιά - κλπ, μπορεί να σε μπλέξει και να τρέχεις για το υπόλοιπο της ζωής σου. Πηγαίνεις κανονικά με 50, δεξιά, και σου έρχεται από απέναντι ο Χ, , πηγαίνεις κανονικά και σου σκάει το λάστιχο και βγαίνεις από τον δρόμο, πηγαίνεις κανονικά στην ερημιά και σου ορμάει ο γάϊδαρος από το χωράφι, και χίλια δυό άλλα. Εχουν δεί τόσα τα μάτια μου, που έχω τρομάξει. Και λέω τα απλά - καθημερινά.
Εφευγε ο γιός μου από το αεροδρόμιο για 10 ημέρες. Και μου ζήτησε να τον πάω, και μετά να τον μαζέψω στην επιστροφή, για να μην χρεωθεί ( η εταιρία ) το παρκινγκ που έχουν περιφερειακά. Του λέω, εγώ αυτοκίνητο εταιρικό χωρίς να είμαι δηλωμένος οδηγός, ΔΕΝ αγγίζω. Και αν είσαι μέσα, καλώς, λέμε ζαλίστηκε και το πήρα εγώ. Αν είμαι μόνος μου ? Και πέσει κάποιος πάνω μου ? Αφού τσακωνόμασταν 10 μέρες, με δήλωσε στην εταιρία ενοικίασης, και έτσι τον πήγα.
Οι δρόμοι πλέον έχουν πολλές παγίδες, και χωρίς τα νόμιμα, ασφάλεια ειδικά, δεν ρισκάρεις να πας πουθενά. Μπορεί να μπλέξεις για όλη σου την ζωή, για μια απερισκεψια. Τώρα αν δεν έχεις ΚΤΕΟ, φώτα ή άλλο, που εχει μονον προστιμο είναι άλλο, και άλλο να μην είναι νόμιμα επι της οδού και ασφαλισμενο. Αυτά.