Ζάχο άμα δεις ένα γαλάζιο picasso να σε κορνάρει μην παρεξηγηθείς να σε χαιρετήσω θέλωχαχααα....ωραίος ο μπαμπάκος...πολλές μπίλιες δώρο.
Από DS είναι , τώρα πως βρέθηκε εδώ δεν ξερω, είχα και 2 ταμπλό από το GSA με διαφορετικά χρώματα αλλά μάλλον η μανούλα μου τα έστειλε χρόνια πρινΩραίος ο νέος ! ! ! Ελήφθη.
Το ρολόι όμως, δε πρέπει να είναι από GS, στρόγγυλο θυμάμαι είναι εκείνο,
Από αλλού πρέπει να'ναι. Καμιά DS?
Σίγουρα το 2ο... 3000% θα έλεγαΠολύ καλά θα κάνεις. Έχει χώρο στο 2cv? ή θα γίνει "πατέντα μυαλού"???.... (Ελληνικού ! ! !)![]()
Δυστυχώς έτσι είναι όλοι προσπαθούν να βγάλουν τα σπασμένα , όπως και να έχει άμα το φτιάξω μόνος μου θα το αγαπήσω και περισσότερο και θα μου έρθει πιο μαλακά διότι 6-7 χιλιάδες με την μία είναι τρελά λεφτά. Άμα βρω με 2000 καλώς άμα δεν καλή καρδιά θα βλεπω τα αυτοκινητάκια και θα κάνω όνειραΈνα σωστό 2cv κοστίζει τώρα στην Ελλάδα 6-7000 ευρώ. Ή θα τα δώσεις με την μία ή θα δώσεις 2-3000 και με τις επισκευές θα σου φτάσει τόσο. Δυστυχώς καλό 2cv που να στέκει καλά με 3-4000 δεν υπάρχει. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Χειροτερεύει μεν , αλλά μένουν στα απούλητα δε. Θα πάρω καταναλωτικό όπως πάωΜε 2-3.000 μπορείς να βρεις σίγουρα μια πολύ καλή βάση για ξεκινήσεις.
Έχουν γίνει πλέον δυσεύρετα και απλησίαστα και όσο περνάει ο καιρός θα χειροτερεύει το πράγμα