Kαλη η ηλεκτροστατικη,αλλα απο οτι εχω ακουσει δεν εχει,ας το πουμε,ελαστικοτητα.Δηλαδη αν πχ κοπανησεις καπου τη ζαντα,υπαρχει πιθανοτητα να φυγει φλυδα,ενω με μια απλη βαφη μπορει να μην παθει σχεδον τιποτα.Και φυσικα θα ειναι πολυ πιο δυσκολη η επιδορθωση.Ρώτησα για ηλεκτροστατική και μου είπαν τα βασικά , μαύρο άσπρο γκρι ίσως και πρασινο. Θα ρωτήσω και αλλού βέβαια είπαμε όταν τελειώσουν όλα θα πάει για καλή βαφή μαζί με προφυλακτήρες
Αυτή είναι , έχω δει μεταλλικές ξαπλώστρες σε χώρους με χαμάμ και σαουνες κτλ με υγρασίες να μην παθαίνουν τίποτα για χρόνια αλλά έχω δει σε άλλη περίπτωση να φεύγει και ολόκληρο κομμάτι απο μικρό χτύπημα. Μάλλον κάποιοι δεν το κάνουν σωστά....η ηλεκτροστατική, υποθέτω ότι είναι η "πούδρας", εκτός και εάν λέω λάθος ορολογίες, μια και εχουν περάσει πολλάααααα χρόνια από τότε που είχα επαφή.
Με την βαφή αυτή, βάφαμε κατασκευές υπαίθρου, με πλήρη αντοχή σε κτυπήματα ακόμα και σφυριές.
EINAI H λεγόμενη τεχνική "Βυζαντινή Mωσαϊκη ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΟΙΣΗ"...Αυτό δεν ξέρω πως το πέτυχα αλλά θα το κρατήσω
![]()
.....και ίσως λίγο εναπομείναν paint remover, που κατατρώει την μπογιά.EINAI H λεγόμενη τεχνική "Βυζαντινή Mωσαϊκη ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΟΙΣΗ"...
Κάποια "Ασυμβατότητα" πριμερ-ασταρι με το χρώμα, η πολύ γρήγορα πέρασμα το χρώμα χωρίς να έχει στεγνώσει το ασταρι, ίσως δε ξέρω σίγουρα...
Ευχαριστώ πολύ!!!Από τα καλύτερα βαψίματα που έχω δει
Άλλο αυτοκίνητο..
Θά σού δανείσω εγώ, στείλε σε πμ στοιχεία κλπΔύο τροχοί έμειναν για βάψιμο , θα παρακαλούσα αν κάποιος μπορεί να μου δανείσει μπουλόνια για μια εβδομάδα ή να μου πουλήσει γιατί το σπρέι που χρησιμοποιώ (του γνωστού γερμανικού) αν και τέλειο σε ποιότητα και γυαλαδα αργεί να σκληρύνει πολύ και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το αυτοκίνητο.
Θα ακολουθήσουν οδηγίες στους επόμενους τροχούς για τέλειο βάψιμο με σπρέι.
Δεν έχω , σκέφτομαι να πάρω αλλά μου αρέσει και έτσιΘα εβαζα κ τις ταπουλες από τις ζαντες για ολοκλήρωση!
Και τα δικά μου μπουλόνια ειναι διαθέσιμα, δε θα χρειαστούν για αρκετό καιρο ακόμη, στειλε μου μήνυμα αν τα θες.Δύο τροχοί έμειναν για βάψιμο , θα παρακαλούσα αν κάποιος μπορεί να μου δανείσει μπουλόνια για μια εβδομάδα ή να μου πουλήσει γιατί το σπρέι που χρησιμοποιώ (του γνωστού γερμανικού) αν και τέλειο σε ποιότητα και γυαλαδα αργεί να σκληρύνει πολύ και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το αυτοκίνητο.
Θα ακολουθήσουν οδηγίες στους επόμενους τροχούς για τέλειο βάψιμο με σπρέι.