- Reaction score
- 18.163
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
180 με τη ZX το περασμενο Σαββατο.. βεντουζαρισμενη..
Χροοονια ειχα..

Σωραίος180 με τη ZX το περασμενο Σαββατο.. βεντουζαρισμενη..Χροοονια ειχα..
Με τέτοιο φύλακα ούτε εσένα δεν θα αφήσει να ακουμπήσεις τις πόρτες
Έχω ταμπέλα έξω : Προσοχή η γάτα δαγκώνειΜε τέτοιο φύλακα ούτε εσένα δεν θα αφήσει να ακουμπήσεις τις πόρτες!!! Φοβερό τετράποδο
!!
Μάντεψε τι κάνω αυτό τον καιρόΜια γρήγορη αλλαγή πάντως που βελτίωνε την εμφάνιση του αυτοκινήτου δραστικά θα ήταν η βαφή των ζαντών με AC147 χρώμα![]()
Εχω την άποψη ότι σε τέτοιο επίπεδο εργασίας, όπως τ ανέλυσες, αφαιρείς τα λάστιχα.
Εννοείται παςσε βουλκανιζατέρ.Να τα αφαιρέσω, ποιος θα τα φορέσει;
Είδα τον Oliver Pickard που τα βάζει με το χέρι αλλά δεν μου φαίνεται απλό.
Εγώ τώρα που λες τα βάφω πρόχειρα για ομορφιά και προστασία , όταν θα διορθωθεί το σασσι και τα πατώματα και γίνουν αυτά τα χοντρά και ακριβά θα τα ξανακάνω με ακριβή βαφή και πιστόλι χωρίς λάστιχο. Θα είναι πολύ πιο εύκολο ακόμα και αν ξεβαψω γιατι δύο λεπτές στρώσεις θα έχω να αφαιρέσω και όχι όλη αυτή την πέτσα που έκρυβε μέχρι και τις ανάγλυφες επιγραφές.
Μιλάμε μια από τις στρώσεις ήταν λαδομπογια κίτρινη που μόλις ζεστάθηκε έγινε σαν κρέμα που δεν ξεκολλούσε με τίποτα.
Η δεύτερη ρόδα ήταν βαμμένη με μεταλλικό πάνω από το μαμά , μόλις έριξα διαβρωτικό έλιωσε.
Αύριο θα δοκιμάσω με τροχό και δίσκο με σφουγγάρι
Bασικα το δυσκολο ειναι να τα βγαλεις,ειδικα το να τα ξεκολλησεις στην αρχη.Το να τα βαλεις ειναι σχετικα ευκολο.Να τα αφαιρέσω, ποιος θα τα φορέσει;
Είδα τον Oliver Pickard που τα βάζει με το χέρι αλλά δεν μου φαίνεται απλό.
Εγώ τώρα που λες τα βάφω πρόχειρα για ομορφιά και προστασία , όταν θα διορθωθεί το σασσι και τα πατώματα και γίνουν αυτά τα χοντρά και ακριβά θα τα ξανακάνω με ακριβή βαφή και πιστόλι χωρίς λάστιχο. Θα είναι πολύ πιο εύκολο ακόμα και αν ξεβαψω γιατι δύο λεπτές στρώσεις θα έχω να αφαιρέσω και όχι όλη αυτή την πέτσα που έκρυβε μέχρι και τις ανάγλυφες επιγραφές.
Μιλάμε μια από τις στρώσεις ήταν λαδομπογια κίτρινη που μόλις ζεστάθηκε έγινε σαν κρέμα που δεν ξεκολλούσε με τίποτα.
Η δεύτερη ρόδα ήταν βαμμένη με μεταλλικό πάνω από το μαμά , μόλις έριξα διαβρωτικό έλιωσε.
Αύριο θα δοκιμάσω με τροχό και δίσκο με σφουγγάρι