- Reaction score
- 4.227
- Πόντοι
- 747
Φίλε, το 2CV, σχεδιάστηκε για να κουβαλάει αυγά μέσα από χωράφια ΧΩΡΙΣ να σπάνε ! Αρα, ΔΕΝ το χρησιμοποιείς σωστά !
Φίλε, το 2CV, σχεδιάστηκε για να κουβαλάει αυγά μέσα από χωράφια ΧΩΡΙΣ να σπάνε ! Αρα, ΔΕΝ το χρησιμοποιείς σωστά !
Μα δεν έχω κότεςΦίλε, το 2CV, σχεδιάστηκε για να κουβαλάει αυγά μέσα από χωράφια ΧΩΡΙΣ να σπάνε ! Αρα, ΔΕΝ το χρησιμοποιείς σωστά !
Μην πεις όμως ότι είναι γνήσιο... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΦΑΝΟΣΤΑΤΕΣΘα έρθω 2cvάτος. Από τότε που πήρα την DS δεν το έχω φέρει πότε το αξίζει νομίζω άλλωστε είναι ο πρώτος έρωτας και παντοτινός
Χαχα.. Σε μάθαμε εσέναΤην γρατζουνια στο πισω φτερο την εφτιαξες?
Οι φανοστάτες σωστοί είναι ρε άσχετε. Τα τετράγωνα φανάρια λείπουνΜην πεις όμως ότι είναι γνήσιο... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΦΑΝΟΣΤΑΤΕΣ
Πέταξα την μπανανόφλουδα να την πατήσεις και τελικά την πάτησα εγώ... Τώρα κατάλαβα τη μλκ έγραψα... Όχι τίποτα άλλο αλλά τσάμπα πήγε το πείραγμα.Οι φανοστάτες σωστοί είναι ρε άσχετε. Τα τετράγωνα φανάρια λείπουν
Η διαδρομή από την Περαχώρα έως το Αλεποχώρι ιδίως είναι ένα όνειρο. Ξέρετε, το συζητούσα στη συνάντηση χθες με τον dap, ο Νόμος Αττικής είναι πανέμορφος με μια μεγαλουπολη-εκτρωμα....Στην επιστροφή δεν μπορούσα να μην πάω στο Λουτράκι και να μην κάνω την διαδρομή μέχρι τον αρχαιολογικό χώρο του Ηραιου στην Περαχώρα !!
View attachment 35980
Καθαρισμός δοχείου LHM και φίλτρου LHM ειβαι τόσο σημαντικά , αλλά οι περισσότεροι τα παραμελούν !Στην ακτιβά αλλαγή βάσεις μπουκάλας εμπρός και φούσκες εμπρός κυλίνδρων, στεγανοποίηση συσσωρευτή, έλεγχο και γέμισμα σε δέκα σφαίρες, καθαρισμός φίλτρα ,δοχείο και αλλαγή LHM, αλλαγή σωληνάκια μπουκάλας μεταλλικά που είχαν αρχίσει να ιδρώνουν, αλλαγή σινεμπλόκ και μπαλάκια ψαλιδιών και τέλος στεγανοποίηση, αλλαγή σινεμπλόκ υποβοήθησης, ημίμπαρα, ακρόμπαρα και φούσκες κρεμαγιέρας..
Τα πράγματα τα είχα προμηθευτεί όταν τη πήρα και τώρα που ξέκλεψα λίγο χρόνο τα κάνω όλα να τελειώνω, αυτά που ήταν άμεσα ήταν ο συσωρευτής και η κρεμαγιέρα..
View attachment 35987