την εμπρος συσσορευτη και πισω η αντιβυθιση οι αλλες απλα εγινε ελεγχος μικρο συμπληρωμα περι τα 5 μπαρ ετσι για την λεπτομερεια...Manoli einnoeis tin sfaira ton frenon kai ton sissorefti?
την εμπρος συσσορευτη και πισω η αντιβυθιση οι αλλες απλα εγινε ελεγχος μικρο συμπληρωμα περι τα 5 μπαρ ετσι για την λεπτομερεια...Manoli einnoeis tin sfaira ton frenon kai ton sissorefti?
Ακόμα και έτσι, τι όμορφη που είναι!Μπιλιοφόρος εμπρός δεξιά. Είχε αρχίσει να χτυπάει (λίγο), οπότε αλλαγή, όσο υπάρχουν ακόμα. Απλοί υπάρχουν αλλά το δικό μου είναι με ΑΒS, άσε που η Σιτροεν έβγαλε 3-4 διαφορετικούς, με 22 δόντια, με23, με 25, άντε να βρεις.
View attachment 31120
Ευχαριστω. Εχεις ξαναγραψει οτι σου αρεσει, μηπως να παρεις μια BX, ακομη φτηνές ειναι, για να ξεκουραζεις τη CX?Ακόμα και έτσι, τι όμορφη που είναι!
Παρόλο που πολλές φορές αφήνουμε ένα στίγμα για το ποια Citroen μας αρέσει περισσότερο, στην πραγματικότητα αυτό το "περισσότερο" έχει πολύ μικρότερη απόσταση από τη 2η, την 3η κ.λ.π. Citroen που μας αρέσει από όσο φαίνεται. Εγώ προσωπικά μάλιστα πολλές φορές νομίζω ότι μου αρέσει μία πολύ περισσότερο από άλλες, μέχρι να αντικρύσω μπροστά μου αυτές τις "άλλες" και να αλλάξω πάλι γνώμη... Πραγματικά μακάρι να τις είχα όλες, είναι πραγματική αρρώστια για εμένα! Δεν μπορώ να αποφασίσω... Εντάξει, CX & XM είναι για εμένα στην κορυφή, αλλά 1) γιατί δεν μπορώ να αποκτήσω μία SM και 2) οι υπόλοιπες έρχονται όντως πολύ κοντά!Ευχαριστω. Εχεις ξαναγραψει οτι σου αρεσει, μηπως να παρεις μια BX, ακομη φτηνές ειναι, για να ξεκουραζεις τη CX?
Radio Monte CarloΈπεσε φασινα χθες.. και επειδή είμαστε και μερακλήδες..:
View attachment 31297
View attachment 31298
View attachment 31299
Αυτή είναι περιποίηση... Στη Χιονάτη από μια ΧιονάτηΠολύ όμορφη μέρα σήμερα. Είχε βολτούλα και μποτέ στην Χιονάτη με πολύ ιδιαίτερη παρέα
View attachment 31461
View attachment 31462
View attachment 31463
View attachment 31464
View attachment 31465
akrivos...Πάλι καλά βρέθηκε ο καλός Σαμαρείτης.
Tι σόι άνθρωποι είναι αυτοί ρε φίλε? Ενεργούν έτσι, παρ'ολο που δε τους κοστίζει τίποτα, ασφάλεια έχουν, τι τους πειράζει να κάνουν μια δήλωση?Μάκη εγώ έχω βίντεο από αντίστοιχο χτύπημα από γνωστό ταβερνιάρη της Περαίας και όταν πήγα μόνο που δεν με έδειρε παρόλο που είχα βίντεο ο ασφαλιστής μου είπε ότι πρέπει με μάρτυρες να πάμε στην ασφαλιστική του και το ποιο πιθανό είναι να αναγκαστείς να κάνεις αγωγή. Σημείωσε ότι λίγο αφότου έγινε 15 λεπτά μετά σου λέω πήρα την τροχαία και την αστυνομία αλλά μου είπαν τα ίδια .