Τι κάναμε σήμερα με το 2cv/DS/CX ή κάποιο άλλο ιστορικό μας Citroen?

xantiamanolis

Member
Reaction score
3.995
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
Manoli einnoeis tin sfaira ton frenon kai ton sissorefti?
την εμπρος συσσορευτη και πισω η αντιβυθιση οι αλλες απλα εγινε ελεγχος μικρο συμπληρωμα περι τα 5 μπαρ ετσι για την λεπτομερεια...

maxtsif

Member
Reaction score
3.514
Πόντοι
757
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μπιλιοφόρος εμπρός δεξιά. Είχε αρχίσει να χτυπάει (λίγο), οπότε αλλαγή, όσο υπάρχουν ακόμα. Απλοί υπάρχουν αλλά το δικό μου είναι με ΑΒS, άσε που η Σιτροεν έβγαλε 3-4 διαφορετικούς, με 22 δόντια, με23, με 25, άντε να βρεις.

31120

Nikephoros

Member
Reaction score
12.358
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα
Μπιλιοφόρος εμπρός δεξιά. Είχε αρχίσει να χτυπάει (λίγο), οπότε αλλαγή, όσο υπάρχουν ακόμα. Απλοί υπάρχουν αλλά το δικό μου είναι με ΑΒS, άσε που η Σιτροεν έβγαλε 3-4 διαφορετικούς, με 22 δόντια, με23, με 25, άντε να βρεις.

View attachment 31120
Ακόμα και έτσι, τι όμορφη που είναι!

maxtsif

Member
Reaction score
3.514
Πόντοι
757
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Ακόμα και έτσι, τι όμορφη που είναι!
Ευχαριστω. Εχεις ξαναγραψει οτι σου αρεσει, μηπως να παρεις μια BX, ακομη φτηνές ειναι, για να ξεκουραζεις τη CX?

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
18.459
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Αμάν...πόσο κοντά είναι στην οροφή του κτιρίου... ευτυχώς δεν είχες σχάρα...

Nikephoros

Member
Reaction score
12.358
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα
Ευχαριστω. Εχεις ξαναγραψει οτι σου αρεσει, μηπως να παρεις μια BX, ακομη φτηνές ειναι, για να ξεκουραζεις τη CX?
Παρόλο που πολλές φορές αφήνουμε ένα στίγμα για το ποια Citroen μας αρέσει περισσότερο, στην πραγματικότητα αυτό το "περισσότερο" έχει πολύ μικρότερη απόσταση από τη 2η, την 3η κ.λ.π. Citroen που μας αρέσει από όσο φαίνεται. Εγώ προσωπικά μάλιστα πολλές φορές νομίζω ότι μου αρέσει μία πολύ περισσότερο από άλλες, μέχρι να αντικρύσω μπροστά μου αυτές τις "άλλες" και να αλλάξω πάλι γνώμη... Πραγματικά μακάρι να τις είχα όλες, είναι πραγματική αρρώστια για εμένα! Δεν μπορώ να αποφασίσω... Εντάξει, CX & XM είναι για εμένα στην κορυφή, αλλά 1) γιατί δεν μπορώ να αποκτήσω μία SM και 2) οι υπόλοιπες έρχονται όντως πολύ κοντά!

Και όχι μόνο οι υδροπνευματικές. Έβλεπα σε άλλο νήμα τη διαφήμιση που ανέβηκε ενός κόκκινου AX Sport με εκείνες τις υπέροχες ζάντες αλουμινίου.... Τι υπέροχη διασκέδαση έδινε αυτο το τόσο λιτό αυτοκινητάκι με το απίστευτο στήσιμο... Ή το ZX 16v, με την αγωνιστικού τύπου οδική συμπεριφορά και φρένα???? Τόσο υποτιμημένα αυτοκίνητα που προσφέρουν απίστευτη αίσθηση στην οδήγηση, πολύ καλύτερη από άλλα πανάκριβα, σύγχρονα ή παλαιότερα, αυτοκίνητα.

nonos

Member
Reaction score
18.160
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Έπεσε φασινα χθες.. και επειδή είμαστε και μερακλήδες..:
31297

31298

31299

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
23.486
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Πολύ όμορφη μέρα σήμερα. Είχε βολτούλα και μποτέ στην Χιονάτη με πολύ ιδιαίτερη παρέα :citrolove::baby:

31461

31462

31463

31464

31465

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
3.842
Πόντοι
777

nonos

Member
Reaction score
18.160
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Πάλι καλά βρέθηκε ο καλός Σαμαρείτης.

Nikephoros

Member
Reaction score
12.358
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα
Μακάρι να συνέβαινε το ίδιο με τη CX και το C4 Picasso... Μια φορά παρκάρισα τη CX για λίγες ώρες στο πάρκινγκ του νοσοκομείου και τη χτύπησαν στο μπροστινό δεξιό φτερό. Το C4 Picasso μου το έχουν διαλύσει στην κυριολεξία, γύρω γύρω, τα περισσότερα χτυπήματα πάλι στο πάρκινγκ του νοσοκομείου. Και να υπενθυμίσω κάτι που είχα ποστάρει πριν από 8 χρόνια, όπου το Skoda που είχα το είχαν χτυπήσει στο πλάι από μπροστά έως πίσω σε 6 σημεία, πάλι στο πάρκινγκ του νοσοκομείου. Και κανείς δεν άφησε κανένα σημείωμα όλα αυτά τα χρόνια... Ποτέ και έχω αυτήν τη στιγμή ένα αυτοκίνητο (το Picasso) εντελώς ρημάδι...

Νίκο - CX_Prestige μου τα 'λεγες, πρόσεχε το πάρκινγκ του Αττικού! Μη φέρνεις τη CX εκεί!

Stargazer

Member
Reaction score
1.059
Πόντοι
437
Περιοχή
Καλαμαριά
Μάκη εγώ έχω βίντεο από αντίστοιχο χτύπημα από γνωστό ταβερνιάρη της Περαίας και όταν πήγα μόνο που δεν με έδειρε παρόλο που είχα βίντεο ο ασφαλιστής μου είπε ότι πρέπει με μάρτυρες να πάμε στην ασφαλιστική του και το ποιο πιθανό είναι να αναγκαστείς να κάνεις αγωγή. Σημείωσε ότι λίγο αφότου έγινε 15 λεπτά μετά σου λέω πήρα την τροχαία και την αστυνομία αλλά μου είπαν τα ίδια .

maxtsif

Member
Reaction score
3.514
Πόντοι
757
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μάκη εγώ έχω βίντεο από αντίστοιχο χτύπημα από γνωστό ταβερνιάρη της Περαίας και όταν πήγα μόνο που δεν με έδειρε παρόλο που είχα βίντεο ο ασφαλιστής μου είπε ότι πρέπει με μάρτυρες να πάμε στην ασφαλιστική του και το ποιο πιθανό είναι να αναγκαστείς να κάνεις αγωγή. Σημείωσε ότι λίγο αφότου έγινε 15 λεπτά μετά σου λέω πήρα την τροχαία και την αστυνομία αλλά μου είπαν τα ίδια .
Tι σόι άνθρωποι είναι αυτοί ρε φίλε? Ενεργούν έτσι, παρ'ολο που δε τους κοστίζει τίποτα, ασφάλεια έχουν, τι τους πειράζει να κάνουν μια δήλωση?
Εναν τέτοιο ηλίθιο που μου χτύπησε κάποτε τη ΒΧ, ξανά άλλος αφησε χαρτάκι, τον βρήκα (στη Λάρισα) και του τηλεφώνησα. Ηταν μικρή ζημιά, ενα "συγνώμη" ή ενα "βιαζόμουν" θα μου έφτανε. Και μου είπε με ύφος: εγώ λίγο σε χτύπησα, τι θες τώρα να σου βάψω όλο το αμάξι? Του απάντησα ότι με συμπεριφορά του κέρδισε ενα ταξιδάκι στη Θεσσαλονίκη. Του έκανα μύνηση, χέστηκε και έκανε δήλωση αμέσως. Μάλιστα ήρθε μετά από κανένα χρόνο στο δικαστήριο με δικηγόρο! Θα του βγήκε η βλαχομαγκιά κανένα 300άρι.

Stargazer

Member
Reaction score
1.059
Πόντοι
437
Περιοχή
Καλαμαριά
Η δήλωση είναι 5 λεπτά δουλειά , παίρνεις τηλέφωνο όταν είσαι σπίτι σου και έρχεται ένας με μηχανή που βγάζει φωτό και φεύγει. Κάποιος που δεν κάνει ούτε αυτό είναι @@δι μεγαλο. Κακώς τον άφησα και δεν δημοσιοποίησα το βίντεο , τον έκανα βουκινο σε όλη την περιοχή και την εταιρεία που δουλεύω έχασε πελάτες έτσι μια χαρα

Top Bottom