Καλησπέρα σε όλους
Μετά απο καιρό αποχής στις εργασίες λογο ελειψης χρόνου, κατάφερα να συνεχίσω σιγα σιγα το 2cv. Αφού έχω τελειώσει με μηχανικά και έχω γυρίσει και το χωράφι μου πάνω κατω πολλές φορές
έχει απομείνει να δούμε τι γίνεται με το σασί. Έριξα μια ματιά και είδα κάποια πράγματα που με προβληματίζουν με πρώτη ματία.
1)Οι δοκόι του σασί κάτω απο το πορτ μπαγκάζ έχουν λιγο σαπίλα και
2) μπροστά στην ρόδα του συνοδηγού στο κάτω μέρος έχει μια τρυπούλα απο κάτω
Δείτε και τις φωτογραφίες και πείτε μου.
Πιστεύεται αξίζει να μπω στην διαδικασία να σηκώσω καμπίνα και να δω τι μπορώ να κάνω; ξέρετε κάποια άλλη λύση; Οποιαδίποτε άποψη και ιδέα καλοδεχούμενη. Λόγο budget δεν παίζει αλλαγή σασί οπότε θέλω να κάνω το παν με τις επισκευές. Ξέρω απο ηλεκτροκόλιση και απο κοψίματα σε αξιοπρεπές επίπεδο πιστεύω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Μετά απο καιρό αποχής στις εργασίες λογο ελειψης χρόνου, κατάφερα να συνεχίσω σιγα σιγα το 2cv. Αφού έχω τελειώσει με μηχανικά και έχω γυρίσει και το χωράφι μου πάνω κατω πολλές φορές

1)Οι δοκόι του σασί κάτω απο το πορτ μπαγκάζ έχουν λιγο σαπίλα και
2) μπροστά στην ρόδα του συνοδηγού στο κάτω μέρος έχει μια τρυπούλα απο κάτω

Πιστεύεται αξίζει να μπω στην διαδικασία να σηκώσω καμπίνα και να δω τι μπορώ να κάνω; ξέρετε κάποια άλλη λύση; Οποιαδίποτε άποψη και ιδέα καλοδεχούμενη. Λόγο budget δεν παίζει αλλαγή σασί οπότε θέλω να κάνω το παν με τις επισκευές. Ξέρω απο ηλεκτροκόλιση και απο κοψίματα σε αξιοπρεπές επίπεδο πιστεύω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Attachments
-
1,9 MB Προβολές: 91