Έχει και CX πως σου ξέφυγεJoGly said:DS/ID.![]()
Τώρα ψήφισες μετά από τόσο καιρό??για ιστορικά η ψήφος είναι συναισθηματική...
CX
μπορεί, γιατί δεν το βρίσκεις ευκολα στο φόρουμ...Τώρα ψήφισες μετά από τόσο καιρό??
Υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν ψηφίσει?
μα εγώ πάντοτε επέμενα πως είναι το τελευταίο αληθινο Σιτροέν... Είχα κάνει και σχετικό θέμα...Δεν είναι δίκαιο δεν έχει axel...κ μη μου πει κάποιος δεν είναι ιστορικό ή όχι citroen...![]()
Απο της αρχές του 1970 δεν ήταν ανεξάρτητη η Citroen.. Είχε γίνει ήδη PSAμα εγώ πάντοτε επέμενα πως είναι το τελευταίο αληθινο Σιτροέν... Είχα κάνει και σχετικό θέμα...
Για μένα, πιο Σιτροέν κι από ΒΧ, ΧΜ...
Με την έννοια ότι σχεδιάστηκε από μια ανεξάρτητη Σιτροέν....
To 1974 egine PSA...to schedio to Project Y ine ligo prin...ke kani to Axel ontos to telefteo Citroen prin tin PSA!!!!Απο της αρχές του 1970 δεν ήταν ανεξάρτητη η Citroen.. Είχε γίνει ήδη PSA
To 1974 egine PSA...to schedio to Project Y ine ligo prin...ke kani to Axel ontos to telefteo Citroen prin tin PSA!!!!
...koroideve esi...sachlamarakia...Αμαξάρα λοιπόν![]()
Αγαπητέ μου Flaminio πείστηκα τελικά! Το τελευταίο κάστρο έπεσε! Μου φαίνεται τώρα αρχίζει να μου αρέσει και το Axel... (είναι και εκείνη η ιστορία που σας είχα πει με το Axel 1.3 και τον πατέρα μου, επιβάτη μίας Mercedes 190E που πάτησε 185-190 για να το προσπεράσει στην εθνική οδό, έξω από τη Λάρισα, το 1987...)Δεν είναι δίκαιο δεν έχει axel...κ μη μου πει κάποιος δεν είναι ιστορικό ή όχι citroen...![]()
ναι συμφωνώ απόλυτα. Με την έννοια ότι όταν μιλάς 'για το καλλίτερο ιστορικό... ', ουσιαστικά ψηφίζεις συναισθηματικά, διαλέγεις το αγαπημένο σου...Μήπως ο τίτλος του θέματος να γινόταν όπως ο τίτλος της ψηφοφορίας;;;
Ε @Pierre Boulanger, τι λες;