- Reaction score
- 16.566
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Τζιτι.
Ασυζητιτι.
Ασυζητιτι.
...ke etzi egine...Τζιτι.
Ασυζητιτι.
merci agapite mou Niko...με γεια!! 2.2 αυτή που το σέρνει...
τους προφυλακτήρες θα τους βάψεις;;
Στο μέλλον , ξέρω τι λέω!!!!Επενδυτές μου εσείς.............
...sosta...epita ke na min piaso tis 1200 pou edosa...den me niasi...chalali tis...Στο μέλλον , ξέρω τι λέω!!!!
...ke ego etsi nomisa...ala prepi na ine antanaklasi apo to trailer...stis alles foto den fenete eki oti echi simia...i tin spasane anebasontas tin sto trailer...Και η πίσω δεξιά πόρτα θέλει επισκευή όπως φαίνεται..
Και οι ζάντες είναι απίστευτες και σούπερ σπάνιες.. Θέλουν βέβαια και αυτές επισκευή..
Ευτυχώς για μένα που δεν ζώ στην Αυστρία!!!!!!!θα είχα τρελαθεί!!!!!!!...sosta...epita ke na min piaso tis 1200 pou edosa...den me niasi...chalali tis...
...Ε ρε Απόστολε...δεν του λες να το πακετάρει να το στείλει...με τόσο χάλι..να το πάμε στον Ασπρόπυργο για ανακύκλωση....Και η πίσω δεξιά πόρτα θέλει επισκευή όπως φαίνεται..
Και οι ζάντες είναι απίστευτες και σούπερ σπάνιες.. Θέλουν βέβαια και αυτές επισκευή..
...ma sto Le Mans tin chtipisaΕυτυχώς για μένα που δεν ζώ στην Αυστρία!!!!!!!θα είχα τρελαθεί!!!!!!!
Δίπλα στους θησαυρούς είσαι βρε Κώστα!!!...ma sto Le Mans tin chtipisa
Δεν εχει σημασια....γιατρε μου...ειναι ψηλα γραματα..αυτα για τον sir john.......ma sto Le Mans tin chtipisa