Γεια σου Τάκαρε.Tagre said:Θα ηθελα να ρωτησω, αν για το παρμπριζ του Ντεσεβω υπαρχουν δυο διαφορετικων διαστασεων τζαμια. Δηλ.αν τα πιο παλια μοντελα φορουσαν τζαμια μεγαλυτερης διαστασης και μεχρι ποτε .
Το ερώτημα του φίλου μου του Τάκη έχει ήδη αποσταλλει... και σύντομα το μυστήριο θα λάβει τέλος...Pierre Boulanger said:Τι τις έχουμε τις αδελφοποιήσεις Τάκη μου με τα ξένα φόρουμ![]()
Φλαμίνιο... Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις όσο εγώ θα ψάχνω στο Internet![]()
Σ'ευχαριστω. Μην ξεχασεις το μετρο, αν και νομιζω οτι πρεπει -αν υπαρχει διαφορα- να'ναι πριν το '55.citrobella said:Θα παω και εγω αυριο στο garage που εχω διπλα διπλα ενα 2cv του 82 και ενα AZ του 57...
Η αποθηκη του γνωστου ''τρελλογερου'' με τα εκατομμυρια ανταλλακτικα στην περιοχη ...''Κουλουρη''!visa chrono said:Mπορω να παω στο γκαραζ αυριο και να δω(μονο την αποθηκη να μας ελεγες!!θα με βοηθουσε)
Ψάχνεις κάτι Δημήτρη?visa chrono said:(μονο την αποθηκη να μας ελεγες!!θα με βοηθουσε)
Oχι κατι συγκεκριμενο απλως διαφορα απο τον παππου εαν βρισκω μαζευω(αναλογα βεβαια και με την τιμη) παντως μεχρι τωρα ειναι η πρωτη φορα που ακουω για ανταλακτικα του εδω οτι εχω παρει το εχω παρει απο εξω .(για να ειμαι ειλικρινης εχω σταματησει και να κοιταω γυρω,γυρω τα τελευταια χρονια ,μπορει να εχω χασει επεισοδια!)Pierre Boulanger said:Ψάχνεις κάτι Δημήτρη?visa chrono said:(μονο την αποθηκη να μας ελεγες!!θα με βοηθουσε)
Πλακα κανεις. Αγοραζεις ΜΟΝΟ απ'εξω???? Καταλαβα καλα??? Ξερεις οτι υπαρχουν καλουπια στην Ελλαδα που στελνουν(λιγα βεβαια) πραγματα στους εμπορους του εξωτερικου....????? Και πολλες κρυφες αποθηκες...??? (Τωρα τελευταια ομως στερεψαν η τα πεταξαν δυστυχως.......).Ακομα ομως βρισκεις καποια οπως πορτες -φανοστατες -ρεζερβουαρ κλπ-κλπ. Ρωτα πρωτα παντως.visa chrono said:Oχι κατι συγκεκριμενο απλως διαφορα απο τον παππου εαν βρισκω μαζευω(αναλογα βεβαια και με την τιμη) παντως μεχρι τωρα ειναι η πρωτη φορα που ακουω για ανταλακτικα του εδω οτι εχω παρει το εχω παρει απο εξω .(για να ειμαι ειλικρινης εχω σταματησει και να κοιταω γυρω,γυρω τα τελευταια χρονια ,μπορει να εχω χασει επεισοδια!)Pierre Boulanger said:Ψάχνεις κάτι Δημήτρη?visa chrono said:(μονο την αποθηκη να μας ελεγες!!θα με βοηθουσε)
Α και τις μπαταριες του αγοραζω απο εδω ακομα.
Δεν κανω πλακα ,καλα καταλαβες πολλα πραγματα τα εχω πληρωσει εδω πολυ πανω ποιο παλια κουραστηκα να ασχολουμε απο εδω ( οπως λες και εσυ ¨¨κρυφες αποθηκες¨΄ ) ειναι τοσο λιγο το αγοραστικο κοινο στην ελλαδα που το θεωρω καπως ο αλλος να εχει καποια πραγματα και να μην τα πουλαει (δεν λεω να τα χαρισει ,αλλα και να μην νομιζει πως εχει πιασει το τζοκερ σε λαμαρινες!)ολα αυτα τα λεω παντα με καλη διαθεσηTagre said:Oχι κατι συγκεκριμενο απλως διαφορα απο τον παππου εαν βρισκω μαζευω(αναλογα βεβαια και με την τιμη) παντως μεχρι τωρα ειναι η πρωτη φορα που ακουω για ανταλακτικα του εδω οτι εχω παρει το εχω παρει απο εξω .(για να ειμαι ειλικρινης εχω σταματησει και να κοιταω γυρω,γυρω τα τελευταια χρονια ,μπορει να εχω χασει επεισοδια!)visa chrono said:Pierre Boulanger said:Ψάχνεις κάτι Δημήτρη?visa chrono said:(μονο την αποθηκη να μας ελεγες!!θα με βοηθουσε)
Α και τις μπαταριες του αγοραζω απο εδω ακομα.[/quo
Πλακα κανεις. Αγοραζεις ΜΟΝΟ απ'εξω???? Καταλαβα καλα??? Ξερεις οτι υπαρχουν καλουπια στην Ελλαδα που στελνουν(λιγα βεβαια) πραγματα στους εμπορους του εξωτερικου....????? Και πολλες κρυφες αποθηκες...??? (Τωρα τελευταια ομως στερεψαν η τα πεταξαν δυστυχως.......).Ακομα ομως βρισκεις καποια οπως πορτες -φανοστατες -ρεζερβουαρ κλπ-κλπ. Ρωτα πρωτα παντως.
Αν ξέρεις πες μας να μάθουμε και εμείςTagre said:.Ακομα ομως βρισκεις καποια οπως πορτες -φανοστατες -ρεζερβουαρ κλπ-κλπ. Ρωτα πρωτα παντως.