Χάρηκα πολύ που είδα αυτό το Visa, μετά από αρκετά χρόνια ακινητοποιημένο σε κακή κατάσταση, τώρα περιποιημένο, βαμμένο και με ωραίο σαλόνι!!
Εύγε στον ιδιοκτήτη του. Η φωτογραφία δείχνει ότι έχει γίνει ωραία δουλειάΧάρηκα πολύ που είδα αυτό το Visa, μετά από αρκετά χρόνια ακινητοποιημένο σε κακή κατάσταση, τώρα περιποιημένο, βαμμένο και με ωραίο σαλόνι!!
View attachment 27847
Ναι! Μία λεπτομέρεια που μπορεί να φαίνεται ασήμαντη, αλλά τελικά μεταμόρφωσε ολόκληρη την εικόνα του εσωτερικού: αντικατέστησε το λεβιέ των ταχυτήτων που προερχόταν από Xsara, ή C5 1ης γενιάς με τον αυθεντικό και επίσης, ίσιωσε το λεβιέ (από ό,τι θυμάμαι, ήταν λίγο στραβός με κλίση προς τον οδηγό).i gnosti?
Ναι! Μία λεπτομέρεια που μπορεί να φαίνεται ασήμαντη, αλλά τελικά μεταμόρφωσε ολόκληρη την εικόνα του εσωτερικού: αντικατέστησε το λεβιέ των ταχυτήτων που προερχόταν από Xsara, ή C5 1ης γενιάς με τον αυθεντικό και επίσης, ίσιωσε το λεβιέ (από ό,τι θυμάμαι, ήταν λίγο στραβός με κλίση προς τον οδηγό).
Από αυτήν την εκδήλωση εάν μου έλεγαν να κάνω ένα αυτοκίνητο δικό μου, η 1η επιλογή μου θα ήταν αυτή η ΧΜ και μετά η Alpine A310. H οποία Α310 είχε τις ζάντες και τα φουσκωμένα φτερά της περιορισμένης έκδοσης GT, αν και δεν υπήρχε το αντίστοιχο ταμπελάκι πίσω.
Και για εμένα, ακριβώς αυτή είναι η ωραιότερη ζαντα που έχει βγει στην ιστορία της αυτοκινησης!