- Reaction score
- 26.036
- Πόντοι
- 1.487
Υπονοούμενο για τους κάπως μεγαλύτερους του φόρουμ Χρηστάκη?
Φαντάζομαι σε επόμενο ποστ θα μας δώσεις και το τηλέφωνο του, έτσι να μας βρίσκεται![]()
Υπονοούμενο για τους κάπως μεγαλύτερους του φόρουμ Χρηστάκη?
Φαντάζομαι σε επόμενο ποστ θα μας δώσεις και το τηλέφωνο του, έτσι να μας βρίσκεται![]()
Αυτές, είναι η ίδια. Δες το ξεφλούδισμα στο καπώ. Δακτυλικό αποτύπωμα. Δεν μπερδεύεται με άλλη.Αρχειο.
Σίγουρα την έχω ξαναπετυχει και απέναντι από τα Praktiker Ελληνικού εκτός αν είναι άλλη εκείνη Μπορντώ με ίδιες ζάντες
Αγαπητέ dap,Συγγνώμη, αλλά Nikos XM και Nonos βρεθήκατε στο ίδιο σημείο και φωτογραφίσατε την ίδια ΧΜ; Εκτός αν ο Nonos έχει καταχωρημένα όλα σε αρχείο και ανασύρει από εκεί....
Βλέπω εμπρός μάσκα από σειρά 2, πίσω αεροτομή από σειρά 1 και ζάντες από V6 PRV. Κάνω κάποιο λάθος ή έτσι είναι; Είναι πρώτη ή δεύτερη σειρά; Δεν βοηθά και ο κινητήρας που εκτείνεται και στις δύο σειρές.
Ωωωπ, τώρα είδα ότι "κάθεται". Μάλλον πρώτη είναι.....
ειναι πραγματι φοβερη, αλλα δεν ειναι δικια μου ! ειναι του @Konstantinos Xipas απ την Barn finds Greece στο fbΑπίθανη φωτογραφία Γιώργο![]()
Φοβερή σε κάθε περίπτωση.ειναι πραγματι φοβερη, αλλα δεν ειναι δικια μου ! ειναι του @Konstantinos Xipas απ την Barn finds Greece στο fb