- Reaction score
- 17.189
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Italy Milan
Η δικιά μου έχει ξένες πινακιδες! 

Pony pickup?View attachment 27640
ο μουσαμας μπηκε σχετικα προσφατα οποτε ισως σκεφτεται να το σωσει ο ιδιοκτητης
pony ηταν σιγουρα το θυμαμαι απο οταν δν ηταν καλλυμενο αλλα λεπτομερειες δεν ξερω μιας και δεν εχω πολλες γνωσεις περι του συγκεκριμενου μοντελουPony pickup?![]()
Πολύ καλό εύρημα. Στην θέση σου σήκωνα την κουκούλα πάντως να ξέρεις. Στο λέω για να σου βάζω ιδέες γιατί είσαι νέος σε ηλικίαpony ηταν σιγουρα το θυμαμαι απο οταν δν ηταν καλλυμενο αλλα λεπτομερειες δεν ξερω μιας και δεν εχω πολλες γνωσεις περι του συγκεκριμενου μοντελου
Ειναι ξακάθαρα Pony της Namco, το κλασικό μας.View attachment 27640
ο μουσαμας μπηκε σχετικα προσφατα οποτε ισως σκεφτεται να το σωσει ο ιδιοκτητης
Δλδ αμα αφαιρεσεις τον μουσαμα, κουβουκλιο τι απομενει?Pony pickup?![]()
Eλπίζω να είναι σε υπηρεσία όταν έρθει η ώρα μου! Δε θελω να με πάει ούτε Μερσεντες ουτε Μπεμβε!View attachment 27666
View attachment 27667
Σε κανονική υπηρεσία ακομα...κάπου στο Πήλιο..
Και ήταν σίγουρα ακόμα 3 στην Ελλάδα στον ίδιο ρόλο. Μια στη Θεσσαλονίκη πολύ παρόμοια που δυστυχώς έγινε ανταλλακτικά, μια ακόμα που είχα δει σε άσχετη φωτογραφία-διαφημιση και ακόμα μια γκρι που είχα δει με τα μάτια μου στον Κόκκινο Μύλο έξω από το αντίστοιχο γραφείο. Και για να ξέρω εγώ αυτές σίγουρα θα ήταν και άλλες.
Πριν από λίγη ώρα στη λεωφόρο Φυλής, πριν την έξοδο για Αττική οδό, ήταν πίσω μου μια Millesime με το κλασσικό σαμπανι χρώμα σε εξαιρετική κατάσταση. Της έλειπαν μόνο τα τασια από τους τροχούς. Δυστυχώς έστριψε δεξιά προς Ζεφύρι και δεν μπόρεσα να τη φωτογραφίσω...
Ε εντάξει τώρα Χρήστο, έχω μείνει άφωνος!
Τώρα έμεινες άφωνος εσύ; Δεν έχεις διαβάσει όλα τα posts με ύμνους που έχουμε γράψει για τον Χρήστο. Νίκο θα μπεις τιμωρίαΕ εντάξει τώρα Χρήστο, έχω μείνει άφωνος!![]()
Για δώσε καμιά πληροφορία...Μοτέρ, χρονιά, έκδοση.....Αραχτη, στο Βόλο
View attachment 27683
Δεν νομιζω υπαρχει τελικα citroen στην ελλαδα που να μην το γνωριζει ο nonos
Υπονοούμενο για τους κάπως μεγαλύτερους του φόρουμ Χρηστάκη?View attachment 27666
View attachment 27667
Σε κανονική υπηρεσία ακομα...κάπου στο Πήλιο..
Και ήταν σίγουρα ακόμα 3 στην Ελλάδα στον ίδιο ρόλο. Μια στη Θεσσαλονίκη πολύ παρόμοια που δυστυχώς έγινε ανταλλακτικά, μια ακόμα που είχα δει σε άσχετη φωτογραφία-διαφημιση και ακόμα μια γκρι που είχα δει με τα μάτια μου στον Κόκκινο Μύλο έξω από το αντίστοιχο γραφείο. Και για να ξέρω εγώ αυτές σίγουρα θα ήταν και άλλες.